-WISE- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 θα το δοκιμασω!!οταν λες αργα?κολλουσε και πηγαινε σαν ριπλευ?γτ εγω ετσι την παθαινω...αλλα οχι σε ολο το παιχνιδι....2 φορες σε καθε ημιχρονο κατα μεσο ορο...
jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 έχανε καρέ αλλά και κολλούσε και πηγαινε σαν ριπλέυ
-WISE- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 έχανε καρέ αλλά και κολλούσε και πηγαινε σαν ριπλέυ χμ...το δοκιμαζω και ενημερωνω...εσυ εχεις το πατσακι του we η οχι? εμενα μου το κανε και πριν το πατσακι!
-WISE- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 γμτ κατεβασα τους τελευταιους ντρραιβερς της 7600 GS και σβηνω τους παλιους για να τους γραψω.ε παταω εγκατασταση και τους γραφει κανονικα.κανω επανεκκινηση αφου το ζητησε και τα χρωματα ηταν αλλα αντι αλλων.οπως και το μεγεθος.λεω λογικο ειναι ας τα ρυθμισω εγω.παω και τι βλεπω??στις ρυθμισεις εχει μονο αναλυση 800 χ 600!!τι σκατα κανανε οι ντραιβερς?αφου το προσπαθησα παλι 3-4 φορες και μου κανε τα ιδια συνεχεια,το γυρισα στην επαναφορα..ευτυχως που το σκεφτηκα... τι παιζει τωρα??
chad21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 γειά σας παιδιά!εμένα δν παίζει το patch το κανω κανονικά install και μέσα στον kitserver αλλά δν παίζει έχει τις ελληνικές ομάδες με τα ξένα σήματα κ δν έχει σούπερ λιγκα!επίσης μερικές φορές είναι σαν να κολλάει ο αγωνας λες και παίζει slow motion.τι να κάνω?αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου πει..thnx!!!!
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 αυτο με το slow motιον ακομα να μου διορθωθει.ελεος δεν ξερω τι να κανω πια... chad21 εισαι σιγουρος οτι ο πατσακι ειναι μια χαρα?
chad21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 αυτο με το slow motιον ακομα να μου διορθωθει.ελεος δεν ξερω τι να κανω πια...chad21 εισαι σιγουρος οτι ο πατσακι ειναι μια χαρα? ναι γτ σε ένα φίλο μου παίζει κανονικά το ίδιο patch!!δν ξέρω τι να κάνω πια έλεος...
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι γτ σε ένα φίλο μου παίζει κανονικά το ίδιο patch!!δν ξέρω τι να κάνω πια έλεος... βοηθεια κανεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.