Προς το περιεχόμενο

satanismos kai aireseis

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr> Y.Γ. Είναι κακό να είσαι κομουνιστής? Δηλαδή οτι τα έχεις ακούσει απο κομμουνιστές, αφαιρεί αυτόματα και την ορθότητα τους?

<hr></blockquote>

Den eipa oti einai kako, aplos anefera thn merida tou lao h opoia exei io8etish auth thn apopsh, tipota parapano!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

posted 23-02-2002 02:09

--------------------------------------------------------------------------------

Και αυτό γιατί στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κατατάξουμε την αντίθετη γνώμη (την "άλλη" γνώμη, κατα το "όλοι είναι μ**άκες εκτός απο εμάς"). Απαξ και τα καταφέρουμε, μετά ομαδοποιούμαστε και βρίζουμε τους μαλ**ες στο απένταντι πέταλο.

Όλο το χάλι μας οφείλεται σε αυτό τον καταραμένο τον μανιχαισμό.Όπως τώρα, ή φρουτάκια ή καθόλου ηλεκτρονικά. Ή άσπρο ή μαύρο. Ή δεξιός ή αριστερός. Ή χριστιανός ή αιρετικός.

Μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν οτι το απόλυτο είναι φασιστικό, και έτσι διαγράφουν την ορθή σκέψη, που γι'αυτούς τις περισσότερες φορές είναι και η αντίθετη.

Δεν είναι τυχαίο οτι σχεδόν όλες οι συζητήσεις του forum, που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα, καταλήγουν σε flame wars.

Θεωρώ λοιπόν, καθήκον μου να υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να επιχειρηματολογώ, με μόνη υποχρέωση μου την υπερασπιση της λογικής των επιχειρημάτων μου, και όχι την αρρωστημένη αγελοποίηση των αδέσποτων χουντικών.

Y.Γ. Είναι κακό να είσαι κομουνιστής? Δηλαδή οτι τα έχεις ακούσει απο κομμουνιστές, αφαιρεί αυτόματα και την ορθότητα τους?<p>--------------------<p>swsta ola ayta file mou alla nomizw oti to idio kaneis kai esh me ayta pou les kai den nomizw na eide kaneis mas kanena epixeirima gia ayta pou grafeis, ektws an nomizeis oti eisai o theos pou ta kserei ola kai emeis eimaste oi malakes fasistes pou mas exoun parasirei. osw gia tous boudistes kai thn parapomph mas sto dikastirio den blepw tipota to kako diladi ti prepei na ginoume ena ksefrago ampelh pou tha alonizei h kathe thriskia? ayto to efarmosane kai sthn amerikh kai blepeis ta apotelesmata sthn koinonia tous. sto katw katw h kataxrish ths dimokratias den kanei kai poli kalo, xriazetai kai ligo fasismos. osw gia to oti den eiparxoun aireseis kaneis lathos kai kalo tha einai na dibaseis prwta kapia pragmata. airesh shmainei thn pareklhsh apo to orthw dogma kathe pisths, oxi mono tou xristianismou alla kai kathe thriskias, oses latries pou pareklinoun apo thn orthodoksh didaskalia kai exoun bash th biblo kai th xristianikh didaskalia einai aireseis, oi hpolipes mh anagnwrismenes thriskies einai parathriskeytikes omades.

Δημοσ.

καστε γιατι ακουσα για Μαρξ και αναψα!!!

τι σχεσει εχει με θρησκεια ο ανθρωπος?

λογικα πραματα ελεγε, η θρησκεια δεν ειναι κατι λογικο, πιστευεις η οχι, δεν υπαρχουνε αποδηξεις!

