foivos24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι οταν ενεργοποιω το limewire με πεταει απο το δυκτιο ?? Ο υπολογιστης μου συνδεεται ασυρματα για ιντερνετ με modem router και οποτε το ενεργοποιω το Lw με "πεταει" και μετα πρεπει να ξανα συνδε8ω....ειναι σπαστικο....και γενικα αμα το πολυ σκαλιζω το LW ΜΕ ξανα πεταει. ΕΙΧΑ το pro που μου το κανε το απεγκατεστησα εβαλα το απλο και παλι τα ιδια τωρα...Τα νευρα μου.
foivos24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι οταν ενεργοποιω το limewire με πεταει απο το δυκτιο ?? Ο υπολογιστης μου συνδεεται ασυρματα για ιντερνετ με modem router και οποτε το ενεργοποιω το Lw με "πεταει" και μετα πρεπει να ξανα συνδε8ω....ειναι σπαστικο....και γενικα αμα το πολυ σκαλιζω το LW ΜΕ ξανα πεταει. ΕΙΧΑ το pro που μου το κανε το απεγκατεστησα εβαλα το απλο και παλι τα ιδια τωρα...Τα νευρα μου. Kαλα ρε παιδια ολοι για μπανιο πηγατε??? δεν 8α απαντησει κανεις στο δυσκολο ερωτημα μου???
alex2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Εγκατέστησε την καινούρια έκδοση της java και δες αν κάνει το ίδιο. Πάντως το θέμα σου είναι σε τελείως λάθος ενότητα όπως προαναφέρθηκε. Και αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει,δεν έχει νόημα να την ξανά κάνεις.
foivos24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Εγκατέστησε την καινούρια έκδοση της java και δες αν κάνει το ίδιο.Πάντως το θέμα σου είναι σε τελείως λάθος ενότητα όπως προαναφέρθηκε. Και αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει,δεν έχει νόημα να την ξανά κάνεις. Φιλε αλεξ ευχαριστω για το info.Εγκατεστησα το java 6 εκανα verify και μου ειπε ολα οκ ....μεχρι στιγμης δεν με πεταξε για να δουμε....αλλιως 8α σε ξανα ενοχλησω!:-D εδω .... ευχαριστω προκαταβολικα....
foivos24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Φιλε αλεξ ευχαριστω για το info.Εγκατεστησα το java 6 εκανα verify και μου ειπε ολα οκ ....μεχρι στιγμης δεν με πεταξε για να δουμε....αλλιως 8α σε ξανα ενοχλησω!:-Dεδω .... ευχαριστω προκαταβολικα.... Παιδια μουφα το σχεδιο παλι τα ιδια μου κανει...δεν μπορω να καταλαβω...αν μπορει να βοη8ισει καποιος καλως...αλλιως δεν πειραζει μωρε μπορω να συνεχισω κ χωρις συτο...
xampos20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 συνεχιζουμε να σου λεμε εισαι σε λαθος ενοτητα .... ετοίμασε παλι το thread σου, μόνο που βάλε το σε άλλη ενοτητα... υπάρχει ενότητα μόνο για προγράμματα.... ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΤΟ FIREWALL ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.