-WISE- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ρε παιδια μια βοηθεια... εχω το εξης προβλημα.καποτε με πεταγε που και που το προ καθως επαιζα και κυριως αφου τελειωνε το παιχνιδι και φορτωνε για να μπει στο μενου του league που επαιζα. τωρα εχει σταματησει αυτο το σκηνικο και κολλαει.εκει δηλαδη που παιζω αρχιζει και παει πολυ αργα.σαν να βλεπω ριπλει ειναι η ταχυτητα.και μετα απο 2 λεπτα ξεκολλαει και ειναι μια χαρα... τι μπορει να φταιει?ξερω οτι μπορει να φταινε πολλα αλλα μου το βγαζει ξαφνικα εδω και κανα μηνα...μπορει να πηγαινει αργα μια φορα μονο σε ολο το παιχνιδι αλλα μπορει να το κανει και 4-5 φορες. το συστημα μου ειναι αυτο: intel® Pentium® D CPU 3.00 GHz 1 giga ram.η καρτα γραφικων μου ειναι η GeForce 7600 GS. δεν νομιζω ναναι,δα,προβλημα του πισι μου... και μαλιστα εχω βγαλει και σχεδον τα παντα απο το msconfig για να μην το βαραινουν... ισως να εκανα βλακεια που ανοιξα νεο θεμα αλλα εχω σαστισει!
Amadeus7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 αυτό έγινε τελείως ξαφνικά? μ'ηπως έβαλες κάποιο patch ή έκανες κάτι το διαφορετικό απ'ότι έκανες συνήθως στο game? μπορείς να θυμηθείς τι έκανες στο pc σου, είτε σε επίπεδο software είτε hardware, όταν άρχισαν τα προβλήματα?
Erwdios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ρε παιδια μια βοηθεια...εχω το εξης προβλημα.καποτε με πεταγε που και που το προ καθως επαιζα και κυριως αφου τελειωνε το παιχνιδι και φορτωνε για να μπει στο μενου του league που επαιζα. τωρα εχει σταματησει αυτο το σκηνικο και κολλαει.εκει δηλαδη που παιζω αρχιζει και παει πολυ αργα.σαν να βλεπω ριπλει ειναι η ταχυτητα.και μετα απο 2 λεπτα ξεκολλαει και ειναι μια χαρα... τι μπορει να φταιει?ξερω οτι μπορει να φταινε πολλα αλλα μου το βγαζει ξαφνικα εδω και κανα μηνα...μπορει να πηγαινει αργα μια φορα μονο σε ολο το παιχνιδι αλλα μπορει να το κανει και 4-5 φορες. το συστημα μου ειναι αυτο: intel® Pentium® D CPU 3.00 GHz 1 giga ram.η καρτα γραφικων μου ειναι η GeForce 7600 GS. δεν νομιζω ναναι,δα,προβλημα του πισι μου... και μαλιστα εχω βγαλει και σχεδον τα παντα απο το msconfig για να μην το βαραινουν... ισως να εκανα βλακεια που ανοιξα νεο θεμα αλλα εχω σαστισει! Φίλε μου, είχα παρόμοιο πρόβλημα με το league και το έλυσα, αλλά έχοντας εγκατεστημένο το final patch της We, το οποίο μου δημιουργούσε και το πρόβλημα. Αν έχεις το patch εγκατεστημένο, πες μου να σε καθοδηγήσω.
-WISE- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 αυτό έγινε τελείως ξαφνικά? μ'ηπως έβαλες κάποιο patch ή έκανες κάτι το διαφορετικό απ'ότι έκανες συνήθως στο game? μπορείς να θυμηθείς τι έκανες στο pc σου, είτε σε επίπεδο software είτε hardware, όταν άρχισαν τα προβλήματα? ναι ξαφνικα!!μπορει να με πεταγε που και που απο το παιχνιδι αλλα το σκαλωμα με την ταχυτητα το παθε τελειως ξαφνικα.του φορτωσα και το we hellas και ακομα κολλαει αλλα κολλαγε απο πριν κοιτα..γενικα με απασχολουσαν κατι spyware με κατι ποπ απς και λοιπα.αλλα κατα ποσο να υπαρχει προβλημα με το παιχνιδι?εκανα κατι σκαναρισματα εσβηνα απο δω και απο κει.οτι εβλεπα υποπτο στο σκαν.τωρα αμα εχει πειραχτει το προ δεν ξερω.μου βγαζει στην αρχη οταν ανοιγω το πισι οτι μου λειπει ενα αρχειακι στο system αλλα και παλι δεν νομιζω ναναι αυτος ο λογος.θα μου πεις ολα παιζουν... Φίλε μου, είχα παρόμοιο πρόβλημα με το league και το έλυσα, αλλά έχοντας εγκατεστημένο το final patch της We, το οποίο μου δημιουργούσε και το πρόβλημα.Αν έχεις το patch εγκατεστημένο, πες μου να σε καθοδηγήσω. ακου το κουλο το αλλο.οταν παιζω league .(superleague) με πεταει στο πρωτο 3λεπτο..οταν παιζω cup δεν με πεταει αλλα κολλαει!τι στο καλο αυτη η superleague ακομα και στο προ ειναι γτπ?:lol:
Amadeus7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ρίξε ένα backup τα saves και επανεγκατέστησέ. αν πειράχτηκε κάποιος φάκελος του παιχνιδιού θα λυθεί το πρόβλημα.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ακου το κουλο το αλλο.οταν παιζω league .(superleague) με πεταει στο πρωτο 3λεπτο..οταν παιζω cup δεν με πεταει αλλα κολλαει!τι στο καλο αυτη η superleague ακομα και στο προ ειναι γτπ?:lol: Εγώ έκανα το παρακάτω και σταμάτησε να με πετάει στο τρίλεπτο που λες, αλλά χθες έπαιξα 4 αγώνες και με πέταξε έξω, χωρίς καν αναφορά σφάλματος. To PC είναι Core 2 Quad 9,3 με 2 gb Ram και 8800 GT, οπότε από απαιτήσεις είμαι υπερκαλυμμένος. Το πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στο patch ή στο c@#$#k. "H λύση είναι η εξής: πηγαίνετε και σβήνετε από το φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img) το αρχείο unnamed_1064.bin."
