Προς το περιεχόμενο

Βογγαει λες και θα γεννησει!!

AnDrEacc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

εδω και λιγες μερες ο υπολογιστης μου σφυριζει,εννοω τα ανεμιστηρακια δουλευουν γργορα και θορυβωδες ορισμενες φορες και ειναι σπαστικο.κανει πολυ φασαρια αν και σκεφτομαι να του κανω καναφορματακι αυριο-μεθαυριο.αν και δε θα το γλυτωσω το φορματ εχετε καμια ιδεα για το πως λυνεται αυτο το προβλημα?

Υ.Γ.προσφατα περασα σχεδον ολα τα αρχεια μου (εικονες,μουσικη,βιντεο) σε εναν 300αρη εξωτερικο

ευχαριστω.

Δημοσ.

ε καλα δε νομιζω να φταει το λειτουργικο που εχουν ανεβασει στροφες τα ανεμιστηρια λογο ζεστης.τσεκαρε τα με καποιο προγραμμα να δεις ποια γυρνανε γρηγορα και γενικα πως πας απο θερμοκρασιες και μετα κανεις καμια κινηση.

Ενα καθαρισμα παντως των ανεμιστηρων καλο θα ηταν, ισως και λιγο ειδικο λαδακι.

Το φορματ ειναι παντως ασχετο και δεν χρειαζεται.

Τσεκαρε θερμοκρασιες με κανα everest ή καποιο αλλο και πες μας

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα διορθωθει με φορματ.

Δοκιμασε να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια (προς θεου απο τη βαση τους οχι απο τα πτερυγια, γιατι το χω δει κι αυτο...) για να βρεις ποιο βογγαει :-)

Δημοσ.

ριχτους και κανα ξεσκονισμα να μην ειναι χαλια.και γενικα καθαρισε και το συστημα σου.οσο πιο καθαρο τοτε λιγο χαμηλοτερες θερμοκρασιες.

Δημοσ.
Δεν θα διορθωθει με φορματ.

Δοκιμασε να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια (προς θεου απο τη βαση τους οχι απο τα πτερυγια, γιατι το χω δει κι αυτο...) για να βρεις ποιο βογγαει :-)

Μερικά ανεμιστήρια δεν έχουν βάση ώστε να τα σταματήσεις απο τη μέση..Αναγκαστικά τα σταματάς σιγά σιγά απο τα πτερυγια.:-)

Συνήθως φταίει το ανεμιστήρι της CPU όπου θέλει καθάρισμα η ψηκτρα αλλά και αυτό.

Τελικά το φορμάτ δεν τα διορθώνει όλα:P

Δημοσ.

και εγω το εχω παθη αυτο , ενα καλοδιο του τροφοδοτικου ακουμπουσε σε ενα ανεμιστιρακι και εκανε θοριβο σαν ελικοφορο αεροπλανο του Β παγκοσμιου πολεμου

Δημοσ.

ευχαριστω ρε μαγκες το καθαρισα ολο.τελικα ηταν οντως του cpu.λιγο ξεσκονισμα,λιγο απο δω,λιγο απο κει και εγινε λαμπικο.ευχαριστω.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση, μια φορά το μήνα αγκαλίτσα το εργαλείο, μια βόλτα σε ένα κοντινό βενζινάδικο και καλό φύσημα με τον αέρα. Αν μπορείτε πάρτε μικρό κομπρεσεράκι από Practiker με 120 ? να το έχετε σπίτι για όλες τις ώρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...