αντιθετος ο Μαρξ ηθελενε να φτιαξει την δικια του "τελεια" κοπινονια, με αποδηξεις οτι ειναι (εεε, θαταν...) τελεια, και μη μου λετε για ρωσσια και πρασινες πλατιες* γιατι αυτα ητανε απατη, οχι Κουμουνισμος!<p>*το ξερω οτι ειναι κοκκινη, δεν το πιανεις?!<p>εντιτ:

Soviets.jpg<p>[ 23-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]<p>[ 23-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

Αυτο με το σατανισμο ειναι μια μεγαλη μαλακια που ξεκινησαν τα καναλια (Trash-TV) με σκοπο τη τηλεθεαση. Τα ελεγα και την αλλη φορα αλλα μου φαινεται εγω τα λεω, εγω τα ακουω.

Εχει γινει επιδρομη σαβουρας στη Tv και δυστυχως εχει περασει και στη προσωπικη μας ζωη.

Σαταναδες, ανθρωποθυσιες, εξωγηινοι, στοιχειά, τραβεστι, κουνιστοι καθε ειδους, τρομολαγνεια, σκανδαλολογια και το κακο συναπαντημα.

Αυτη ειναι η ελληνικη τηλεοραση. Βαζει μια καλη ταινια και αυτη 3 η ωρα το βραδυ. Νωριτερα εχει τις Κατινες, τα νουμερα, ελληνικη ταινια με το Κωνστανταρα, και ολα τα παραπανω απο τους δημοσιογραφους του κωλου (σορρυ για τα βρισιδια αλλα με πνιγει η αγανακτηση)

Πεταξτε τη TV απο το παραθυρο και πιαστε τα βιβλια καλυτερα (για οσους καθονται σπιτι).<p>[ 24-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Tasos ]</p>

Δημοσ.

Δε μπορω, δε μπορω ... (που λεει κι ο Πανουσης !)

Δημοσ.

'Οποιος δεν πιστεύει στο Θεό, τότε δεν πιστεύει και ότι υπάρχει ο Σατανάς. θα ήθελα να ρωτήσω όμως: Ποιος έφτιαξε τον κόσμο και ποιος χώρισε την Ιστορία στα δύο? Να σκεφτόμαστε και λιγάκι<p>[ 24-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: alexdis ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by alexdis:

<strong>'Οποιος δεν πιστεύει στο Θεό, τότε δεν πιστεύει και ότι υπάρχει ο Σατανάς. θα ήθελα να ρωτήσω όμως: Ποιος έφτιαξε τον κόσμο και ποιος χώρισε την Ιστορία στα δύο? Να σκεφτόμαστε και λιγάκι<p>[ 24-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: alexdis ]</strong><hr></blockquote><p>

Η επιστημονικη απαντηση ειναι ΔΕΝ ξερουμε ποιος τον εφτιαξε... ξερουμε εως ενα σημειο μονο πως δημιουργηθηκαν οι πλανητες, αυτα.<p>Εγω δεν πιστευω σε θρησκειες και κουραφεξαλα.... ειμαι οπαδος των επιστημονικων απαντησεων και τεκμηριωσεων. Τα παραμυθια ποτε δεν τα βρηκα πειστικα, αλλα ειναι καλα για να καλυψουν υπαρξιακες ανησυχιες

wink.gif" border="0<p>[ 24-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: kirimis ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by hunter2000:

swsta ola ayta file mou alla nomizw oti to idio kaneis kai esh me ayta pou les kai den nomizw na eide kaneis mas kanena epixeirima gia ayta pou grafeis, ektws an nomizeis oti eisai o theos pou ta kserei ola kai emeis eimaste oi malakes fasistes pou mas exoun parasirei. osw gia tous boudistes kai thn parapomph mas sto dikastirio den blepw tipota to kako diladi ti prepei na ginoume ena ksefrago ampelh pou tha alonizei h kathe thriskia? ayto to efarmosane kai sthn amerikh kai blepeis ta apotelesmata sthn koinonia tous. sto katw katw h kataxrish ths dimokratias den kanei kai poli kalo, xriazetai kai ligo fasismos. osw gia to oti den eiparxoun aireseis kaneis lathos kai kalo tha einai na dibaseis prwta kapia pragmata. airesh shmainei thn pareklhsh apo to orthw dogma kathe pisths, oxi mono tou xristianismou alla kai kathe thriskias, oses latries pou pareklinoun apo thn orthodoksh didaskalia kai exoun bash th biblo kai th xristianikh didaskalia einai aireseis, oi hpolipes mh anagnwrismenes thriskies einai parathriskeytikes omades.[/QB]<p>'Οποιος δεν πιστεύει στο Θεό, τότε δεν πιστεύει και ότι υπάρχει ο Σατανάς. θα ήθελα να ρωτήσω όμως: Ποιος έφτιαξε τον κόσμο και ποιος χώρισε την Ιστορία στα δύο? Να σκεφτόμαστε και λιγάκι

