Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να κάνω οc?

beast1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, το συστημα μου ειναι αρκετα παλιο. Επειδη όμωσ δεν παιζουν φραγκα αυτη την περίοδο για αγορα καινουριου, ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να κάνω οc στον επεξεργαστή...και είπα να απευθυνθώ στουσ κατάλληλουσ. Λοιπόν,

Το σύστημα μου είναι το εξής

CPU: Intel pentium III EB

Core speed 1000 MHz, Bus speed 133.3 MHz

Κάρτα γραφικών: GForce 2 MX100/200 32 ΜΒ

Μητρική: MS 6309

Μνήμεσ: 3 x 128= 384 SD ram pc133

Τροφοδοτικό: 350W (δεν ξέρω κάποιο softweare για να μου πει το μοντέλο)

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για το χρόνο σας....

Δημοσ.

Δεν αξίζει καθόλου φίλε μου....Είναι πολύ παλιό,και ότι και να του κάνεις πάλι αργό θα είναι. Εξάλλου δε νομίζω να έχει και μεγάλο περιθώριο ο Ρ3 στη συχνότητα που είναι

Δημοσ.

δε νομιζω οτι αξιζει να κανεις ετσι κι αλλιως το πολυ να παει στα 1200 με μια αυξηση του bus speed. Αστο οπως ειναι μην και μεινεις με τον επεξεργαστη στο χερι μιας και ειναι και παλιος αγορασμενος λογικα το 2001 μαλλον...(εχω ιδιο επεξεργαστη στο παλιο)

πολυ πιο χρησιμο θα ταν αυξηση μνημης αν βρεις SDRAM στα 133 σε καλη τιμη

με 200ε το πολυ παντως παιρνωντας μονο μητρικη επεξεργαστη και μνημες κανεις θαυματα

Δημοσ.

Αν ειναι ο μονος σου υπολογιστης, δεν αξιζει τα πειραματα :cry:

Το δινεις, στηv καλυτερη τιμη που μπορεις, και πας για νεο B)

ΥΓ

Θα μπορουσε να φτασει 7,5 Χ 150 fsb = 1125 ΜΗz, η και 160 fsb = 1200* MHz = P 4 W @ 1.5-1.7 GHz με sdram :P

* αν η MSI εχει επιλογη για τις μνημες @ -33 fsb = 127 MHz => δεν αντεχουν οι περισσοτερες 133αρες sdram @ 160 :shock:

Δημοσ.

με τα λεφτα που συζηταμε ανετα μεταχειρισμενο μηχανημα (απλο) το παιρνεις.Κρατα το αλλο για κατεβαστηρι ,βαλτου linux η bsd και αστο ετσι ,δεν αξιζει τον κοπο

Δημοσ.

Παιδια, σασ ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ... Απ' ότι καταλαβα δεν αξιζει!!

Θα ψάξω για κανενα μεταχειρισμενο....

ΥΓ. Ολεσ οι απαντησεισ ηταν κατατοπιστικοτατεσ!!!

Ευχαριστώ και παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...