super_Vegeta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ok boy , αρχίζω και κουράζομαι , καλυνήχτα και τα λέμε αύριο άμα τύχει , πάντως ακόμα πιστεύω ότι η Ατι είναι καλύτερη απο την 9800gtx για να επισττρέψουμε και στο θέμα btw φυσικά και δεν σε απείλησα , μπορείς να ξαναδιαβάσεις το πμ για να μην σπαμαρουμε κιάλο στο ωραίο αυτό topic
thantalos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Έτσι για να επανέρθουμε στο θέμα ...η γνώμη μου σχετικά με την αγορά κάποιου προιόντος ασχετά με το ποιό είναι αυτό, εδώ βέβαια μιλάμε για κάρτες γραφικών έχει να κάνει και με το πως θα διατηρήσουμε την αγορά σε κάποια ισοροπία. Όταν έχω μπροστά μου για το επίπεδο των τιμών που με ενδιαφέρει δύο ανταγωνιστικά προιόντα θα λάβω υπόψην μου και το ποιά εταιρία βρίσκεται στη πιό δύσκολη θέση οικονομικά π.χ. ΑΤΙ όχι βέβαια επειδή θα τη λυπηθώ αλλά επειδή δε θα ήθελα να βρεθώ σε κατάσταση μονοπώλιου με την ΝVΙDΙΑ να πουλάει κάρτες σε όποια τιμή θέλει...και να κάνει παιχνίδι με την αγορά π.χ UMAP http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUxOSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== Έτσι μπορούμε να επωφελούμαστε απο τον ανταγωνισμό που στη περίπτωση που συζητάμε βλέπεται σε τι μειώσεις τιμών οδηγεί την NVIDIA. και για να μην παρεξηγηθώ είχα μέχρι τώρα 2 ΑΤΙ, και 2 ΝVIDIA κάρτες εναλάξ.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 παλιά αλλά καλή τακτική αν δεν ξέρουμε κάνουμε πίσω ααα BTW
super_Vegeta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Χμμ βασικά , απο όλα τα τωρινά στοιχεία(χρήστες; + reviews sites) δείχνουν αυτό που λέω άρα δεν έκανα πίσω ( εσύ πως κατάλαβες κατι τέτοιο αλήθεια??) . Εσύ μου λες ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σε έναν μήνα(σχετικά με 4850 και 9800gtx), εγώ σου δείχνω (άλλο λέω=υποθέτω και άλλο δείχνω)πως έχει η κατάσταση τώρα, και δεν νομίζω να έισαι και χαζός για να καταλάβεις. Πραγματικά με τα βιντεάκια πέρα από οτι γέλασα επειδή είχα καιρό να δω aman videakia, ούτε νευρίασα ουτε σκοτίστικα, οπότε ας αφήσουμε τα off topic και αν θες να μου πεις κάτι προσωπικά να μου στείλεις pm βασικά απο τι κατάλαβες μόνοι μας μιλάμε, οπότε ασε τα screenshots και τις δηλώσεις
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ωραια τα βιντεο... πολυ καλες απαντησεις για να αλαφρωσει το θεμα... αλλα τερμα... αμα ειστε τοσο σιγουροι για την ΑΤΙ μη μιλατε αλλο παρτε την και δωστε εσεις απαντησεις... ή εγω... αν την αγορασω τελικα... Ή στην τελικη ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ κανα μηνα οπως λεει κ ο φιλος Blood in Blood Out(και μαμω τα εργα, παρεπιπτωντως)...και ξηγιεστε... τωρα σας παρακαλω ας επανελθουμε στο θεμα... Καπου 'χα διαβασμενο οτι το dx10.1 π "πουλαει" η ΑΤΙ ειναι μονο και μονο για "επικοινωνιακους" σκοπους... αν δεν το μεταφρασα σωστα τοτε(ητανε στ' Αγγλικα) πειτε μ το σωστο... δλδ υπαρχει υλοποιηση του στα παιχνιδια???
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ακόμα δεν έχουμε pure Dx 10 game μην περιμένεις τίποτα από το 10.1 είναι καθαρά marketing οι κάρτες για να σοβαρευτούμε γιατί και εγώ βαρέθηκα είναι πάνω κάτω οι ίδιες η διαφορές τους στα games είναι στήθος με στήθος τις περισσότερες φορές με την nvidia να είναι πιο ακριβή αν μπορεί κάποιος που θέλει κάρτα να περιμένει ένα μήνα να αλλάξουν οι τιμές να δούμε τι θα γίνει έχει καλός αλλιώς 4850 τώρα από την μεριά του overcloking η 9800 είναι καλή για stock και normal πράγματα πάντα για την 4850 δεν έχω ιδέα τι κάνει μόλις πάρω 2 τέτοιες θα δω αν όμως είναι όπως οι γιαγιάδες τους aka 3850 & 3870 (μακάρι) τότε θα γαμάνε οι κάρτες αυτά από εμένα sorry όσους κούρασα
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αρα δεν ισχυει dx10.1(ακομα τουλαχιστον)... Και γω ρε Βατος(ονομα πες, γιατι στο χωριο μ βατος=θαμνος με αγκαθες κ δε λεει, Νικος εμενα) σκεφτομαι τωρα να ακυρωσω την 9800χ2 και να βαλω 2 4850 αλλα(αν παρουμε υποψην τα bench, π δεν τα πολυ σκεφτομαι) στο crossfire δεν κανουνε και πολλα, μαλλον λογο drivers... θα το ρισκαρω μαλλον ομως και θα μεινω στην ΑΤΙ για να παρω με την διαφορα στα λεφτα ενα WD velociraptor...γιατι για παραπανω μνημες πρεπει να βαλω και 64αρια και δε θελω...
