xaritos_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 φιλος μου πηγε σημερα και αγορασε ενα laptop απο multirama οταν λοιπον πηγε σπιτι να το ανοιξει του εβγαζε username stelios και του ζητουσε κωδικο για να μπει στα windows. τοτε το πηρε οπως ηταν και το πηγε πισω του εξηγει την ολη φαση και του λενε δεν ειχαμε αλλο να σ δωσουμε μονο ελα την δευτερα να σ δωσουμε αλλο.ελεος τι γινεται???ποσο σιγουρα μπορουμε να ειμαστε οτι αυτο που πληρωνουμε για καινουργιο ειναι οντως καινουργιο.
NIXZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Πες μου οτι ο φίλος σου θα πάει την δευτέρα...:eek::eek: Δεν πείρε τα λεφτά του πίσω εκείνη την ημέρα ???
gs20309 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 στη θέση του θα είχα γίνει πυρ κ μανία , θα πήγαινα στο μαγαζί κ θα ούρλιαζα σαν την τρελή μέχρι να μου δώσουν 2 καινούργια λάπτοπ, ένα που πλήρωσα κ ένα για ψυχική οδύνη.... καταγγελία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει? δεν πιστεύω ο φίλος σου να έφυγε με το "στέλιο?" κ να ξαναπάει όντως τη δευτέρα?
xaritos_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 οχι δεν εφυγε με το στελιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινοταν να παρει λεφτα πισω παντως του ειπαν οτι θα του κανουν δωρο ενα πολυμηχανημα ,τσαντα μεταφορας για να διορθωσουν την μ....α τους παντως αν ειναι δυνατον μια μεγαλη εταιρια να κανει τετοιο πραγμα
-WISE- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 στη θέση του θα είχα γίνει πυρ κ μανία , θα πήγαινα στο μαγαζί κ θα ούρλιαζα σαν την τρελή μέχρι να μου δώσουν 2 καινούργια λάπτοπ, ένα που πλήρωσα κ ένα για ψυχική οδύνη.... καταγγελία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει? δεν πιστεύω ο φίλος σου να έφυγε με το "στέλιο?" κ να ξαναπάει όντως τη δευτέρα? και πως ακριβως θα αποδειξει οτι δεν εγραψε αυτος το "στελιος" και οτι δεν ξεχασε τον κωδικο ωστε να τους καταγειλει??απο τη στιγμη που εχει ανοιχτει το λαπτοπ δεν νομιζω να τους κανει και πολλα στην καταγγελια..λεω εγω τωρα...
NIXZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Πολυμηχάνημα και τσάντα μεταφοράς πο πο γυφτιές καλά φανταστείτε τι θα γίνεται στον Γερμανό με τα κινητά αφού και τα δυο τα έχει φτιάξει -ποιός άλλος- ο Γερμανός... που μας συνδέει με την τεχνολογία λέμε τώρα...
koprodogis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 εχω ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες με φορητους αλλα και σταθερους. Σιγουρα ενα σημαντικο ποσοστο αυτων που αγορασουμε ειναι απο επιστροφες αλλα και επισκευες. Τι νομιζεται οτι κανουν τα μηχανηματα που τα πανε πισω αυτοι που βρισκουν κατι στραβο? τα πετανε νομιζεται? Κλεισιμο ξανα και πουλημα παλι. Με φορητους φιλων μου εχει τυχει 2 φορες και μου εχει αναφερθει μια ακομα. Το τι κανεις μετα εχει να κανει με το καταστημα και την υπομονη σου!!
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Aυτές οι τακτικές είναι κλασσικές σε αυτές τις αλυσίδες. Το 1998 είχα δουλέψει στα Multirama. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που πουλούσαμε τα ανοίγαμε και τα "δοκιμάζαμε". Με λίγα λόγια επειδή δεν υπήρχε στοκ, όταν ερχόταν οτιδήποτε στο μαγαζί, πρώτα το δοκιμάζαμε εμείς, το δείχναμε και σε κανέναν πελάτη και μετά το πουλάγαμε... Η τακτική συνεχίζεται και σήμερα σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά. Μόλις πριν από 1 μήνα αγόρασα τηλεόραση LCD από Eshop και ήταν φανερό ότι το κουτί είχε ανοιχτεί, η τηλεόραση είχε δοκιμασθεί. Ελπίζω μόνο να μην ήταν σε καμιά βιτρίνα ή σαν επίδειξη πουθενά... Ελπίζω...
