Προς το περιεχόμενο

Οτι αγοραζουμε για "καινουργιο" ειναι οντως καινουργιο??

xaritos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπέρασμα:

Καλύτερα να αγοράζεις από μικρά τοπικά καταστήματα.

Γιατί:

1) Είσαι σίγουρος για το τι θα πάρεις

2) Έχεις δίπλα σου το service

3) Αν είναι γνωστός σου θα έχεις καλύτερη τιμή

4) Ενισχύεις την τοπική οικονομία και όχι τους κωλοσσούς που μας κλέβουν

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγαλη Πεμπτη το motherboard μου βγαινει off. Για να μην καθηστερισω με eshop - plaisio, ειμαι απο επαρχεια, και μια που ειχα επειγον δουλεια να τελειωσω ειπα να παω στο Multirama να παρω ενα motherboard. Πηρα και δεν ητανε μεσα ουτε manual ουτε ουτε ενα καλωδιο για το E-sata. Εαν ξανα παω σε αυτους να με φτυσετε. Κατι αλλο τωρα. Το 2000 ειχα παραγγειλει απο το Πλαισιο ενα DVD recorder τοτε που ητανε ακομα πανακριβα εαν θυμαμαι καλα πρεπει να εκανε τοτε γυρω στο 200.000 δρχ. Παραγγελω ενα Dvd recorder και 2 Dvd rom. Ερχετε η παραγγελεια παω στην ACS την παιρνω πληρωνω κανονικα. Ανοιγω το κουτι και βλεπω 3 dvd recorder. Ας ειναι καλα τα παλικαρια.Κρατησα το ενα και πουλησα τα αλλα 2. Μου βγηκε τσαπα το recorder.

Δημοσ.
Μεγαλη Πεμπτη το motherboard μου βγαινει off. Για να μην καθηστερισω με eshop - plaisio, ειμαι απο επαρχεια, και μια που ειχα επειγον δουλεια να τελειωσω ειπα να παω στο Multirama να παρω ενα motherboard. Πηρα και δεν ητανε μεσα ουτε manual ουτε ουτε ενα καλωδιο για το E-sata. Εαν ξανα παω σε αυτους να με φτυσετε. Κατι αλλο τωρα. Το 2000 ειχα παραγγειλει απο το Πλαισιο ενα DVD recorder τοτε που ητανε ακομα πανακριβα εαν θυμαμαι καλα πρεπει να εκανε τοτε γυρω στο 200.000 δρχ. Παραγγελω ενα Dvd recorder και 2 Dvd rom. Ερχετε η παραγγελεια παω στην ACS την παιρνω πληρωνω κανονικα. Ανοιγω το κουτι και βλεπω 3 dvd recorder. Ας ειναι καλα τα παλικαρια.Κρατησα το ενα και πουλησα τα αλλα 2. Μου βγηκε τσαπα το recorder.

Χωρίς παρεξηγήσεις, αλλά με τέτοιες κουτοπονηριές από την πλευρά του καταναλωτή πώς υπάρχει η απαίτηση να μην καταφεύγουν στην κουτοπονηριά από την πλευρά των καταστημάτων; :rolleyes:

Δημοσ.
Χωρίς παρεξηγήσεις, αλλά με τέτοιες κουτοπονηριές από την πλευρά του καταναλωτή πώς υπάρχει η απαίτηση να μην καταφεύγουν στην κουτοπονηριά από την πλευρά των καταστημάτων; :rolleyes:

Κουτοπονηριά το ότι κράτησε τα άλλα 2 dvd recorder; Μήπως να ζητούσε και συγνώμη από την εταιρία που τους έβαλε σε κόπο; Υπερβολές.

Δημοσ.
κοιτα μηπως εχουν βγαλει την προστατευτικη ζελατινα απο την οθονη!!! :-) :-)

:-D:-D:-D σιγουρα κανεις πλακα αλλα εγω μιλαω σοβαρα μιας και σκεφτομαι συντομα να αγορασω laptop και δε θελω να μου συμβει οτι και στα παιδια πιο πανω και δεν το παρω χαμπαρι

Δημοσ.

Κοιτα αν εχει διευθηνσεις ηδη στον Explorer. Μπορει να μην εχουν κανει τον κοπο να σβησουν καν το ιστορικο. Δες καλα το κουτι για σημαδια, εννοω αν εχει ανοιχτει, οπως και το προιον.. Γενικα δες για δεδομενα μεσα που σιγουρα δεν θα ειχε ενα καινουριο μηχανημα.

π.χ. Καμια φοτο απο κανεναν που το σκαλιζε στην βιτρινα, οτιδηποτε..

