Προς το περιεχόμενο

Ποιο PDA εχω?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι το παρακατω που μου εδωσν και δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι:

cghvtin513jxymc3uhp2.jpg

επισης εχω το καλωδιο συνδεσης με pc που το ιδιο (με μια παραξενη συνδεσμολογια) συνδεεται και στην πριζα.

[1]γινεται να δουλεψει σαν GPS?

[2]αν ναι δεν εχει κεραια. τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

ναι. Thx.

HP iPAQ hx2190 ειναι

στο destinator ενω εχει και ελληνικα τα λεει καιπως ετσι: "kifisia" ή "leoforos kifisia"

τι μπωρω να κανω για να τα δειχνει ελληνικα. μιλαει ελλ. + ελλ. μενου μπορω να το βαλω αλλα οταν δειχνει το χαρτη, οι επιλογες ειναι ελληνικες αλλα οι δρομοι στο map ειναι στα greeklish... :-(

format προβλεπεται και αν ναι μετα τι κανω για να λειτουργησει παλι το pda?

Δημοσ.
ναι. Thx.

HP iPAQ hx2190 ειναι

στο destinator ενω εχει και ελληνικα τα λεει καιπως ετσι: "kifisia" ή "leoforos kifisia"

τι μπωρω να κανω για να τα δειχνει ελληνικα. μιλαει ελλ. + ελλ. μενου μπορω να το βαλω αλλα οταν δειχνει το χαρτη, οι επιλογες ειναι ελληνικες αλλα οι δρομοι στο map ειναι στα greeklish... :-(

format προβλεπεται και αν ναι μετα τι κανω για να λειτουργησει παλι το pda?

Πας start->settings->local settings(ή κατι τετοιο) και βαζεις ελληνικα.Αν κανεις φορματ ,hard reset οπως λεγεται στην γλωσσα των ppc,θα φορτωθει το λειτουργικο μονο του.Τα επιπλεον προγραμματα θα πρεπει να τα περασεις εσυ.

Δημοσ.

[1]πως κανω hard reset?

[2]θελω να μπαινει ιντερνετ απο το linksys wag200g που εχει [ασυρματα]. εχει υποδοχη sd wifi [ή wlan-δεν ξερω]. εχει κανει κανεις κανα κολπο τετοιο? και αν ναι τι sd card πηρε να μου πει να το κοιταξω. βρηκα αυτο -->

iPAQ hx2190 802.11g Wi-Fi Adapters

[3]επισης ειδα μια συσκευη bluetooth στα 99? αξιζει? για να λειτουργησει και σαν GPS το PDA. τι λετε..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...