Προς το περιεχόμενο

GPF sto Flask

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε, αν δεν ξέρεις τι είναι το GPF τότε σε ζηλεύω! Μάλλον δεν το έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου, γιατί είναι απ'τα πράγματα που δεν τα ξεχνάς, ειδικά αν δουλεύεις με Windows. GPF = General Protection Fault. Ένα βήμα πριν τη μπλε οθόνη! Πες μου ότι δουλεύεις Unix και γι'αυτό δεν το ξέρεις, γιατί αν υποψιαστώ ότι έχεις λειτουργικό της Microsoft και δεν γνωρίζεις τα GPF, θα ...σου κλέψω το PC!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

windows exo edo kai 7 xronia.<P>alla emena otan einai gia BlueScreen den bgazoun error tou typou GPF !!<BR>Crasharoun kateytheian xoris eidopoish.<P>LOLLLLLLLLLLLLLLLLL<P>Eides. Ego exo anotera windows. me nohmoshnh.<BR>Sou leei giati na tou bgalo GPF afou h zhmia tha ginei.<P>BLUESCREEN FOR EVER grin.gif" border="0

Τα δικα μου τα Παραθυρα ειναι πιο εξυπνα απο τα δικα σας...Σου λεει ο Μπιλακος,"τι να τον παιδευω το μαλακα 6-8 ωρες,θελει να ριπαρει και ταινια ο αθεοφοβος,ας του κανω τη χαρη να τον $αυλωσω λιγουλακι να νομιζει οτι εγινε η δουλεια του στην αρχη και μετα ασ του ριξω ενα kernel ναναι ολο δικο του,ναχει να πορευεται..."<P>Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια με το καινουργιο flask 0.6(με το 0.594 το "καλο" κανω τη δουλεια μου)...Μαλλον κανω κατι λαθος,δεν εξηγειται αλλοιως. frown.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...