-WISE- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ρίξε ένα backup τα saves και επανεγκατέστησέ. αν πειράχτηκε κάποιος φάκελος του παιχνιδιού θα λυθεί το πρόβλημα. θα ληθει9 ομως και το οτι με πεταει εξω?? Εγώ έκανα το παρακάτω και σταμάτησε να με πετάει στο τρίλεπτο που λες, αλλά χθες έπαιξα 4 αγώνες και με πέταξε έξω, χωρίς καν αναφορά σφάλματος.To PC είναι Core 2 Quad 9,3 με 2 gb Ram και 8800 GT, οπότε από απαιτήσεις είμαι υπερκαλυμμένος. Το πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στο patch ή στο c@#$#k. "H λύση είναι η εξής: πηγαίνετε και σβήνετε από το φάκελο cv_0.img (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img) το αρχείο unnamed_1064.bin." αν το κανω τι θα γινει?? δεν ειναι ομως περιεργο που κολλαγε και πριν το πατσακι?απλα τωρα το κανει μαλλον πιο συχνα...
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 θα ληθει9 ομως και το οτι με πεταει εξω?? αν το κανω τι θα γινει?? δεν ειναι ομως περιεργο που κολλαγε και πριν το πατσακι?απλα τωρα το κανει μαλλον πιο συχνα... Κοίτα, εμένα σταμάτησε αρχικά να με πετάει έξω. Πρός το παρόν με πέταξε μόνο μία φορά μετά από 3 αγώνες, ενω θα το ξαναδοκιμάσω αύριο και θα σου πώ. Για αρχή πάντως, σβήσε το bin και βλεπουμε.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών σου απ'το Ίντερνετ.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών σου απ'το Ίντερνετ. Αν αυτό ήταν για εμένα, προχθές έκανα format και πέρασα και πάλι τους drivers από το site της nvidia. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά (γράφω από τη δουλειά και δεν μπορώ να το δω) οι τελευταίοι κυκλοφόρησαν στις 16/5.
Amadeus7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 αν το επανεγκαταστήσεις και το πρόβλημα είναι του παιχνιδιού και όχι του υπολογιστή δε θα σε πετάει έξω. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών σου απ'το Ίντερνετ. δε νομίζω να άλλαξε ξαφνικά γούστα σε επίπεδα γραφικών το παιχνίδι, αφού έπαιζε και πρίν θα παίζει και τώρα με τους ίδιους drivers, εκτός αν έχουν πειραχτεί αυτοί.
-WISE- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Κοίτα, εμένα σταμάτησε αρχικά να με πετάει έξω. Πρός το παρόν με πέταξε μόνο μία φορά μετά από 3 αγώνες, ενω θα το ξαναδοκιμάσω αύριο και θα σου πώ. Για αρχή πάντως, σβήσε το bin και βλεπουμε. χμμ...θα το δοκιμαω το πρωι και θα σου πω.φανταζομαι δεν παιζει προβλημα αμα σβηστει.δηλαδη να μην ξεκιναει και τετοια! Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών σου απ'το Ίντερνετ. εδω θα συμφωνησω με τον Amadeus7.φανταζομαι αφου ξεκιναει και παιζει δεν νομιζω να φταινε οι ντραιβερς.ρε μηπως φταιει η ραμ?τι απαιτησεις εχει το παιχνιδι?
jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αν αυτό ήταν για εμένα, προχθές έκανα format και πέρασα και πάλι τους drivers από το site της nvidia. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά (γράφω από τη δουλειά και δεν μπορώ να το δω) οι τελευταίοι κυκλοφόρησαν στις 16/5. Όχι για τον |WISE| ήτανε
-WISE- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Όχι για τον |WISE| ήτανε θα παιζει ρολο λες?
jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εμένα το PES μου πηγαινε αργά και μόλις εγκατέστησα τους drivers απ΄το Ίντερνετ έπαιζε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.