super_Vegeta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μην ξεχνάτε και την κατανάλωση. πάντως cf με 2 χ 4850 θα σπέρνουν άσχημα. Και φαντάσου ότι το powerplay δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα στην 4850 , λογικά στο επόμενο driver που θα γίνει αυτό η 4850 θα έχει την μισή απο τώρα κατανάλωση σε idle
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αν είσαι και μερακλής παίρνεις 2χ4850 (CF) για 300? και ξεσκίζεις οποιαδήποτε GTX280 υλοποίηση. και τρως στην μάπα ένα ωραιότατο Micro Stuttering
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 πως είναι δυνατόν ρε ikaruga να έχει ανακοινωθεί τιμή για Αμερική 229$ και να μας λες ότι θα έχει 249 euro?εδώ η 4870 που έχει τιμή στην Αμερική 299$ θα είναι κάτω από 240-250 euro... είπαμε δεν ισχύει τελείως η ισοτιμία δολλαρίου/euro αλλά αυτό παραπάει! Ναι αλλα και πολλες τιμες στην Ελλαδιτσα μας δεν ειναι "παντα" αυτουσιες της Αμερικης. Εξαλου εγω απλα λεω πως ειναι τιμολογιμενη αυτην την στιγμη η καρτα για την ημερα κυκλοφοριας (οπως η 4850 που η τιμη ειχε αποφασιστει εδω και καιρο) και σιγουρα μπορει να αλλαξει τελευταια στιγμη. Παντως ως τωρα δεν υπαρχει καμια αλλαγη στην τιμη της και απλα ενημερωση κανω. Εδω που τα λεμε ουτε οι κανονικες 9800 επεσαν τωρα που το σκεφτομαι στην Ελλαδιτσα. Οχι ακομα τουλαχιστον.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 και τρως στην μάπα ένα ωραιότατο Micro Stuttering Το microstuter ειναι κακο οντως αλλα εχει και "περιορισμους". Αν παιζεις γενικα "αργα" παιχνιδια και οχι παιχνιδια racing ας πουμε τοτε το stutter γινετε αντιληπτο εως και ενοχλητικο. Τωρα ομως ποσοι απο εμας παιζουν racing στα PC τους? Bεβαια αν γινει να εξαφανιστει το stuttering θα ειμουν πολυ ευχαριστημενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 το ξέρω ότι δεν είναι αυτούσιες...αλλα το να βγει σε euro πιο μεγαλή η τιμή από ότι σε δολλάριο (ως αριθμός εννοώ) είναι κάπως δύσκολο σε αυτή την κατηγορία... άσε που βρίσκω κάπως περίεργο το γεγονός να έχει τιμή από τώρα για την 9800GTX+ το Πλαίσιο... ακόμα και στο Crysis φαίνεται πάντως το micro stuttering...
SaluSnikoS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εγω ημουνα φανατικος της ATI μεχρι πριν λιγες μερες... που πλεον απο φανατικος... Μετατραπικα σε μπερδεμενος... καιω την πρωτη 2600ΧΤ παιρνω αλλη 2600ΧΤ κ δεν εχει overdrive ενω η προηγουμενη ειχε... παω να εγκαταστησω νεους οδηγους και λεει οτι δε βρεθηκε καρτα να τους υποστιριζει... και αλλα πολλα... αλλα εμενα πιστος στην ΑΤΙ... και οποιος ηθελε καρτα, του λεγα ΑΤΙ ΑΤΙ!! Οχι στσι κλεφτες των ΝVIDIA.. ΝΑΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ FUNBoy....:fear: To ομολογω... :mrgreen::mrgreen: Ενοχος....:devil: Αλλα επειδη το θεμα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτο(αν το χετε καταλαβει) παμε στο θεμα μας... Φιλε Gdp77, μονο και μονο απο τα bench αμα δεις η 4850σε κροσφαιερ ειναι λιγο πολυ...