Tuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 @Tuko: Δεν ξέρεις τον Vatos (ενώ εγώ τον ξέρω) οπότε μην μιλάς έτσι για αυτόν ... flamethrower ο Vatos ? που έχει βοηθήσει τόσα άτομα ? ... Και ρε παιδιά, για μια πουτ@νο VGA θα γίνετε μπίλιες τώρα ? Τρελαθήκατε ? Ο καθένας ας πάρει ότι θέλει γ@μώ την πανακόλασή μου γ@μώ ! Απλά σας το ξαναλέω, σε ένα μήνα τα ξαναλέμε ... Πάνο όχι μην δώσεις δημόσια την απάντηση, γιατί θα ξεραθώ πάλι στα γέλια ! Εγώ δε τον ξέρω, αλλά τον ξέρει ο αδερφός μου που είναι πολύ πιο παλιός από τον Βάτος εδώ μέσα. Δε ξέρω προσωπικά αν έχει βοηθήσει, αλλά στο συγκεκριμένο ποστ όχι μόνο δεν έχει συνεισφορά αλλά το κανε π.... Αυτό το κρατάμε. Απορώ πως πάντα αυτές οι "Ποια κάρτα;;" ερωτήσεις φτάνουν 15 σελίδες....
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Α, δλδ ειναι STANDAR οτι θα υπαρχουν αυτα τα stuttering και τα "πηδημενα" frames?? Ναι, οποιο συστημα και αν βαλεις (SLI/ CF). Αποφυγε παση θυσια τετιο set-up εκτος και αν εχεις σκοπο να παιξεις σε 30"+ τηλεοραση (οχι μονιτορ) οπου το stuttering δεν φενεται σχεδον καθολου. Εκει ναι να πας για 2 καρτες αλλα πραγματικα οι single card λυσεις ειναι καλυτερες.
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ναι, οποιο συστημα και αν βαλεις (SLI/ CF). Αποφυγε παση θυσια τετιο set-up εκτος και αν εχεις σκοπο να παιξεις σε 30"+ τηλεοραση (οχι μονιτορ) οπου το stuttering δεν φενεται σχεδον καθολου. Εκει ναι να πας για 2 καρτες αλλα πραγματικα οι single card λυσεις ειναι καλυτερες. Δλδ δεν ισχυουν αυτα π ποσταρα?
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δλδ δεν ισχυουν αυτα π ποσταρα? Κοιταξε να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει για το αν υπαρχει η δεν υπαρχει micro-stuttering στην νεα γενια της ΑΤΙ. Ξερω ομως σιγουρα οτι στην σειρα 3χχχ υπηρχε. Αν τα ποστς που εβαλες ειναι οντως αληθινα τοτε βρισκομαστε σε ενα πολυ κρισιμο σημειο για την "πολλαπλες καρτες" τεχνολογια που μαλλον περιμεναμε χρονια τωρα. Μην ξεχναμε ομως οτι καμια απο τις 2 εταιριες δεν καταφερε να σταματισει το stutter ως τωρα τουλαχιστον γι αυτο και με βλεπεις καπως "απιστο Θωμα" πανω στο θεμα. Θα διξει πολυ συντομα αν αυτο οντως ισχιει. Μην εχεις τις ελπιδες σου πανω ομως.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Tuko να στο θέσω αλλιώς για να το καταλάβεις και πιο εύκολα ? σε γράφω κανονικότατα και εσένα και τον αδερφό σου σε ένα σημείο που αν είσαι αρσενικό το ξέρεις πολύ καλά πες με φλογοβόλο πες εμπειριστή πες με και πυρκαγιά απλά χέστηκα για την γνώμη και την δική σου και του αδερφού σου είναι τόσο μα τόσο απλό SaluSnikoS το micro stuttering υπάρχει σε όλα τα Dual Video setup δεν είναι θέμα Xp ή Vista...
kosmasgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Πάνο χαλάρωσε ρε φίλος Κάθεστε σκοτώνεστε για μία κάρτα γραφικών. Είπαμε η ATI σπέρνει τα πάντα. lol
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εσύ μην μιλάς και σου βγάλω όλα τα άπλυτα στη φόρα ένστολε χαχαχα
outlaw star Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 άντε να δούμε πότε θα κλειδωθεί και αυτό το πόστ....
tmjuju Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανάβουν τα αίματα…. Τεσπα… ΣΗΜΕΡΑ, Μπορείς να πάρεις 4850 εάν κατέβεις μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεν μπορείς ακόμα να πάρεις 9800gtx+ Όταν έρθει η 9800gtx+ θα πρέπει να ξαναδούμε τις τιμές και την τιμή/απόδοση. Οι διαφορές δεν είναι κολοσσιαίες. Και η πτώση των τιμών θα συνεχιστεί αυτό το μήνα (και τον άλλο), μέχρι που να ισορροπήσει η αγορά. Λογικό είναι να χρειάζεται λίγος χρόνος για να επανατοποθετηθούν όλες οι κάρτες στην αγορά.
tzotzo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ελεος για 10 fps θα γινει φονικο!! πολλα κιλα αμελετητα μαζευτηκαν εδω μεσα. τελικα ειναι ελαχιστες οι διαφορες στην πραξη.Τα benches ειναι για τους fanboys να ψαρωνουν.
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Πάνο χαλάρωσε ρε φίλος Κάθεστε σκοτώνεστε για μία κάρτα γραφικών. Είπαμε η ATI σπέρνει τα πάντα. lol εσύ μην μιλάς και σου βγάλω όλα τα άπλυτα στη φόρα ένστολε χαχαχα Χαχαχαχαχαχαχαχα' date=' ROFLMAO Πάνο, ωρέ κοπέλι, ήντα έκανες μέχρι τσι 5:30 το πρωί επα' μέσα ? Και εγώ έφυγα στις 3:30 ο βλάκας Για να επανερχόμαστε σιγά-σιγά στο θέμα μας, θέλω και εγώ από την πλευρά μου να ζητήσω συγνώμη, επειδή σε 1-2 σημεία παραφέρθηκα, χωρίς να χρειάζεται Ψήνεστε για κάρτα τώρα ? Ναι θα πάτε για μία 4850 Θέλετε να περιμένετε ένα μήνα, για να δείτε από κοντά τι θα κάνει η 9800GTX+ και η 4870, ακόμα καλύτερο το θεωρώ ! Και κάτι καλό που άκουσα στο xtremesystems από έμπιστο άτομο : H 4870X2 θα κοστίζει sub500$ USD Δηλαδή θα είναι αρκετά φθηνότερη από την GTX280 Τώρα για το τί θα παιχτεί με το micro-stuttering στην Χ2, ένας θεός ξέρει ... Προσωπική μου εκτίμηση (καθαρά δική μου ), ότι θα υπάρχει ΚΑΙ σε αυτή τη σειρά ... Αργότερα βλέπουμε Ξεκίνησαν κάποια πορωμένα στο xs, να ανοίγουν topics για 2 χ 3870 σε CF + 4850 σε CrossFireX Άλλοι δοκίμασαν δύο 4850 σε CF + 3870Χ2 Το θέμα είναι ότι ενώ αναγνωρίζονται οι κάρτες, δεν μπορούν να συνεργαστούν καλά ... Ο μόνος συνδυασμός που και αυτός δεν είναι σίγουρο 100% ότι δουλεύει, είναι 3850/3870 + 4850 σε CF Και ο συγκεκριμένος αργά ή γρήγορα θα υποστηριχτεί με drivers ... Γενικότερα για όποιον σκέφτεται CrossFireX καλύτερα να το αφήσει ... Αν έχετε κάποιο 30" + monitor και θέλετε να απολαύσετε παιχνίδι, τότε μία ή και δύο GTX280 είναι υπεραρκετές Κίνδυνος : Μην δοκιμάσετε για κανένα μα κανένα λόγο, δύο 4870X2 σε μεγάλο monitor ... Μπορεί οι κάρτες στο 3D Mark 03 που είναι το πιο gpu dependable benchmark