Προς το περιεχόμενο

ATI HD4850 OR NVIDIA 9800GTX??

Jason93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελεος ρε παιδια...

οι καρτε πλεον χτυπανε 40αρια (fps) σε ολα τα παιχνιδια!

οι μετρησεις ως επι το πλειστον χρησιμοποιουν για χαμηλοτεη αναλυση την μεγαλυτερη που μπορουμε να βρουμε σε οθονες 22'!!!!

οτι απο τα 2 παρετε θα τρεχει πολυ καλα!!!

αν αγαπατε ΑΤΙ, παρτε ΑΤΙ

αν αγαπατε Nvidia παρτε Nvidia!!!

εγω ας πουμε θα προτιμησω ατι γιατι ΕΤΣΙ μου κανει κεφι!

οι διαφορες ειναι αμελητεες!!!

καινουριες καρτες ειναι!

και παμφθηνες σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες!

50 χιλιαρικα δραχμες για να παιζεις ολα τα παιχνιδια φουλ??? πλακα κανετε? ποτε το ειχαμε?

επι εποχης S3virge που ολα ηταν δισδιαστατα?

εβαλε επιτελους και η ΑΤΙ μια αξιοπρεπη καρτα και φαγωθηκαν ολοι ποια ειναι ή ποια ΘΑ ειναι καλυτερη!

Πέστα χρυσόστομε, εγώ πάντως έχω την 7900gt και θα την αναβαθμίσω με μια 4850, ποιός θα μου το έλεγε ο,τι θα έπαιρνα μια πάρα πολύ καλή κάρτα με 150?. Μπράβο στην Ati γιατί την προηγούμενη φορά που έπρεπε να κάνω αναβάθμιση από μια 6800 πρός την 7900 έπρεπε να πληρώσω 319?

Δημοσ.
καλά μάζεψε τα μεγάλα σου @@ πίσω από το monitor και άσε αν θα φοβάμαι να σε γνωρίσω η όχι

PS αν δεν σου αρέσει έτσι όπως μιλάω υπάρχει ο ρουφιάνος :P απειλές να σε γνωρίσω κλπ μόνο που τα διαβάζω μου πάει το σκατό στην κάλτσα :lol:

Επειδή είσαι μικρός δεν το συνεχίζω άλλο, απλά είναι πολύ εύκολο να βρίσεις κάποιον απο μακριά ... μου θυμίζεις κάτι αδελφάρες στο γυμνάσιο που σε βρίζουν μέσα απο το λεωφορείο και εσύ είσαι στο δρόμο lol ,

btw τα πρώτα review που βγήκαν για τις 4850 και πόσο καλά πάνε βγήκαν στο extremesystems και το έκαναν χρήστες ;) τσέκαρε το αν το θες

thresh sorry που δεν σου άρεσε την επόμενη θα προσπαθήσω καλύτερα :P

Δημοσ.
Οι ATi στο Assasins Creed κέρδιζαν τα FPS λόγω των bugs και του προβληματικού rendering pass... άσε που σε DX10.1 είχε πολλά προβλήματα στην εικόνα, λιγότερες λεπτομέρειες, και πολλά προβλήματα ( λάμπες που φαίνονταν στον πάνω όροφο μέσα από το πάτωμα, αντικείμενα που δεν φαίνονταν καν, κλπ ).

Τα bugs αυτα υπηρχαν και στις αλλες εκδοσεις. Και το render pass δεν λειπει αλλα δεν χρειαζεται στο dx10.1.

Δημοσ.
Επειδή είσαι μικρός δεν το συνεχίζω άλλο, απλά είναι πολύ εύκολο να βρίσεις κάποιον απο μακριά ... μου θυμίζεις κάτι αδελφάρες στο γυμνάσιο που σε βρίζουν μέσα απο το λεωφορείο και εσύ είσαι στο δρόμο lol ,

btw τα πρώτα review που βγήκαν για τις 4850 και πόσο καλά πάνε βγήκαν στο extremesystems και το έκαναν χρήστες ;) τσέκαρε το αν το θες

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καταστρεφετε ενα τοσο ομορφο θεμα...

ενα ξερω, η 4850 αυτη την εποχη ειναι τρελο value for money

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχει καταντήσει γελοίο το θέμα.

Μη ποστάρετε άλλο επι του θέματος, το ξεφτίλισε ο flamethrower.

να έλεγες εμενα flamethrower να το καταλάβω(δεν θα είχες άδικο), αλλά είσαι αρκετά νέος στο forum για να καταλάβεις ότι ο Vatos δεν είναι τέτοιος poster...

"ευγενής άμιλλα" ftw :-D

Δημοσ.

Η ΑΤΙ έκανε πλάκα στην NVIDIA με την 4850 και την κάνει να τρέχει και να ιδρώνει για να διατηρήσει τη μέχρι τώρα πρωτοκαθεδρία της.

Φαντάσου να μας ετοιμάζει καμία παρόμοια πλάκα με την 4870.

Ένα χειροκρότημα από εμένα στην ΑΤΙ που έβγαλε τέτοια κάρτα με 150 ευρώ. Εξαιτίας της μπορούν ΟΛΟΙ να παίξουν όλα τα παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις. Τώρα για τη μάχη των FPS έχω να πω ότι .... νυστάζω.... με συγχωρείτε παιδιά χασμουρήθηκα :mrgreen:

Και που 'στε... ποτέ δεν είχα ΑΤΙ.

Δημοσ.

:lol: άστους Χάρη δεν θα βγει άκρη και το ξέρεις όλοι ξέρουμε τι κουφάλες είμαστε όλοι εδώ μέσα :lol: εδώ αρχίσαμε τα απειλητικά Pm ΧΑΧΑΧΑΧΑ

koita na prosexeis pos milas se ksena atoma ' date=' giati mporei na tixeis se kanenan trelo kai na min sou vgei se kalo, den to leo gia mena , apla san simvouli giati an kapoios katsei kai psaksei ola ta post sou pou exeis kanei kserei akrivos pios kai pou eisai

filika panta kai san megaliteros sou[/quote']

πολύ θα ήθελα να δώσω μια δημόσια αντίστοιχη απάντηση αλλά θα φάω ban for sure :-D

Δημοσ.

@Tuko: Δεν ξέρεις τον Vatos (ενώ εγώ τον ξέρω) οπότε μην μιλάς έτσι για αυτόν ... flamethrower ο Vatos ? που έχει βοηθήσει τόσα άτομα ? ...

Και ρε παιδιά, για μια πουτ@νο VGA θα γίνετε μπίλιες τώρα ? Τρελαθήκατε ? Ο καθένας ας πάρει ότι θέλει γ@μώ την πανακόλασή μου γ@μώ ! :mad:

Απλά σας το ξαναλέω, σε ένα μήνα τα ξαναλέμε ... :-)

Πάνο όχι μην δώσεις δημόσια την απάντηση, γιατί θα ξεραθώ πάλι στα γέλια ! :lol:

Δημοσ.

Πάνο όχι μην δώσεις δημόσια την απάντηση, γιατί θα ξεραθώ πάλι στα γέλια ! :lol:

Καλά θα κάνεις να μην γελάς γιατι θα σου ρθει και σένα η απειλή...

πλάκα κάνω ενοίτε , η συμορρία μου είναι απασχολημένη με τον φίλο σου :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...