Προς το περιεχόμενο

ATI HD4850 OR NVIDIA 9800GTX??

Jason93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν υπάρχει δίλημμα ας δει ο καθένας τι του ταιριάζει καλύτερα. Πολιτικές μικρότητες βάση προσωπικών προτιμήσεων μακριά εμού. Eκτός βέβαια αν περάσατε το terrain του τρισδιάστατου γήπεδο ξαφνικά.

Δημοσ.
άτιμα fanboys δεν βλέπεις ρε mits@kos οτι η καινούρια gtx την πατάει στα αυτιά την άτι ? δλδ τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε :/

Jason93 πάρε ότι θες δικά σου λεφτά είναι απλά εγώ ακόμα δεν θα έπαιρνα η Nvidia θα βγάλει καινούρια 9800Gtχ+ με πυρήνα στα 55nm με ότι συνεπάγεται στις τιμές και στην απόδοση εγώ μόλις πριν μία βδομάδα έκαψα την Gtx μου και ακόμα δεν παίρνω κάρτα για αυτό το λόγο τώρα εσύ κάνε ότι νομίζεις :-)

Από ένα preview το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο αντίπαλο δέος όπου η βασική αρχιτεκτονική ελάχιστα έχει αλλάξει από το R600 ως το RV770.

Κάνεις λάθος. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στη r6xx και rv770.

Δημοσ.

raven3x7 πόση φαντασία θες για να το καταλάβεις οτι η καινούρια Gtx θα είναι καλύτερη ? δλδ πόσο πιο απλά να στο πω ναι φίλε μου και εγώ Ati θα πάρω γιατί στα Benchmarks είναι καλύτερες δεν παύει να είναι καλύτερη η Gtx είναι απλό είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι :-)

Δημοσ.
raven3x7 πόση φαντασία θες για να το καταλάβεις οτι η καινούρια Gtx θα είναι καλύτερη ? δλδ πόσο πιο απλά να στο πω ναι φίλε μου και εγώ Ati θα πάρω γιατί στα Benchmarks είναι καλύτερες δεν παύει να είναι καλύτερη η Gtx είναι απλό είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι :-)

Στοιχεία θέλω, όχι φαντασία... Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

8.5 νομίζω για Drivers η κάρτα ήταν η + από ότι λένε

Αυτο τα λέει όλα

Δημοσ.

Ο επίσημος driver που υποστηρίζει την 4850, είναι ο 8.6

και επίσης προχτές κυκλοφόρησε επίσημο hotffix για τις 4850 και 4870 το οποίο improves overall performance and stability το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ (αν δεν πιστεύεται) http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα χώνετε στην ΑΤΙ που έβγαλε ένα τόσο γαμάτο προιον με τόσο φοβερή τιμή ...

H 4850 τα σπάει ακόμη δεν βγήκε, όσον αφορά την 9800gtx+ σε αναλύσεις μεγάλες με φίλτρα κτλπ η 4850 την παίρνει με τους καινούργιους drivers με ένα μικρο ποσοστό, πείτε ότι θέλεται αλλά σχόλια του τύπου, "άτιμα fanboys δεν βλέπεις ρε mits@kos οτι η καινούρια gtx την πατάει στα αυτιά την άτι ? δλδ τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε :/", είναι ειλικρινά για γέλια και προέρχονται απο ανώριμα άτομα

Δημοσ.

και επίσης προχτές κυκλοφόρησε επίσημο hotffix για τις 4850 και 4870 το οποίο improves overall performance and stabilitυ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ (αν δεν πιστεύεται) http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα χώνετε στην ΑΤΙ που έβγαλε ένα τόσο γαμάτο προιον με τόσο φοβερή τιμή ...

H 4850 τα σπάει ακόμη δεν βγήκε, όσομ αφορά την 9800gtx+ σε αναλύσεις μεγάλες με φίλτρα κτλπ η 4850 την παίρνει με τους καινούργιους drivers με ένα μικρο ποσοστό, πείτε ότι θέλεται αλλά σχόλια του τύπου, "άτιμα fanboys δεν βλέπεις ρε mits@kos οτι η καινούρια gtx την πατάει στα αυτιά την άτι ? δλδ τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε :/", είναι ειλικρινά για γέλια και προέρχονται απο ανώριμα άτομα

+ 1, ειδικά για τα σχόλια.

Δημοσ.