απογοητευτικη... http://www.tweaktown.com/reviews/1471/8/page_8_benchmarks_world_in_conflict/index.html Αλλα και λιγο πολυ, ωραια... http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor/17 Οτι θες πιστευε... και οτι θες καταλαβαινε... Εμενα ο κολλιτος μου εχει την 3850 Sapphire και παιζουμε σε 37" ΗD σε αναλυση 1920χ 1080αν θυμαμαι καλα την αναλυση( τη μεγιστη τελος παντων) και ΦΟΥΛ τα γραφικα το προ και δε καταλαβαινει χριστο...PRO θα μου πεις ειναι αλλα... Το crysis στην 1024χ768 και ΑΑ ΑF τερμα(απο καταλυστ) και ν.high γραφικα το παιζει ικανοποιητικα καλα... ενω στα bench "ελεγαν" οτι δεεεεν.... Το θεμα ειναι ενα... καλο θα ηταν να περιμενουμε πριν αρχιζουμε τα συμπερασματα απο τα bench... οπως ειπε και ο Ailuras....) ΜΑΚΑΡΙ να ειναι αληθεια οτι Γ@ΜΕΙ η 4850... και μακαρι να ειναι αληθεια και οτι το κροςφαιερ θα(kαι εχει βελτιωθει οπως λενε και στο Guru3d)... Αλλα μεχρι τοτε ακομα και φανμποι(οπως εγω) μην λεμε πολλα... ΦΙΛΙΚΑ παντα... μην αρχισετε τα εξαλλα...:mrgreen:
george_o/c Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλα μην τα λεμε ολα οπως θελουμε η 2900 ηταν χειροτερη αλλα και παρα πολυ φτινοτερη(300ευρο) απο την gts/gtx , επιπελον ανεβαινε πολυ περισσοτερο απο της αλλες δυο για πλακα ,στην τελικη για να λεμε και την αληθεια η Nvidia αποδιδουν καλυτερα λογω υποστηριξης απο τα παιχνιδια και για αυτο η επομενη καρτα μου θα ειναι παλι Νvidia οταν χρειαστει βεβαια γιατι η 2900 μια χαρα παι ακομα Ναι αλλά το 1G version της 2900XT έκανε 400+ ευρά, και πάλι τα ίδια σκ@τά με την 512 έκδοση ήταν ... Φυσικά και πάλι χειρότερη από G80 ...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ναι αλλά το 1G version της 2900XT έκανε 400+ ευρά, και πάλι τα ίδια σκ@τά με την 512 έκδοση ήταν ... Φυσικά και πάλι χειρότερη από G80 ... Μην ξεχναμε ομως πως ηταν μεταβατικη περιοδο για την ATI τοτε. Και εγω ειχα απογοητευτει πολυ απο την αποδοση της 2900ΧΤ (γιατι κανω πολλα αλλα εκτος απο το να παιζω παιχνιδια και απλα η Nvidia σε αυτα τα αλλα ΔΕΝ τραβουσε ποτε και ακομα και η 8800 που εχω δεν τραβαει) γιατι πολυ απλα ο λογος τιμης/ αποδοσης της ηταν απλως χαλια μαυρα. Με βαρια καρδια πηδηξα στην Nvidia (να το πω πως δεν ειμαι fanboy, απλα θελω να εχω ικανη καρτα για ολα αυτα που κανω και τα λιγοτερα προβληματα) γιατι απλα ο λογος τιμης/ αποδοσης ηταν σαφως πολυ ανωτερος για την 8800gts 320MB (την οποια και εχω) ασχετος αν μου δημιουργει τα ιδια και τα ιδια προβληματα που παντοτε οσες Nvidia ειχα μου δημιουργουσαν. Απο οτι ομως ολα δειχνουν επιτελους ερχομαστε σε μια εποχη οπου μπορω για αλλη μια φορα να ειμαι περηφανος κατοχος ATI και οχι "απATI" χωρις να αισθανομαι οτι πληρωσα τον κουκο αηδονι.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 να μιλήσουμε με πραγματικά νούμερα και όχι με τα reviewδάκια που ο καθένας βγάζει καλύτερο ότι τον συμφέρει ? η 4850 κυκλοφορεί έξω όπως και η 9800 η τιμή της 9800 θα πέσει για αν χτυπήσει την 4850 εμένα το παρακάτω μου αρκεί για να βγάλω τα συμπεράσματά μου για τον μόνο λόγο οτι είναι από άτομα σαν όλους εμάς.... η δική μου Gtx υπάρχει μέσα στα charts για να δείτε οτι δεν μιλάμε για clockαρισμένες κάρτες για πείτε μου τώρα όλοι εσείς που λέτε τα δικά σας και είστε ειδήμονες ενώ εμείς δεν έχουμε ιδέα από Hardware τα benchmarks λένε ψέματα ή θα μου πετάξετε την δικαιολογία οτι είναι benchmarks και όχι Games ? τονίζω για άλλη μία φορά η ATI στα Benchmarks πάει καλύτερα πάντα από τις Nvidia....
catrina_p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 (γιατι κανω πολλα αλλα εκτος απο το να παιζω παιχνιδια και απλα η Nvidia σε αυτα τα αλλα ΔΕΝ τραβουσε ποτε και ακομα και η 8800 που εχω δεν τραβαει) Για πες λεπτομέρειες...
