loukas77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα. Το pc μου δούλευε μια χαρά. Εχτές λοιπόν έβαλα το pc να κατεβάσει κάτι και το είχα ανοιχτό 4 ώρες περίπου. Μετά έπρεπε να φύγω και εκεί που θα το άφηνα ανοιχτό είπα να το κλείσω γιατί είχε ζέστη και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όταν γύρισα το άνοιξα πάλι. Μετά από κανένα μισάωρο κάτι μύριζε περίεργα αλλά δεν καταλάβαινα τι (δεν θέλω σχόλια ), ενώ παράλληλα ήμουν στον υπολογιστή. Τελικά ακούμπησα το κουτί και πάνω από το τροφοδοτικό το κουτί έκαιγε. Τότε κατάλαβα ότι το pc ήταν πολύ ύσηχο (κάτι που δεν συνηθίζει ιδικά όταν είναι ζεστό). Το έκλεισα και μετά άνοιξα το κουτί για να τσεκάρω επειδή υποψιαζόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά με το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού. Τελικά είδα ότι το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού δεν κουνιόταν καθόλου... Το pc ανάβει αλλά μετά από 5 λεπτά καίει και γιαυτό δεν το ανάβω. Το τροφοδοτικό χάλασε ή υπάρχει τρόπος να το φτιάξω (μπορώ επίσης να βάλω το pc κάτω από το air-condition:rolleyes:)? Θα το πάω στο Πλαίσιο για φτιάξιμο αφού έχω ακόμα εγκύηση αλλά λέω αν υπάρχει λύση για να μην τρέχω... Ευχαριστώ προκαταβολικά
angmar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλό είναι να μή το ανάψεις, γιατί δε ξέρεις τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί το τροφοδοτικό σου όσο έμεινε χωρις ψύξη. Το να μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου αν απλώς κόλλησε το fan και δεν έχει πάθει κάτι άλλο είναι σχετικά ευκολο αν πιάνουν τα χέρια σου, ΑΛΛΑ επειδή θα πρέπει να σφάξεις το τροφοδοτικό θα ΧΑΣΕΙΣ την εγγύηση, οπότε εφ'όσον είπες οτι αυτή ισχύει ακόμα ΔΕΝ το πειράζεις, το πας στο πλαίσιο για αλλαγή, ούτε καν επισκευή.
loukas77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω ότι με συμβούλεψες
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Καλό είναι να μή το ανάψεις, γιατί δε ξέρεις τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί το τροφοδοτικό σου όσο έμεινε χωρις ψύξη. Το να μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου αν απλώς κόλλησε το fan και δεν έχει πάθει κάτι άλλο είναι σχετικά ευκολο αν πιάνουν τα χέρια σου, ΑΛΛΑ επειδή θα πρέπει να σφάξεις το τροφοδοτικό θα ΧΑΣΕΙΣ την εγγύηση, οπότε εφ'όσον είπες οτι αυτή ισχύει ακόμα ΔΕΝ το πειράζεις, το πας στο πλαίσιο για αλλαγή, ούτε καν επισκευή. πιανουν δε πιανουν δεν πρεπει να το κανει το τροφοδοτικο κραταει ρευμα για αρκετες ωρες και υπαρχει κινδινος για μενα εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.