Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 just for the record oc κάνω 2 χρόνια μόνο με το hardware ασχολούμε πολλά περισσότερα αν βγάλουμε οτι είναι το επάγγελμά μου πια :/ οπότε έχω μια ιδέα για τι μιλάω δεν χρειάζομαι να σε πείσω για κάτι, ξέρω πως έχουν τα πράγματα θα μιλήσει και ο Aurilos και άλλη φορά πήγες να του βγεις από πάνω και τον ήπιες χοντρά αυτά από εμένα
super_Vegeta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καταρχήν εσείς που γνωρίζεται τόσο καλά το τι σημαίνουν τα specs των καρτών απορώ πως δεν προβλέψατε την πορεία των πραγμάτων τόσο καιρό που είναι γνωστά αυτά λέγοντας ότι το RV770 θα είναι RV660+50% και ότι το GT200 θα είναι 3χ του G92. To θέμα είναι ότι κανείς δεν περίμενε να πάει τοσο καλά η μικρη της Ατι... και ο λόγος που πάει τόσο καλά δεν είναι στα specs αλλά στην ίδια την αρχιτεκτονική της κάρτας η οποία ,έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το Rv670 και εξακολουθεί να είναι nda μέχρι της 25 του μήνα οπότε μέχρι τότε θεωρητικά δεν ξέρεται γιατί πάει έτσι η 4850 ( εκτός αν κάποιος ξέρει εδώ στο insomnia και μας εξηγήσει, γιατι σε όλο το νετ κανένας δεν ξέρει ακόμα ) απορώ τι θέλω και ασχολούμε μαζί σας τελικά πραγματικά μια ζωή τα ίδια τι να σου πω φίλε νομίζω τα specs στις κάρτες μιλάνε μόνα τους ... δεν τα έχωσε κανένας στην ati απλά λέμε οτι η 9800Gtx+ είναι καλύτερη απλά ... δυστυχώς η Nvidia είναι μπροστά στα games Πιστεύω ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι η ατι επέστρεψε μετά απο καιρό στον πραγματικό ανταγωνισμό βγάζοντας ένα θαυμάσιο προιον ,και αν ακόμα ονειροπολείς ότι η 9800gtx+ σου πάει καλύτερα τότε αν δεν σου αρκεί η 4850 (που πάλι είναι οριακά πιο γρήγορη ) που εξακολουθεί ναι είναι 50 ευρώ λιγότερα να δω τι θα λές όταν θα βγεί η 4870 και ακόμα περισότερο όταν βγεί η r700 στην οποία ακόμα δεν έχει απάντηση η nvdia εκτός απο αυτήν Πραγματικά πιστεύω ότι ακόμα θα λες ότι "η nvdia είναι καλύτερη"
super_Vegeta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 just for the record oc κάνω 2 χρόνια μόνο με το hardware ασχολούμε πολλά περισσότερα αν βγάλουμε οτι είναι το επάγγελμά μου πια :/ οπότε έχω μια ιδέα για τι μιλάω θα μιλήσει και ο Aurilos και άλλη φορά πήγες να του βγεις από πάνω και τον ήπιες χοντρά αυτά από εμένα Όπα κάτσε ρε φίλε και επειδή εσύ είσαι ότι είσαι δεν πρέπει να δώσεις κάποιο επιχείρημα για τα λεγόμενα σου ??? Πρέπει να σε έχει πειράξει πολύ αυτή η αποτυχία της nvdia , τι έχεις με την Νvdia ,μήπως μετοχές?
call of duty2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πραγματικα εκατσα κ διαβασα οοολο το θεμα κ μια εγερνα απο την ati μια απο την nvidia! τελικα ειναι πιο μεγαλοσ μπελας αποτι φανταζομουν! αν εξερεσουμε την τιμη ασ πουμε οτι δ με ενδιαφερει (που μ ενδιαφερει) πια θα μου προτινατε κ οχι απλα εταιρια αλλα κ παια καρτα! αυτη η gtx ειναι καλη?
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 smart ass δεν έχω κανέναν λόγο να σε πείσω για κάτι για αυτό και δεν έχω λόγο να δώσω επιχειρήματα ούτε να ξεκινήσω πόλεμο θα μιλήσουν οι κάρτες μόνες τους και από λεφτά και από επιδώσεις δικά σου φράγκα είναι ακούμπα τα όπου θες σου είπα και πριν αρκετές φορές στο παρελθόν κάναμε μάχες και ξέρεις ποίος έβγαινε σωστός, όσο για την nvidia φαντάσου να μην τόνιζα οτι δεν υποστηρίζω καμία έτσι ? Ati είχα πήγα σε nvidia και τώρα δεν ξέρω σε τι θα πάω
super_Vegeta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Βασικά εγώ δεν κάνω μάχη για να βγώ σωστός , τα forum είναι ένα μέσο να μάθεις κάποια πράγματα που πριν αγνοούσες ή να θέτεις σε αντιπαράθεση τα επιχειρηματα σου αν είσαι σίγουρος σε κάτι. Τώρα για διαμάχη δεν θυμάμε κάτι συγκεκριμένο πέρα απο μια 5200 με μια 9200 που ούτε θυμάμε και τι λέγαμε , και να λείπουν οι φιλοφρονήσεις
Galis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τελικα με ιδια τιμη 9800gtx ή 4850? gtx+ ποτε αναμενεται?
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 15 του μήνα αναμένετε, οι τιμές θα πέσουν....
super_Vegeta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πραγματικα εκατσα κ διαβασα οοολο το θεμα κ μια εγερνα απο την ati μια απο την nvidia! τελικα ειναι πιο μεγαλοσ μπελας αποτι φανταζομουν! αν εξερεσουμε την τιμη ασ πουμε οτι δ με ενδιαφερει (που μ ενδιαφερει) πια θα μου προτινατε κ οχι απλα εταιρια αλλα κ παια καρτα! αυτη η gtx ειναι καλη? Μπορείς να κοιτάξεις κανένα review να βγάλεις το συμπέρασμα μόνος σου, πάνω κάτω στα ίδια είναι και οι δύο Αυτό που φένεται είναι ότι όταν πέσει Antializing η 4850 περνάει μπροστά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 9800GTX new price 199$...9800GTX+ 55nm price 229$4850 price 199$...4870 price 299$ Σκεψου το λιγακι γιατι αν παρουμε μια νορμαλ 9800 τοτε απλα δεν φτανει την 4850 και να μην ξεχναμε οτι αρχικη τιμη της 4850 ειναι στα 150 (+/-) Ευρω ενω η 9800+ σιγουρα θα εχει αρχικη τιμη τουλαχιστον 230 Ευρω!!! κάποιος μου φαίνεται δεν διαβάζει καθόλου προηγούμενα posts...
kosmasgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 4850 μόλις παρήγγειλα απο Πλαίσιο Εμπιστεύτηκα τον guru Thresh
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ωχ Θέε μου lol
Strategos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 χμμ απο την στιγμη που πηρες μονο μια ισως να αξιζε η 4870 τεσπα.
Finn Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΚΙ εγώ ο μαλάκας βιάστηκα να πάρω με το νέο σύστημα μια 8800GTS....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.