million_voices Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τωρα που το λες θυμηθηκα το εξης πριν κανα 2 εβδομαδες αναβαθμισα το PC μου και το mobo που επελεξα εχει εξοδους DSUB,DVI,HDMI απο το manual και απο το bios default εξοδος ειναι η DSUB η οποια ηταν και η συνδεση που ηθελα αφου λοιπον συνδεω τα παντα πριν κλεισω το κουτι κανω δοκιμη και εικονα τπτ δοκιμαζω μνημες δοκιμαζω συνδεσεις τπτ εικονα 0, το PC εκκινουσε ακουγοτανε δισκοι ανεμιστηρακια το beep του bios κατα το post αλλα εικονα δεν ειχα ξηλωνω τα παντα και τα ξανασυνδεω τα ιδια εικονα καπουτ παιδευομουν κανα 3ωρο και δεν μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει, ολα φαινοταν OK πανω που ειχα απελπιστει κανω ενα clear cmos και βουαλα εικονα ειμαι σιγουρος οτι το mobo ηταν απο επιστροφη e-shop.gr ετσι για να λεμε και ονοματα
-WISE- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Nikos_Vita μη σου πω της ειχαν βαλει και το ps3 και δοκιαμζανε το φιφα 08!!χαχαχαχα!
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Eτσι και ξεκινήσω να γράφω τέτοια περιστατικά δεν θα τελειώσω ποτέ... Θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα φέρει σπίτι περίπου 7 ή 8 βιβλία πληροφορικής (από το μαγαζί) ... Τα διάβασα, αντέγραψα και τα cds και μετά τα γύρισα πίσω και τα πουλήσαμε... Είναι φυσιολογικό να γίνονται όλα αυτά γιατί πολύ απλά οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι "τσίπες" εντελώς. Δεν έχουν ούτε στοκ ούτε φροντίζουν* τους υπαλλήλους ώστε να μην σκέφτονται πως θα "γκαβατζώσουν και θα αρπάξουν προϊόντα"... * φροντίζω: καλύτερος μισθός, ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα, δωρεάν προϊόντα από παλιό στοκ κλπ...κλπ...
million_voices Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Eτσι και ξεκινήσω να γράφω τέτοια περιστατικά δεν θα τελειώσω ποτέ... Θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα φέρει σπίτι περίπου 7 ή 8 βιβλία πληροφορικής (από το μαγαζί) ... Τα διάβασα, αντέγραψα και τα cds και μετά τα γύρισα πίσω και τα πουλήσαμε... Είναι φυσιολογικό να γίνονται όλα αυτά γιατί πολύ απλά οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι "τσίπες" εντελώς. Δεν έχουν ούτε στοκ ούτε φροντίζουν* τους υπαλλήλους ώστε να μην σκέφτονται πως θα "γκαβατζώσουν και θα αρπάξουν προϊόντα"... * φροντίζω: καλύτερος μισθός, ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα, δωρεάν προϊόντα από παλιό στοκ κλπ...κλπ... τι τσιπες ρε man απλα μαλακες ειμαστε και δεν μιλαμε και αφου δεν λεει κανεις τπτ συνεχιζουν εγω στην θεση του φιλου με το laptop θα τους απειλουσα με μυνηση και εκει να εβλεπες τι δωρα θα μου κανανε
-WISE- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 * φροντίζω: καλύτερος μισθός, ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα, δωρεάν προϊόντα από παλιό στοκ κλπ...κλπ... πραγματικα πιστευεις οτι θα μπορουσαν εδω στο ελλαντα να χαριζουν προιοντα απο παλιο στοκ στους εργαζομενους απο το να τα πουλανε σε ανυποψιααστους πελατες?? εδω καλα καλα δεν ξερω αν γινεται εξω αυτο..
xaritos_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 εγω δεν λεω να τα πετανε αυτα τα προιοντα απλα πολυ απλα μπορουν να σου πουν το ολο σκηνικο και να σου το δωσουν με την αναλογη εκπτωση οχι να αγοραζεις εσυ κατι σαν καινουργιο και τελικα να μην ετσι ωστε να μην χαλανε και το ονομα τους οπως ξερω και σκηνικο για την wind για μουφες κινητα που πουλανε
epivitor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Νομιζω οτι εχει ξαναειπωθει αλλα για laptop μολις το αγορασετε εγκαταστειστε το hd tune pro για να δειτε ποσες ωρες εχει δουλεψει ο σκληρος.Πιστευω ειναι ενας καλος τροπος για να δειτε αν το laptop σας εχει ηδη χρησιμοποιηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.