drkameleon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δείτε ΕΔΩ μια συλλογή από φωτογραφίες με ΝΕΚΡΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ("αποτύπωμα" του προσώπου διάσημων νεκρών) που κατόρθωσα να συγκεντρώσω...
drkameleon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αρκετά ενδιαφέρον! Thanks. Παρακαλώ...
egalps Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ενδιαφέρον ,αλλά δε κατάλαβα.Τι ακριβώς είναι;Από που προκύπτει;
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Διαφήμιση στο site του κάνει μωρέ, δεν είναι τίποτα...
drkameleon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Οι Νεκρικές Μάσκες προέκυψαν αφότου - μετά το θάνατο κάποιου - επιστρώθηκε στο πρόσωπό του κερί ή γύψος. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ακριβές "καλούπι" του προσώπου του, το οποίο και είτε διατηρήθηκε ως είχε, είτε χρησιμοποιήθηκε ως εκμαγείο για κατασκευή μάσκας από άλλο υλικό (π.χ. μπρούτζο). Αυτό γενικα σημαίνει, ότι οι εν λόγω μάσκες είναι ακριβέστατες αναπαραστάσεις προσώπων...(μάλιστα πολλές εξ' αυτων χρησιμοποιήθηκαν κατά καιρούς ως δείγμα για μετά θάνατον προσωπογραφίες...)
drkameleon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Διαφήμιση στο site του κάνει μωρέ, δεν είναι τίποτα... πίστεψέ με, έχω αρκετές επισκέψεις στο blog, και χωρίς διαφήμιση. Απλά, άμα θεωρώ πως κάτι είναι ενδιαφέρον, πιστεύω πως είναι καλό να γνωστοποιείται..,
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πίστεψέ με, έχω αρκετές επισκέψεις στο blog, και χωρίς διαφήμιση. Απλά, άμα θεωρώ πως κάτι είναι ενδιαφέρον, πιστεύω πως είναι καλό να γνωστοποιείται.., Ναι, εντάξει. Εξάλλου, δεν είναι ότι του ξανάκανες διαφήμιση...
soturin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 έλα μωρε, πλακίτσα έχει, πάει στο καλο ο shakespear ή ψεύτικο είναι ή ήταν γυναίκα και πέθανε στα 18
drkameleon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Βρε φίλε μου, ακόμη κι έτσι να' ναι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με κατηγορείς γι' αυτό. Εγώ δεν βρισκω τίποτα το μεμπτό ,από τη στιγμή μάλιστα που κάποιος άλλος μπορεί να επωφεληθεί από τα πέντε πράγματα που έχω γράψει... END OF DISCUSSION
drkameleon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ενημερωτικά πάντως, η μάσκα του Λινκολν όπως είδα κάπου είναι "life mask" και όχι "death mask" - δηλαδή έγινε ενώ ό Λινκολν ήταν εν ζωή...
Lomar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 έχει ενδιαφέρον, ακόμα και για διαφήμιση να το κάνεις τουλάχιστον διαφημίζεις κάτι που αξίζει.
drkameleon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 έχει ενδιαφέρον, ακόμα και για διαφήμιση να το κάνεις τουλάχιστον διαφημίζεις κάτι που αξίζει. Σ' ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.