AGGANIS13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Εχει κανεις εμπειρια απο cosmoline? Εχει λεει δικο της δικτυο και θα μου δωσει με 25 ευρω απεριοριστα αστικα - υπεραστικα + ΙΝΤΕΡΝΕΤ μεχρι 16MB με 25 ευρω τον μηνα. Επειδη ειμαι τωρα σε σταθερη ΤΕllas (μεσω ΟΤΕ) και με ιντερνετ στην ΟΤΕΝΕΤ και δεν εχω προβλημα αλλα πληρωνω... ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ (10 περιπου ευρω το μηνα) Παγιο ΤΕLLAS (16 περιπου ευρω το μηνα για απεριοριστα αστικα κ υπεραστικα) Συνδεση Adsl (19,50 ευρω το μηνα για 2ΜΒ) Συνολο περιπου 46 ευρω το μηνα (αν δεν κανω λαθος) Αυτα μου τα δινει η COSMOLINE με 25 ευρω (λεει....) Τι γινεται απο ποιοτητα? Ταχυτητες? Εξυπηρετηση? Χρονοι αναμονης? Επειδη η δουλεια μου δεν σηκωνει πειραματα και το τηλεφωνο ειναι βασικο εργαλειο θελω γνωμες απο καποιους που την εχουν βαλει.
vasso g Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα είμαι η Βάσω εργαζόμενη στην cosmoline. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το πακέτο που γράφεις είναι λάθος. Πρώτον: το πάγιο ΟΤΕ ειναι 28-32 ευρώ το δίμηνο. Άρα 14-16 ευρώ το μήνα αναλόγως βγαίνει από την περιοχή που είναι ένα τηλέφωνο και ανεβαίνει αναλόγως τι υπήρεσιες θέλει να έχει ενεργοποιημένες στήν γραμμή του ο συνδρομητής(αναγνώριση,φράγη... ) Δεύτερον:το απεριόριστα αστικά,υπεραστικά στην cosmoline ειναι με 14.80ευρω το μηνα με ΦΠΑ (υπάρχουν άλλα δυο προγράμματα για δωρεάν αστικά υπεραστικά μοιάζουν με το απεριόριστα αλλά οικονομικότερα) και τρίτον:το adsl ταχυτητα 2048 είναι με 16.30ευρω το μήνα στην cosmoline. θα δουν επίσεις και μέχρι πια είναι η πραγματική ταχύτητα που σηκώνει η γραμμή σου. Ελπίζω να βοήθησα. Μια συμβουλή μην κόψεις το πάγιο ΟΤΕ ακόμα θέλει ψάξιμο. Υπάρχουν πάντα υπάλληλοι όλο το 24ωρο στην cosmoline. Όχι κασέτα. Μπές στο site http://www.cosmoline.com να τσεκάρεις όσα έγραψα.
kriti Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ειχα κακη εμπειρια απο την cosmoline την ωρα που καναμε το τηλεφωνικο συμβολαιο εμαθα την αληθεια σχετικα με το παγιο του οτε σε προηγουμενες συνομιλιες επεμεναν οτι δεν θα πληρωνα παγιο οτε μετα απο 1 μηνα αλλα δεν το ανεφεραν στι site για λογους ανταγωνισμου αποκομισα την γνωμη οτι ειναι λιγο λαμογια εκει . αλλα ενας φιλος δεν με ακουσε και την πατησε και τωρα προσπαθει να διακοψει
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Υπαρχει πακετο με 15 ευρω παγιο συνολικα για οσα σταθερα τηλεφωνα και να βαλεις ????
Giama Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Η Cosmoline είμαι 99% σίγουρος πως ΔΕΝ έχει δικό της δίκτυο, επομένως το ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ το πάγιο του ΟΤΕ.
pc_admin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Γνωστος μου (ασχετος με το θεμα τελειως ) εκανε adsl συνδεση στην cosmoline , 1 mbps και θα πληρωνει 14 ευρω το μηνα.Τηλεφωνια εχει ΟΤΕ. Δηλαδη θα κερδιζει 2,5 ευρω το μηνα σε σχεση τα 16,5 ευρω του οτε ,5 ευρω το διμηνο.Σιγα το πραγμα.Ουτε router του εδωσαν , ουτε καν modem,να φανταστειτε το μονο που του εδωσαν τηλεφωνικα user name & password.Πληρωσε και 75 ευρω και πηρε ενα ρουτερ απο μαγαζι! Πηγα λοιπον να του φτιαξω το ιντερνετ και ηθελα τους dns της cosmoline,μιλησα με εναν υπαλληλο και δεν ηξερε τι του ελεγα καν. Μου λεει θα σας παρει τεχνικος σε μιση ωρα.Μετα απο 1 ωρα ξαναπαιρνω ,ηθελα να φυγω ,του λεω ρε ανθρωπε πειτε μου τους dns σας ,δεν θα κατσω ολο το βραδυ εδω να περιμενω τηλεφωνημα ,θα φυγω και οι ανθρωποι εδω δεν θα ξερουν να μιλησουν με τον τεχνικο ,τιποτα αυτος. Πειτε μου αξιζει για 5 ευρω το διμηνο να τρεχω να αγοραζω ρουτερ και να ξεροσταλιαζω ολο το βραδυ μηπως με παρουν τηλεφωνο?