που υπάρχει να σπέρνουν (και μάλιστα θα ρίχνουν και στις 280GTX), στο Vantage να κοντράρονται στα ίσα με το n-Vidia SLi, αλλά στην πραγματικότητα θα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όπως ακριβώς και οι δύο 3870X2 ... Πολλά παραδείγματα μπορώ να βρω, από άτομα που αγανάκτησαν με δύο 3870X2 σε CFX, και τις πουλούσαν αρων-αρων για να πάρουν δύο GTX, ή και μία GX2 ... Ένας μάλιστα τα πήρε τόσο πολύ που γύρισε σε δύο 8800GTX ... Όπως προείπε και ο Πάνος, για όποιον έχει normal size monitor (από 19" - 12χ10, 21" - 16x12 ή 16χ10 αν είναι wide screen, μέχρι και 24" - 19χ12) θα είναι μια χαρά με μία κάρτα ... 9800GTX+ / 4850 / 4870 θα είναι πολύ καλές για < 24", για καθαρά 24άρα μία GTX280 νομίζω θα αποτελεί την καλύτερη λύση Κάποια tips για τους θαραλλέους που παρόλο τα λόγια μας επιλέξουν 4850 σε CF : 1) Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε Catalyst 8.5 / 8.6 / 8.6 + Hotfix ... Φυσικά ισχύει το ότι the latter, the best 2) Σε κάθε παιχνιδιού το System.cfg αρχείο, υπάρχει μία γραμμή με ένα value, το value αυτό το κάνεις ίσο με 1 ... Η γραμμή είναι η : r_multigpu=1 Τουλάχιστον το παραπάνω δουλεύει με το Crysis. Επίσης το CF δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο COD4, και το CS Source Δεν γνωρίζω αν παίζει σημασία το ότι τα παραπάνω άτομα χρησιμοποιούσαν Vista 64bit, αφού Vista 64άρια δοκίμασα κάμποσες φορές για το γνωστό +1500 PC Mark 05 points που πρέπει να 'σαι σε Vista environment ... Απλά δεν μπορούσα να το κάνω να τρέξει, και τελικά όταν έτρεξε είχα κουραστεί τόσο πολύ, που διαολίστηκα και έκλεισα κατευθείαν το pc ! Κάτι ακόμα ... Είναι πραγματικότητα δυστυχώς ή ευτυχώς, ότι 4850CF = GTX280 [b']ΣΤΑ GAMES[/b] ... Αν και από ότι άκουσα η n-Vidia με την κυκλοφορία των επόμενων ή μεθεπόμενων drivers (τέλοσπάντων σε λίγο καιρό ) θα λύσει το πρόβλημα αυτό ... Και κάτι για να γελάσετε, πάλι από το xs : Ένα από τα μεγαλύτερα post που έχω κάνει ποτέ ... κουράστηκα στην κυριολεξία //EDIT: Το ήξερα ότι τόση ώρα που έκανα για να γράψω το post, σίγουρα θα έπρεπε να κάνω και ένα - δύο quote ... Τα benches ειναι για τους fanboys να ψαρωνουν. Κάνεις λάθος φίλε μου ... Τα benches είναι και για τους overclockers, ώστε να δουν τι θα αγοράσουν για να βγάλουν μεγαλύτερο score ... Fanboys σου βρίσκω πολλά ! Ακόμα και αν βλέπουν την πραγματικότητα, μωρέ δεν πα να τους δείξεις Crysis Benchmark, CS Source Benchmark, ένα πρόχειρο COD4 standard level in game fraps video, θα σου πουν ότι δεν έβαλες Anisotropic Filtering και AA ... Του δείχνεις τα info του συστήματος in game σου λέει ότι είναι photoshop ... Δεν υπάρχουν τέτοια άτομα ευτυχώς στο insomnia ... να 'σαι ευχαριστημένος για αυτό //EDIT#2: Για όποιον έχει χρόνο ας διαβάσει αυτό το thread : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191647, μα δύο σελιδούλες είναι Εκτός από το κείμενο αξίζει και να δείτε σύστημα με τρεις GTX280 να τρέχει ... Μίλησα με το παιδί και από ότι είπε θα τρέξει σύντομα κανα δυο game benchmarks (Crysis benchmarks etc) Βέβαια τον λυπάμε γιατί έχει την S2E για main motherboard αλλά ... Θαυμάστε ! :
