Κατερίνα111 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να στείλει κάποιος chain mail μέσω του hotmail π.χ. αλλά ο κάθε αποστολέας να μη βλέπει τις διευτθύνσεις e-mail των υπολοίπων??? Να φαίνεται δηλαδή σαν να έχει σταλεί στον καθένα ξεχωριστά....:rolleyes:
panos_kr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ναι αυτο μπορεις να το κανεις οταν πας να κανεις forward μπορεις απλα να σβησεις απο επανω τις διευθηνσεις που εχει ηδη παει και να μην φενετε τιποτα (μιλαω για hotmail λογικα το ιδιο θα ισχυει και για τα υπολοιπα)
Κατερίνα111 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ναι αυτο μπορεις να το κανεις οταν πας να κανεις forward μπορεις απλα να σβησεις απο επανω τις διευθηνσεις που εχει ηδη παει και να μην φενετε τιποτα (μιλαω για hotmail λογικα το ιδιο θα ισχυει και για τα υπολοιπα) Όχι δε λέω αυτο,να κανω δηλαδή forward ένα chain mail που μου έχουν ήδη στείλει. Ενοώ να στείλω εγώ mail σε πολλές επαφές,αλλά καμία επαφή από αυτές που το στέλνω να μην βλέπει τις υπόλοιπες. Να φαίνεται στον αποστολέα οτι το έχω στείλει μόνο σ'αυτόν!!!
gs20309 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 λέει κάπου show cc and bcc (blind carbon copy) , αν ΄γράψεις τις διευθύνσεις μέσα στην μπάρα του bcc δεν θα βλέπουν αυτοί που θα το λάβουν κ τις άλλες διευθύνσεις στις οποίες το έστειλες..
Κατερίνα111 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 λέει κάπου show cc and bcc (blind carbon copy) , αν ΄γράψεις τις διευθύνσεις μέσα στην μπάρα του bcc δεν θα βλέπουν αυτοί που θα το λάβουν κ τις άλλες διευθύνσεις στις οποίες το έστειλες.. σε ευχαριστωωωωωώ!!!! όντως δεν φαίνεται το δοκίμασα μόλις!!!!:-D
gs20309 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 σε ευχαριστωωωωωώ!!!! όντως δεν φαίνεται το δοκίμασα μόλις!!!!:-D δεν κάνει τίποτα!!!! επιτέλους έγραψα κ εγώ την πρώτη μου χρήσιμη συμβουλή σ αυτό το φόρουμ !!!!
groove54 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 εν τω μεταξυ μου εχει τυχει καμια φορα αυτα τα email που φευγουν με bcc να τα αναγνωριζει ως spam στον παραληπτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.