corfiot58 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ενα νέο Πόρταλ λανσάρει στις εκθέσεις η Κέρκυρα http://www.corfuvisit.net/ μαζί με ένα νέο σλόγκαν Corfu Live it Live it. Για την ώρα το Πορταλ δουλεύει σε Ελληνικά - Αγγλικά και έχει κάποια χαρακτηριστικά που μοιάζουν ενδιαφέροντα. Συγκεκρημένα φαίνεται να ενσωματώνει μια λογική εκμετάλευσης του ερωτήματος που οδήγησε στην επιλογή της σελίδας στα διάφορα ευρετήρια (google etc). Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι η ανεξαρτησία μεταξύ σελίδας και άρθου ή αντικειμένου (ήχος, βίντεο, google maps, εργαλεία κλπ). Δείχνει να χτίζει σελίδες από components.
opts Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Corfu love it live it (όχι live it live it) Εκτός απο την πρώτη σελίδα εμένα μου φαίνεται αργό Μερικά links απο τους "συνδέσμους" κολλάνε Είτε δεν ανήγουν, είτε ανήγουν και δεν ολοκληρώνεται ποτέ το κατέβασμα της σελίδας
Predatorkill Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Οντως, ειναι απελπιστικα αργο! Που γινεται το hosting? To site ειναι ωραιο, αλλα μολις οι τουριστες δουν οτι σερνεται δεν θα κατσουν να ασχοληθουν και πολυ μαζι του. Η ταχυτητα σε ενα site ειναι πολυ σημαντικη. Τα γραμματα στο "καλως ηλθατε κτλ." flash ειναι πολυ crispy, κανε τα πιο smooth! opts θα σε φαω!
opts Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 opts θα σε φαω! Ψαε κάνα alien καλύτερα, εγώ είμαι ανάλατος Αν δεν θέλεις alien έχω κότα στο φούρνο με ωραίες λεμονάτες πατάτες
corfiot58 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Οντως είναι αργό γιατί βρίσκεται πίσω από μια γραμμή 256 Kbps της ΟΤΕΝΕΤ με πραγματική απόδοση (upload) σε ώρες αιχμής μεταξύ 45 και 75 Kbps. Παρόλα αυτά έχει μέση ημερήσια επισκεψιμότητα 600 (μοναδικά ip) και 5.500 σελίδες.
opts Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μάλλον θα πρέπει να περιορίσει ο κάτοχος (εσύ ή όποιος άλλος) τουλάχιστον το κάπνισμα του και να δίνει 10 και λιγότερα ευρώ το μήνα για ένα hosting account της προκοπής Στην ανάγκη πετάχτε 2-3 λιγότερες στάμνες όταν έχετε εκεί το έθιμο σας και θα βγάλετε το κόστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.