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ελεος για 10 fps θα γινει φονικο!!πολλα κιλα αμελετητα μαζευτηκαν εδω μεσα. τελικα ειναι ελαχιστες οι διαφορες στην πραξη.Τα benches ειναι για τους fanboys να ψαρωνουν. τα benches είναι για αυτούς που μπορούν είναι απλό αυτοί που δεν μπορούν απλά κατεβάζουν δικαιολογίες τα αμελέτητα μαζεύτηκαν γιατί κάποιοι τα έχουμε απλά για overclockers/fanboys ούτε λόγος απλά απλά με λίγες δακτυλοδεικτούμενες εξαιρέσεις fanboys στην overclocking φάση δεν υπάρχουν όλοι μας έχουμε/είχαμε κάρτες/cpu από όλες τις μεριές το θέμα είναι οτι οι πιο πολλοί απλοί χρήστες όπως εσύ δεν μπορείτε να το καταλάβετε γιατί αν σου πω οτι μια κάρτα είναι καλύτερη από την άλλη θα με πεις fanboy for the record η τελευταία ati που είχα ήταν η 3850 και πέρναγα άνετα τις 8800 Ultra όπως την είχα εγώ οπότε το ποιος είναι fanboy άστο καλύτερα για αυτούς που ξέρουν
akisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Άντε επιτέλους θα χαρούμε games στις native αναλύσεις των οθονών μας με ελάχιστα χρήματα! ΥΓ Κουράστηκα να διαβάζω 17 σελίδες με ποστς "ΑΤΙ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ" "nvidia=LOVE4EVER" κλπ. 2-3 άτομα πραγματικά πρέπει να σοβαρευτούν. Ούτε πόσο γράψατε στο τεστ στο σχολείο μας νοιάζει, ούτε αν έχετε tattoo με τα specs της νέας ati/nvidia. ΥΓ2 Θα 'θελα να δω αν θα παραδεχτεί κανένας ότι στην αρχή έλεγε χοντράδες, ενώ τώρα, όσο αυξάνονται τα benchmarks και οι αναφορές απλών χρηστών, αρχίζει και κάνει κωλοτούμπες και λέει "αα εγώ ποτέ δεν είπα αυτό ή το άλλο". Πώς δεν το έιπες βρε μαλέα; Το είπες και το παραείπες. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι δείγμα βλακείας και ανθρώπινης ηλιθιότητας.
Ailuros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καταρχήν δεν έχει ringbus. OT: πως την καταντήσατε έτσι την έρμη ενότητα; *αναστενάζει* Sorry raven φυσικά δεν απευθύνεται σε σένα. Aφού δεν έχει ringbus (που ουσιαστικά ούτε και οι προκάτοχοι είχαν υπό την αυστηρή έννοια, αλλά ας μην μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες...) τι ακριβώς έχει πλέον; (ρωτάω αφελέστατα)...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 OT: πως την καταντήσατε έτσι την έρμη ενότητα; *αναστενάζει* Sorry raven φυσικά δεν απευθύνεται σε σένα. Aφού δεν έχει ringbus (που ουσιαστικά ούτε και οι προκάτοχοι είχαν υπό την αυστηρή έννοια, αλλά ας μην μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες...) τι ακριβώς έχει πλέον; (ρωτάω αφελέστατα)... Μιας και μολις σημερα τελιωσε το NDA της καρτας θα ξερουμε πολυ συντομα γιατι και εγω θελω να δω τι ακριβως αλλαξανε σε σχεση με την R600.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.