sakislure Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα δωρεάν παιχνίδι με θέμα το ποδόσφαιρο στο οποίο οι χρήστες αυτού παίζουν μεταξύ τους δικτυακά; Εάν πάλι κάποιος με τις απαραίτητες γνώσεις είναι διατεθειμένος να φτιάξει κάτι τέτοιο ευχαρίστως να συνεργαστούμε. Σκοπός είναι η χρήση του σε ιστοσελίδα. Ευχαριστώ.
liberostelios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Οι τίτλοι ποδοσφαίρου (τουλάχιστον σε 3D) είναι περιορισμένοι στα FIFA και PES. Υπάρχει μια πρόσφατη υλοποίηση 2D (σε στυλ Sensible soccer) η οποία δεν ξέρω αν παίζει σε windows (είναι σίγουρα για Linux). Επίσης, υπάρχει το TAO of soccer που δεν είμαι σίγουρος αν σου κάνει... Μία προσπάθεια που γίνεται για έναν open source παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι το open football με το οποίο ασχολείται ένα παλικάρι (γάλλος- ενώ βάζω κι εγώ κανά χεράκι) και, προς το παρόν, είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Για να κάνεις κάτι τέτοιο χρειάζεσαι γνώσεις προγραμματισμού, 3D modeling, animation κλπ. Τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.