Να 'μαι και εγώ :P

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν ψήνεσαι να καείς στα παιχνιδάκια τώρα το καλοκαιράκι δηλαδή, δεν το συζητώ πάρε μια 4850 και απόλαυσε gaming ... Χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς αναστολές ... ;)

Απλά δυστυχώς τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο Ailuros ... Ακόμα και ο hipro (που θεωρείται ένας από τους καλύτερους overclockers παγκοσμίως) είχε πει στο xtremesystems, ότι η nVidia κάνει καλύτερο optimizing όσον αφορά τα games ... Όσοι ασχολούνται με το χώρο σίγουρα είδαν την φανερή επικράτηση της ATi στο 3D 03, αλλά και τις εξαιρετικές επιδόσεις που έδειξε σε 3D 06, 3D 05 ;) Άλλες φορές βέβαια νικητής ήταν η nVidia και άλλες φορές η ATi ...

Στα games όμως η ATi έμεινε πίσω ... Πολύ πίσω ... Δεν θα πάω παραπέρα στη συζήτηση, γιατί μου θυμίζει ένα περισσυνό που είχε γίνει με 8800GTX και 2900XT όπου για να καταλάβουν ορισμένα άτομα χρειάστηκε να μιλάμε για ROPs / SPs / TMUs ...

Δημοσ.
άτιμα fanboys δεν βλέπεις ρε mits@kos οτι η καινούρια gtx την πατάει στα αυτιά την άτι ? δλδ τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε :/

Jason93 πάρε ότι θες δικά σου λεφτά είναι απλά εγώ ακόμα δεν θα έπαιρνα η Nvidia θα βγάλει καινούρια 9800Gtχ+ με πυρήνα στα 55nm με ότι συνεπάγεται στις τιμές και στην απόδοση εγώ μόλις πριν μία βδομάδα έκαψα την Gtx μου και ακόμα δεν παίρνω κάρτα για αυτό το λόγο τώρα εσύ κάνε ότι νομίζεις :-)

Δεν έχεις καταλάβει φίλε μου οτι ότι η HD4850 είναι με τους νορμαλ χρονισμους ενω η 9800+ ειναι απλος μια υπερχρονισμενη κανονικη 9800 αλλα με 55nm πυρηνα. Εχεις σκεφτει τι θα γινει οταν αρχισοθν να βγαινουν στην αγορα οι υπερχρονισμενες εκδοσεις της 4850; Σκεψου το λιγακι γιατι αν παρουμε μια νορμαλ 9800 τοτε απλα δεν φτανει την 4850 και να μην ξεχναμε οτι αρχικη τιμη της 4850 ειναι στα 150 (+/-) Ευρω ενω η 9800+ σιγουρα θα εχει αρχικη τιμη τουλαχιστον 230 Ευρω!!!

Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης στο θεμα. Η 4850 ειναι σαφος καλυτερη αγορα απο την 9800 (οποιαδηποτε εκδοση) σε ολους σχεδον τους τομεις.

Συγνωμη για την ελειψη οξειων αλλα πραγματικα ηταν μεγαλος μπελας :P

Edit: Episis gia ena polu kalo site to opoio leei k grafei polla se otin afora otidipote kainourgio rikste mia matia edo gia to tsipaki pou legete R700 k RV770:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=182304

Se otin afora tis epidoseis tis ka8e mias kartas h 4850 einai apla akseperasti plin kapoion games pou einai pragmatika Nvidia partnerships alla kai ekei h 4850 ta paei mia xara. Fantasteite tora tin 4870 kai 4870 X2 (fimologeite akoma k 4850 X2).

Δημοσ.
Στοιχεία θέλω, όχι φαντασία... Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Αυτο τα λέει όλα

απορώ τι θέλω και ασχολούμε μαζί σας τελικά πραγματικά μια ζωή τα ίδια τι να σου πω φίλε νομίζω τα specs στις κάρτες μιλάνε μόνα τους

και επίσης προχτές κυκλοφόρησε επίσημο hotffix για τις 4850 και 4870 το οποίο improves overall performance and stability το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ (αν δεν πιστεύεται) http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα χώνετε στην ΑΤΙ που έβγαλε ένα τόσο γαμάτο προιον με τόσο φοβερή τιμή ...

H 4850 τα σπάει ακόμη δεν βγήκε, όσον αφορά την 9800gtx+ σε αναλύσεις μεγάλες με φίλτρα κτλπ η 4850 την παίρνει με τους καινούργιους drivers με ένα μικρο ποσοστό, πείτε ότι θέλεται αλλά σχόλια του τύπου, "άτιμα fanboys δεν βλέπεις ρε mits@kos οτι η καινούρια gtx την πατάει στα αυτιά την άτι ? δλδ τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε :/", είναι ειλικρινά για γέλια και προέρχονται απο ανώριμα άτομα

έχουμε κάνει πολλές μάχες πολλοί μαζί σου και βγαίνεις πάντα λάθος δεν θα κάνω το ίδιο λάθος :-) ποιοι είναι fanboys φαίνονται ;) δεν τα έχωσε κανένας στην ati απλά λέμε οτι η 9800Gtx+ είναι καλύτερη απλά

+ 1, ειδικά για τα σχόλια.