<hr></blockquote><p>

Α ναί ξέχασα τον κόσμο τον έφτιαξε ο θεός (ο χριστιανικός βεβαίως, βεβαίως). Αλλά επειδή μπερδεύτηκε, πρώτα έφτιαξε τους δεινόσαυρους. Μετά άρχισε να κλωτσάει τα άστρα και τους γαλαξίες για να περνάει η ώρα. Μετά καταλάθος έριξε και ένα στην γη, και πέθαναν οι δεινόσαυροι. Απο την στεναχώρια του το έριξε στο ποτό, και πάνω στο μεθύσι του έφτιαξε πίθηκους αντί για ανθρώπους. Και άφησε να περάσουν 10.000 χρόνια για να τους κάνει ανθρώπους.....<p>Αστο, η συζήτηση αμπελοφιλοσοφίζει επικίνδυνα.

Ι'm outta here.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.<p>Λοιπόν. Ένα πράγμα θα πω: όλα όσα λέτε είναι σωστά (Doing!). Καλά πλάκα έκανα...

1)"Οne is hard pressed finding two people who exactly agree on what constitutes "good" and what constitutes "evil"."

2)Evil is defined according to what you consider as good.

Και οι δύο φράσεις είναι ξένες με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα ...

Τώρα προσωπικές φιλοσοφίες, ο καθένας για τον εαυτό του...

Αυτά...

ByE bYe

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Erazer_:

<strong>bandito ise poli xazos re gamoto tin istoria emis tin xorisame den ipe pouthena o xristos thelw na xorisete tin istoria giati etsi mas aresi.....</strong><hr></blockquote><p>Πρόσεχε τα λόγια σου.<p>Πίστευε οτι θέλεις να πιστεύεις. Πίστευε σε ιστορίες για πλευρά, για θάλασσες που χώρισαν στα δύο, σε ακρίδες και όλα τα σχετικά παραμύθια του χριστιανισμού, αλλά κάνουμε μια χάρη. ʼφησε στο άλλους το δικαίωμα της γ***μένης τους γνώμης.<p>Δεν ξαναγράφω σε αυτό το topic.

Δημοσ.

Καλό είναι δίπλα στο post του ο καθένας να γράφει και την ηλικία του shocked.gif" border="0 . Μου αρέσει που όλοι έχουμε γίνει μοντ΄΄ερνει και πάμε κατά διαβόλου με όλη τη σημασία της φράσης. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Πάντως μου έχει τύχει να δω δαιμονισμένο άνθρωπο και σας πληροφορώ δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Και κάτι τελευταίο και δεν ξανακάνω Post σε αυτό το θέμα γιατί βλέπω οτι δυστυχώς πάμε από το κακό στο χειρότερο. Παλιά προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Θεός δεν είναι ο χριστιανικός. Τώρα προσπαθούννα μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ούτε Θεός. Υπομονή όλοι μέχρι το τέλος της ζωής του καθενός και θα δούμε όλοι τότε τι γίνεται... Ειλικρινά λυπάμαι...

Δημοσ.

το πρωτοφανες, αντι να μπαινει λουκετο στο τοπικ, το κλεινουνε οι ιδιοι οι ινσομνιακ!!! tongue.gif" border="0

τεσπα, ισως το παρακαναμε και ισως εφυγα απο το θεμα μιλοντας για Κουμουνισμο... rolleyes.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...