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 αν έχεις λεφτά να χώσεις πάρε μια κάρτα και καλή μην κάνεις CF/SLi δεν αξίζει για games εγώ το κάνω μόνο για benchmarks δεν παίζω games η περίμενε και πάρε αναλόγως ή 9800Gtx+ ή 4870 όταν βγούνε αναλόγως ποια είναι καλύτερη αν παρόλα αυτά επιμένεις για 2 κάρτες τότε 2χ4850 είναι η καλύτερη αγορά τώρα αν θες παραπάνω μνήμη τότε Vista Ultimate 64Bit με Sp1 αν ξέρεις να το στήσεις σωστά το λειτουργικό σου θα πηγαίνει μια χαρά εγώ αυτά έχω και είμαι χωρίς παράπονα υπομονή θέλουν για να τα συνηθίσεις μόνο Παναγιώτης
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Φιλε παναγιωτη, δεν ασχολουμε με bench καθολου και για κανενα λογο... εγω πιστευα οτι με δυο 4850 πανω σε Χ48 και με 1600(μαμα) μνημες δε χα προβλημα σε κανενα παιχνιδι... και ομως ακομα και τοτε διαβαζω οτι η 9800GTX GXχ2 δεν εχει αντιπαλο... θα δω τι θα κανω... Παντως για τα 64αρια λειτουργικα δεν ξερω αλλα με ψιλοφοβιζουνε στο θεμα συμβατοτητας με τα παιχνιδια... Αν λεω μλκιες πες το τωρα π ναι νωρις... ;-) Στο θεμα παντως των drivers και της αποδοσης των ΑΤΙ ενας καλος τροπος για οσους θελουν να δουν αν υπαρχει διαφορα ειναι να πα να ψαξουνε για τα παλια bench των 3870 και να τα συγκρινουνε με αυτα π βγαινουνε για τις 4850(π εχουνε μεσα και τις 3870)... πιστευω πως θα σχηματισεται μια γνωμη..
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δεν θα έχεις πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει σε συμβατότητα με Vista 64 και Games από ότι φαίνεται 2 4850 κοντράρουν άνετα μια Gx2 αλλά αν βάλουμε και το micro stuttering και οι κάρτες πηδάνε frames τότε αλλάζει το πράγμα συν οτι καλύτερα να σε ενοχλεί περισσότερο η συμβατότητα του Crossfire και του SLi στα Games παρά τα 64Bit
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Α, δλδ ειναι STANDAR οτι θα υπαρχουν αυτα τα stuttering και τα "πηδημενα" frames??
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 yheap δυστυχώς οπότε για Games καλύτερα μονή κάρτα microstuttering συμβαίνει και στις κάρτες τύπου 3870χ2 9800Gx2....
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Α!!! και αυτη θα χει... ω ρε φουστη μ... φακ δα καου του γκετ δα μιλκ... Εδα ναι π κωλομπερδευτικα... Και τι ειναι αυτο το στατεριν και το φρειμ τζαμπινγκ?? (μην γραφουμε και ινγλισ)... Αλλα απαντα με πμ.. οχι εδω... ειμαστε οφ...
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Λοιπον το ψαξα λιγο εγω και βρηκα αυτα απο το φορουμ της andatech... Ενας λεει: I have the Crossfire system in sig (have forced Cat AI to 'Advanced' thus forcing AFR in all games) and I have not noticed this micro stuttering. και αυτος: just played for an for an hour or 2 using vista 64 and this seems to be farles an issue than xp. I wonder if being able to utilize all my ram has something to do about it. Could be that Cod 4 @ 4x AA 1920x1200 was too much for the 2.5 gig memory limitation I was getting. Maybe Sli support is better in vista 64 than xp Αλλα παρακατω αναφερουν για μια λυση με το ποντικι... κατι για smooth mouse... τεσπα... βρηκα και αυτο π λεει οτι η 4870χ2 δεν θα χει το micro stutter το γιατι το λεει μεσα... http://www.nordichardware.com/news,7845.html οπως και εδω... http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=285719
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.