για σχολίασε και εσύ για εμάς τους άσχετους :rolleyes:

Δεν έχεις καταλάβει φίλε μου οτι ότι η HD4850 είναι με τους νορμαλ χρονισμους ενω η 9800+ ειναι απλος μια υπερχρονισμενη κανονικη 9800 αλλα με 55nm πυρηνα. Εχεις σκεφτει τι θα γινει οταν αρχισοθν να βγαινουν στην αγορα οι υπερχρονισμενες εκδοσεις της 4850; Σκεψου το λιγακι γιατι αν παρουμε μια νορμαλ 9800 τοτε απλα δεν φτανει την 4850 και να μην ξεχναμε οτι αρχικη τιμη της 4850 ειναι στα 150 (+/-) Ευρω ενω η 9800+ σιγουρα θα εχει αρχικη τιμη τουλαχιστον 230 Ευρω!!!

Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης στο θεμα. Η 4850 ειναι σαφος καλυτερη αγορα απο την 9800 (οποιαδηποτε εκδοση) σε ολους σχεδον τους τομεις.

Συγνωμη για την ελειψη οξειων αλλα πραγματικα ηταν μεγαλος μπελας :P

Edit: Episis gia ena polu kalo site to opoio leei k grafei polla se otin afora otidipote kainourgio rikste mia matia edo gia to tsipaki pou legete R700 k RV770:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=182304

Se otin afora tis epidoseis tis ka8e mias kartas h 4850 einai apla akseperasti plin kapoion games pou einai pragmatika Nvidia partnerships alla kai ekei h 4850 ta paei mia xara. Fantasteite tora tin 4870 kai 4870 X2 (fimologeite akoma k 4850 X2).

μιλάς μόνος σου είναι άλλος πυρήνας από τα 65nm στα 55nm αν ήταν για o/ced εκδώσεις απλά δεν θα έκανα λόγο καν φέρε μου όσες κάρτες θες να στις κάνω oveclocked... και εγώ είχα 3850 όταν βγήκαν και την έτρεχα στα 1026Mhz core τι πάει να πει μην βάζουμε το overclocking μέσα γιατί είσαι χαμένος από χέρι μετά... για X-Fire C-Fire δεν το συζητώ καν γιατί δεν έχεις ιδέα τι παίζει φαίνεται :-D

το οτι η Ati είναι budget κάρτα δεν το αμφισβητεί κανένας αλλά όπως και να το κάνετε ότι και να πείτε δυστυχώς η Nvidia είναι μπροστά στα games δεν μιλάω για bugs και μαλακίες που λέγανε κάποιο απλά είναι μπροστά δεν υποστηρίζω καμία εταιρία η ati για εμένα πάει μια χαρά στα benchmarks nvidia για games, τώρα αν κάποιο από εσάς δεν μπορούν να δούνε specs nm σε cores κλπ δικό σας πρόβλημα τονίζω σε όλους οτι μιλάω για την καινούρια Gtx δεν έχω σκοπώ να κάθομαι να τρώγομαι μαζί σας για το ποια είναι καλύτερη έχω αρκετή γνώση πάνω στο hardware και δεν περιμένω από το Insomnia να μάθω τι είναι καλό και τι όχι θα έρθουν οι μέρες και θα δούμε ;)

Δημοσ.
απορώ τι θέλω και ασχολούμε μαζί σας τελικά πραγματικά μια ζωή τα ίδια τι να σου πω φίλε νομίζω τα specs στις κάρτες μιλάνε μόνα τους

ποιοι είναι fanboys φαίνονται ;) δεν τα έχωσε κανένας στην ati απλά λέμε οτι η 9800Gtx+ είναι καλύτερη απλά

α) Δεν έχεις ιδέα για τη μιλάς. Το ότι ξερείς να κάνεις oc δεν σημαινεί ότι γίνεσαι αυτόματα και ειδικός στο hardware. Τα specs δεν λενε τπτ αν δεν επιτυγχάνουν και τη ανάλογη απόδοση.

β) Δεν έχεις παραθέσει ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα και επιτίθεσαι σε άλλους ποστερς χωρίς λόγο.

΄Οπως; Για πες....

Καταρχήν δεν έχει ringbus.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...