Καλη ιδεα ειναι να τα κοιταξεις εκει με καποιον απο το καταστημα με την εκφραση:

"Επειδη πολλα ακουγονται για διαφορα μαγαζια μπορω να το ανοιξω εδω για να σιγουρευτω"

Εγω παντως οταν πειρα το δικο μου μονο μεγενθυτικο φακο που δεν εβγαλα να ψαχνω για αποτυπωματα και σημαδια "βιασμου" :P:P:P:):):)

Δημοσ.
Κουτοπονηριά το ότι κράτησε τα άλλα 2 dvd recorder; Μήπως να ζητούσε και συγνώμη από την εταιρία που τους έβαλε σε κόπο; Υπερβολές.

Γιατί εσύ πώς θα το χαρακτήριζες; Και δεν είναι ανάγκη "να ζητήσει συγνώμη", αλλά απλώς να επιστρέψει αυτό που δεν παρήγγειλε. Ότι δηλαδή θα απαιτούσε και από το κατάστημα ο φίλος μας σε περίπτωση που το λάθος δεν ευνοούσε αυτόν.

Δημοσ.
Γιατί εσύ πώς θα το χαρακτήριζες; Και δεν είναι ανάγκη "να ζητήσει συγνώμη", αλλά απλώς να επιστρέψει αυτό που δεν παρήγγειλε. Ότι δηλαδή θα απαιτούσε και από το κατάστημα ο φίλος μας σε περίπτωση που το λάθος δεν ευνοούσε αυτόν.

Κουτοπονηριά θα ήταν αν είχε κάνει διαδικασίες για να ευνοηθεί. "Επιλεκτική αφηρημάδα" ή "κάνω τον Κινέζο" θα το δεχόμουν.

Δημοσ.
Τότε η διαφωνία μας έγκειται στις λέξεις και όχι στις ηθικά απαιτούμενες ενέργειες... ε; :rolleyes:

Ναι, αν και εγώ το ίδιο έκανα και θα ξανά έκανα σε ανάλογη περίπτωση.

Δημοσ.
Κοιτα αν εχει διευθηνσεις ηδη στον Explorer. Μπορει να μην εχουν κανει τον κοπο να σβησουν καν το ιστορικο. Δες καλα το κουτι για σημαδια, εννοω αν εχει ανοιχτει, οπως και το προιον.. Γενικα δες για δεδομενα μεσα που σιγουρα δεν θα ειχε ενα καινουριο μηχανημα.

π.χ. Καμια φοτο απο κανεναν που το σκαλιζε στην βιτρινα, οτιδηποτε..

Καλη ιδεα ειναι να τα κοιταξεις εκει με καποιον απο το καταστημα με την εκφραση:

"Επειδη πολλα ακουγονται για διαφορα μαγαζια μπορω να το ανοιξω εδω για να σιγουρευτω"

Εγω παντως οταν πειρα το δικο μου μονο μεγενθυτικο φακο που δεν εβγαλα να ψαχνω για αποτυπωματα και σημαδια "βιασμου" :P:P:P:):):)

πραγματικά, πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει τελικά κάποιο προγραμμα που να ελέγχει τον σκληρό, όπως προαναφέρθηκε, η μόνη λύση έγκειται στην προσωπική παρατήρηση του καθενός μας....

1 χρόνο πριν, σε κατάστημα Πλαίσιο της Θεσσαλονίκης:

αφού είχα βάλει από καιρό στο μάτι μία ψηφιακή της Sony (διόλου φθηνή..) και είχα τσεκάρει και από την ιστοσελίδα της Sony το τι θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο κουτί,

μόλις πήρε ο υπάλληλος το τιμολόγιο στα χέρια του (αυτή είναι η πολιτική του ΠΛΑΙΣΙΟ - αφού πάρει το τιμολόγιο σου δίνει το προϊόν) και μου έδωσε το κουτί, το άνοιξα μπροστά του, ρωτώντας τον πρώτα αν μπορώ να το κάνω - μεταξύ μας και να μην με άφηνε πάλι θα το έκανα - και το έκανα φύλλο και φτερό...

τελικά όλα ήταν μέσα....

Συμπέρασμα: Η προσωπική μέριμνα του καθενός για το προϊόν που σκοπεύει να αγοράσει πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό σκοπό....

Μην εμπιστεύεστε πάντα τα "μεγαθήρια"!!!

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να τσεκαρεις ιστοσελιδες...Σου αναγραφει τα περιεχωμενα του πακετου στις πρωτες σελιδες των οδηγιων χρησης///

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...