KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 γαματε γιατι χανομαστε...ολοι εσεις δηλ τις εχετε παρει ολες αυτες κ συγκρινατε? αυτα που λετε περι φαληρακι,λαγανα,αγ ναπα κτλ που ξεφευγουν ειναι γκρουπ και δεν πλησιαζονται, αν δεν εισαστε κ σεις με το γκρουπ... Όχι μόνο έχουν δοκιμάσει όλες τις εθνικότητες, αλλά και 5-6 από κάθε εθνικότητα. Α ρε γαμίκουλές μου εσείς...
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 To συγκεκριμένο τοπικ έχει αρχίσει να μου φαίνεται απλά εμετικό ε. Ποιός ο λόγος που το διαβάζεις τότε...
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παιδιά, έκατσα σκέφτηκα όσα είπατε. Κάποια από αυτά δεν μπόρεσα να τα διασταυρώσω, κατάφερα να έχω εμπειρία από πρώτο χέρι μόνο από τα μισά κράτη-μέλη της Ένωσης και με 14 εθνικότητες από τον υπόλοιπο κόσμο, μετά πήγε η ώρα 4 και νύσταξα. Λοιπόν παιδιά, οι καλύτερες είναι οι ανήλικες μαθήτριες από το Νοτιοδυτικό Μαλί που παίζουν στην εθνική βόλευ, πάσχουν από αλφισμό και ο παράμεσός τους είναι το ίδιο μακρύς με τον μέσο. ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. Χαλάλι και το έηντζ και το ψυγείο μου, όλα τα λεφτά. Δείτε εδώ μια εκτενή ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.