Προς το περιεχόμενο

σοβαρο προβλημα με shared

vitalogy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω τι πειραξα αλλα ξαφνικα ανοιγοντας τον finder ειδα στην αριστερη καθετη στηλη να εχει εμφανιστει μια νεα κατηγορια με την ονομασια shared και εχει εμφανιστει μια οθονιτσα με κατι νουμερα διπλα. Στην συνεχεια προσεξα οτι για καποιες ενεργειες που απαιτηται κωδικος, δεν μπορουσα να προχωρησω. ποτε δεν εχω βαλει κωδικο ενω προτυτερα οταν μου τον ζηταγε παταγα απλως το ok και με αφηνε να συνεχισω, αλλα τωρα ομως μου λεει οτι ειναι λαθος ο κωδικος.Στην συνεχεια πηγα να ανοιξω τον safari και αντι να δω σαν κεντρικη σελιδα το goggle που εχω παντα ειδα την σελιδα της apple οπως ηταν στις αρχικες ρυθμισεις. μαλιστα ολες οι ρυθμισεις του safari ειχαν χαθει. Αστε που οταν πηγα να μπω στα bookmarks για να δω αν ηταν εκει κολουσε.

Μαλον προηγουμενως πηραξα κατι απο το network και εκει πρεπει να εγινε η βλακεια. υπαρχει καμια λυση η παω για format?

Δημοσ.

τελικα το προβλημα διμιουργηθηκε επειδη μαλον πηγα και αλαξα την ονομασια απο τον home folder.Αργοτερα υπηρξαν και καποια αλλα προβληματα , οπως για παραδειγμα δεν ανοιγαν καποιες εφαρμογες η μου ζηταγαν ξανα registration.

τελικα σημερα εκανα ενα restoring με το time machine (ειχα παρει το τελαιυταιο backup πριν τρεις μερες) και ολα ενταξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...