Προς το περιεχόμενο

Ιστοσελίδα για Rent a Car

MikeG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Θέλω να φτιάξω ένα site για μια εταιρία Rent a Car. Η εμπειρία μου δεν είναι & τόσο μεγάλη, όμως μαθαίνω γρήγορα.

Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο γίνεται με τα εξής στοιχεία :

-Προβολή στοιχείων για την εταιρία

-Προβολή του στόλου της εταιρίας σε αυτοκίνητα & μοτοσυκλέτες.

-Διάφορα χρήσιμα στοιχεία όπως το καιρό στη περιοχή, χάρτες, προτεινόμενες διαδρομές κ.α

- & το δύσκολο κομμάτι, δυνατότητα online κράτησης & πληρωμής μέσω πιστωτικής.

Σκέφτομαι τη χρήση php & mysql όμως είναι πολλά τα οποία δε γνωρίζω πως να φτιάξω.

Εσείς σαν πιο έμπειροι τι έχετε να προτείνεται για τη κατασκευή ενός τέτοιου site? Τη χρήση ποιον "πακέτων"?

Αν δυνατόν δώστε μου κάποια στοιχεία ώστε να αρχίσω σιγά σιγά να το ψάχνω περισσότερο ώστε να καταλήξω τελικά στο με τι θα το φτιάξω.

Επίσης αν υπήρχαν tutorial θα ήμουν ευγνώμων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Καλησπέρα στη παρέα.

Θέλω να φτιάξω ένα site για μια εταιρία Rent a Car. Η εμπειρία μου δεν είναι & τόσο μεγάλη, όμως μαθαίνω γρήγορα.

Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο γίνεται με τα εξής στοιχεία :

-Προβολή στοιχείων για την εταιρία

-Προβολή του στόλου της εταιρίας σε αυτοκίνητα & μοτοσυκλέτες.

-Διάφορα χρήσιμα στοιχεία όπως το καιρό στη περιοχή, χάρτες, προτεινόμενες διαδρομές κ.α

- & το δύσκολο κομμάτι, δυνατότητα online κράτησης & πληρωμής μέσω πιστωτικής.

Σκέφτομαι τη χρήση php & mysql όμως είναι πολλά τα οποία δε γνωρίζω πως να φτιάξω.

Εσείς σαν πιο έμπειροι τι έχετε να προτείνεται για τη κατασκευή ενός τέτοιου site? Τη χρήση ποιον "πακέτων"?

Αν δυνατόν δώστε μου κάποια στοιχεία ώστε να αρχίσω σιγά σιγά να το ψάχνω περισσότερο ώστε να καταλήξω τελικά στο με τι θα το φτιάξω.

Επίσης αν υπήρχαν tutorial θα ήμουν ευγνώμων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ τους τελευταίους μήνες με αυτό ασχολούμαι αναπτύσσω δικό μου software αλλά όχι για πληρωμές κτλ.

Επειδή κάτι έτοιμο δεν βρήκα και δε μπορώ να σου προτείνω κάτι. Το θέμα είναι ότι κάτι έτοιμο σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου οπότε πρέπει να ασχοληθείς με php και mysql αναγκαστικά.

Η γνώμη μου είναι αφού μέσα θα παίζουν πιστωτικές κτλ σίγουρα θα χρειάζεται ένα άριστο σύστημα ασφαλείας όποτε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κάτι που προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν σε εφαρμογές του εμπορίου. Καθώς ο κώδικας είναι γνωστός και μπορεί να βρεθεί ευκολότερα κάποιο κενό ασφαλείας.

Οπότε καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία να σου φτιάξουν κάτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Βέβαια το κόστος είναι υψηλό για κάτι τέτοιο από τέτοιες εταιρείες.. :shifty:

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν γνωρίζεις php, mysql δύσκολο να φτιάξεις αυτό που θες. Στη καλύτερη να βάλεις το oscommerce και αν τύχει να βρεις ένα mod για τη δουλειά που θες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Γνώσεις php & mysl έχω. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά προχωράω εύκολα.

Όποτε η δική σας πρόταση είναι να κάνω κάτι καθαρά δικό μου (custom).?

Βρήκα διάφορα για joomla τα οποία είναι αρκετά χρήσιμα. Όσο για το θέμα των πληρωμών θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετές secure εφαρμογές που μπορώ να χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.
Φίλε μου αν δεν γνωρίζεις php, mysql δύσκολο να φτιάξεις αυτό που θες. Στη καλύτερη να βάλεις το oscommerce και αν τύχει να βρεις ένα mod για τη δουλειά που θες

Το oscommerce δε νομίζω ότι θα μου χρησιμέψει σε τίποτα.

Θέλω να φτιάξω κάτι παρόμοιο με αυτό :

http://www.eurocar.gr/

Δημοσ.
Το oscommerce δε νομίζω ότι θα μου χρησιμέψει σε τίποτα.

Θέλω να φτιάξω κάτι παρόμοιο με αυτό :

http://www.eurocar.gr/

Φαίνεται ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά στη συγκεκριμένη σελίδα. Από ότι καταλαβαίνω πρόκειται για custom δουλειά. Καλή επιτυχία, καλό διάβασμα και καλά ξενύχτια :-)

Δημοσ.
LOL!

Εδώ ο άνθρωπος σου λέει ότι θέλει να φτιάξει εφαρμογή php όχι να επεξεργαστεί html σελίδες...

Από πότε η ιστοσελίδα θεωρείται εφαρμογή;

Ε, κι αν θέλει php, μη μου πείτε ότι θα ζοριστεί... Λίγο διάβασμα και θα τα καταφέρει μια χαρά.

Το google είναι θαυματουργό και στην περίπτωση php...

:)

Δημοσ.
LOL!

Εδώ ο άνθρωπος σου λέει ότι θέλει να φτιάξει εφαρμογή php όχι να επεξεργαστεί html σελίδες...

Φιλε alexandr0s το dreamweaver δεν είναι μόνο για επεξεργασία html. Έχει έτοιμα script-ακια και plugins όπως το Developer Toolbox με τη βοήθεια του οποίου με μερικά κλικ φτιάχνεις ότι θέλεις.

Δημοσ.
Φιλε alexandr0s το dreamweaver δεν είναι μόνο για επεξεργασία html. Έχει έτοιμα script-ακια και plugins όπως το Developer Toolbox με τη βοήθεια του οποίου με μερικά κλικ φτιάχνεις ότι θέλεις.

Ίσως ο φίλος νόμιζε ότι το dreamweaver κάνει μόνο LOL...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...