happiness Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ήθελα να ρωτήσω εάν πήραν και κανέναν άλλο τηλέφωνο να ρωτήσουν εάν θέλετε να μεταφερθεί το πάγιό σας στην Cosmoline (μιλάω για αυτούς που έχουν πρόγραμμα που δεν απαιτούσε μεταφορά του παγίου εξ αρχής). Με πήραν και μένα και αρνήθηκα αλλά πήραν και έναν φίλο και αυτός δέχτηκε. Τους ρώτησε όμως πρώτα εάν θα μπορεί να εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνα μέσω ΟΤΕ και είπαν ναι. Και μαντέψτε....είπαν ψέματα. Πλέον μπορεί να τηλεφωνεί μόνο μέσω Cosmoline. Τώρα τους ζήτησε να του κόψουν το πρόγραμμα και περιμένει απάντηση. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο;
ΓΙΩΡΓΟΣ Φ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εχει κανεις εμπειρια απο cosmoline? Εχει λεει δικο της δικτυο και θα μου δωσει με 25 ευρω απεριοριστα αστικα - υπεραστικα + ΙΝΤΕΡΝΕΤ μεχρι 16MB με 25 ευρω τον μηνα. Επειδη ειμαι τωρα σε σταθερη ΤΕllas (μεσω ΟΤΕ) και με ιντερνετ στην ΟΤΕΝΕΤ και δεν εχω προβλημα αλλα πληρωνω... ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ (10 περιπου ευρω το μηνα) Παγιο ΤΕLLAS (16 περιπου ευρω το μηνα για απεριοριστα αστικα κ υπεραστικα) Συνδεση Adsl (19,50 ευρω το μηνα για 2ΜΒ) Συνολο περιπου 46 ευρω το μηνα (αν δεν κανω λαθος) Αυτα μου τα δινει η COSMOLINE με 25 ευρω (λεει....) Τι γινεται απο ποιοτητα? Ταχυτητες? Εξυπηρετηση? Χρονοι αναμονης? Επειδη η δουλεια μου δεν σηκωνει πειραματα και το τηλεφωνο ειναι βασικο εργαλειο θελω γνωμες απο καποιους που την εχουν βαλει. Το θέμα είναι ότι παίρνουν τηλέφωνο, λένε ότι είναι από τον ΟΤΕ και ζητάνε στοιχεία που δυστηχώς η γυναίκα μου τους έδωσε. Φυσικά δεν θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ γιατί κάηκα από άλλη εταιρία.Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην γίνει η σύνδεση? Μήπως κάποιος δικηγόροσ έχει την λύση γι'αυτή την εξαπάτηση?
besddimo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι ότι παίρνουν τηλέφωνο, λένε ότι είναι από τον ΟΤΕ και ζητάνε στοιχεία που δυστηχώς η γυναίκα μου τους έδωσε. Φυσικά δεν θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ γιατί κάηκα από άλλη εταιρία.Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην γίνει η σύνδεση? Μήπως κάποιος δικηγόροσ έχει την λύση γι'αυτή την εξαπάτηση? Καμία εξέλιξη; Ο παππούς μου την πάτησε και εγώ το έμαθα τώρα που πήραν τηλέφωνο από εταιρεία που κυνηγάει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές... Η κλασσική ιστορία, είμαστε ΟΤΕ αλλά λεγόμαστε Cosmoline και διαχειριζόμαστε τα δίκτυα... Απατεώνες. Αναρωτιέμαι πόσοι ηλικιωμένοι την έχουν πατήσει... Καμιά ιδέα για το από εδώ και πέρα; Κατευθείαν καταγγελία ΕΕΤΤ; Κάποιο απευθείας τηλ για το "κέντρο εξαπάτησης" μέσα στην Cosmoline;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.