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 έλα βρε αγάπη μου θα κάνει render σε κανένα π premier και θα περιμένει από την κάρτα να κάνει πιο γρήγορα ή θα προσπαθεί να διπλώσει καμία πρωτεΐνη που τόσο καιρό η ΑΤi το έκανε με τις κάρτες τις και τώρα το έκανα και η Nvidia
outlaw star Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 το folding πάντως δεν είναι αστείο πράγμα...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Για πες λεπτομέρειες... Οπως, Neptune kai 3Dstudio MAX.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ωραίος, επαγγελματίας εσύ, αν δεν έχεις ακούσει τις quadro ή matrox δεν φταίμε εμείς πόσο μάλλον οτι δεν έχεις ψαχτεί καθόλου γιατί οι πιο πολλές nvidia γύρναγαν σε quadro με softmod και μετά σέρνανε σε τέτοια software
super_Vegeta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 να μιλήσουμε με πραγματικά νούμερα και όχι με τα reviewδάκια που ο καθένας βγάζει καλύτερο ότι τον συμφέρει ? η 4850 κυκλοφορεί έξω όπως και η 9800 η τιμή της 9800 θα πέσει για αν χτυπήσει την 4850 εμένα το παρακάτω μου αρκεί για να βγάλω τα συμπεράσματά μου για τον μόνο λόγο οτι είναι από άτομα σαν όλους εμάς.... η δική μου Gtx υπάρχει μέσα στα charts για να δείτε οτι δεν μιλάμε για clockαρισμένες κάρτες για πείτε μου τώρα όλοι εσείς που λέτε τα δικά σας και είστε ειδήμονες ενώ εμείς δεν έχουμε ιδέα από Hardware τα benchmarks λένε ψέματα ή θα μου πετάξετε την δικαιολογία οτι είναι benchmarks και όχι Games ? τονίζω για άλλη μία φορά η ATI στα Benchmarks πάει καλύτερα πάντα από τις Nvidia.... Γιατί το μοτίβο "η Ατι πάει καλύτερα στα benches ενώ στα games όχι " το ακούω συνέχεια. Μας αράδιασες εδώ 5 benches για να μας δείξεις με την παράλογη λογική σου (οξύμορο ε?) ότι "Αφού η Ατι πάει χειρότερα στα benches άρα θα πάει χειρότερα και στα games". Πάρτε το χαμπάρι η Rv770 δεν είναι R600. και επειδή κουράζομαι να το συζητάω αυτό άλλο θα κάνω και γω κάτι παρόμοιο με σένα αλλά ίσως εμένα να έχει λίγο περισσότερο κύρος και πιο σφαιρικό http://images.tweaktown.com/imagebank/saph485cf_g_12.gif Δηλαδή τι άλλο Θες ρε vato loco, θα μας τρελάνεις δηλαδή? Ειλικρινά σου έχω παραθέσει μια πλήρη γκάμα από αξιόπιστα site σε διάφορες εκδοχές τόρα αν εσύ συνεχίσεις να λες ότι "Η Ατι είναι μόνο για benches" ειλικρινά , ειλικρινά, ειλικρινά ,θα σκάσω στα γέλια,φιλικά πάντα Sorry για το τεράστιοοοοο post αλλά δεν μπορώ να ακούω άλλες αηδίες χωρίς επιχειρήματα και αποδείξεις, ορίστε οι αποδείξεις σας.. τώρα εσύ συνέχισε να λες μαζί με τον George για το πόσο αποτυχία είναι η κάρτα αυτήν Και παρεπιμπτόνοτος το μόνο bench που πάει καλά η 4850 είναι το Vantage , αν σου λέει κάτι αυτό(αν δεν πιστεύεις σου βάζω screenshots αλλά εσύ είσαι ειδήμων οπότε θα το ξέρεις ήδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.