Luxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Το συγκεκριμενο e-shop εχει σχεδον ολα τα προιοντα σε πολυ καλες τιμες. Εχει το N82 black στα 390 ευρω!! Και το ASUS G2s στα 1910 ευρω, ενω εγω τον πηρα στα 2600!!
xaniamike Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 απο οτι βλεπω εχει φπα 13% για αυτο ειναι πιο φθηνο...
Blondeamon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Είναι στην Σάμο , με το ΦΠΑ στο 13% λογω παραμεθορίου εξου και το πιό φθηνό.Γενικά μέτριες τιμές έχει και ίσως και τσιμπημένες σε μερικά εαν σκεφτεις οτι εχει 6% λιγότερο φπα.
opts Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Το 13% παρέμεινε 13 ακόμα και μετά την αύξηση του 18 στο 19% ?
xaniamike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δλδ δεν συμφαιρει να αγορασεις απο εκει; δεν ειπε κανεις κατι τετοιο... ας μας πουνε τα παιδια που ειναι απο τη σαμο τη γνωμη εχουν για το εν λογω καταστημα...
Hik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αν και δεν είμαι λογιστής, έχω την εντύπωση ότι οτιδήποτε παραδίδεται σε μέρος που δεν ισχύει ο χαμηλός συντελεστής, πρέπει να μπει 19% Φ.Π.Α. Site: ΠΟΛ. 1282/1992 - ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ Φ.Π.Α. 4. Μειωμένοι συντελεστές στα νησιά του Αιγαίου Με τις διατάξεις των παραγράφων 4, 5 και 6 ορίζεται ότι στην περιοχή των νησιών των νομών Δωδεκανήσου, Σάμου, Χίου, Λέσβου, Κυκλάδων, καθώς και στα νησιά Βόρειες Σποράδες, Σκύρο, Σαμοθράκη και Θάσο, εφαρμόζονται μειωμένοι συντελεστές κατά 30% έναντι των συντελεστών που ισχύουν στη λοιπή Ελλάδα. Οι συντελεστές που προκύπτουν από τη μείωση αυτή στρογγυλοποιούνται στην πλησιέστερη ακέραια μονάδα. Κατά συνέπεια, οι μειωμένοι συντελεστές είναι 4%, 6% και 13%. Οι μειωμένοι αυτοί συντελεστές εφαρμόζονται: α) Στις παραδόσεις αγαθών που πραγματοποιούνται στα νησιά αυτά, εφόσον κατά το χρόνο που ο φόρος γίνεται απαιτητός συντρέχουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις: - τα αγαθά βρίσκονται στα νησιά αυτά και - παραδίδονται από υποκείμενο εγκαταστημένο στα νησιά αυτά. Στην έννοια της εγκατάστασης περιλαμβάνεται η ύπαρξη της έδρας ή του κεντρικού, καθώς και η ύπαρξη υποκαταστήματος στα νησιά αυτά, από τα οποία πραγματοποιείται η παράδοση. Επίσης, ως εγκατάσταση θεωρείται και η ύπαρξη εργοταξίου εκτέλεσης τεχνικών έργων με την προϋπόθεση ότι έχει δηλωθεί στην αρμόδια ΔΟΥ. Οι μειωμένοι συντελεστές εφαρμόζονται στις παραδόσεις που πληρούν τις δύο αναφερόμενες παραπάνω προϋποθέσεις, ανεξάρτητα από την ιδιότητα και τον τόπο εγκατάστασης του αγοραστή. β) Στις παραδόσεις αγαθών που πραγματοποιούνται από τη λοιπή Ελλάδα προς τα νησιά αυτά, εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις: - ο αγοραστής είναι υποκείμενος στο φόρο ή μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο, - ο αγοραστής είναι εγκαταστημένος στα νησιά αυτά και - τα αγαθά έχουν προορισμό τα νησιά αυτά και μεταφέρονται σ΄ αυτά.
Avatar_GR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αν και δεν είμαι λογιστής, έχω την εντύπωση ότι οτιδήποτε παραδίδεται σε μέρος που δεν ισχύει ο χαμηλός συντελεστής, πρέπει να μπει 19% Φ.Π.Α. Εγώ όμως που είμαι λογιστής σε ενημερώνω ότι στέλνουν με μειωμένο ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα, απλά αν αγοράσει κάποιος κάτι(με τιμολόγιο) και έχει μαγαζί και το πουλήσει μετά, το πουλάει με το κανονικό ΦΠΑ. Τώρα με τα ταχυδρομικά δεν ξέρω τι παίζει,μήπως είναι ακριβώτερα...
vtecakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Oι τιμες του σε αρκετα προιοντα κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με αυτες του e-shop.Επομενως καλυτερα να επιλεξεις το e-shop που ειναι εγγυηση παρα αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.