Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίζεται το μέγεθος των υπότιτλων για XviD σε dvd players?

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,παιδιά.

Χρησιμοποίησα με επιτυχία το subrip και έφτιαξα αρχείο υπότιτλων για ταινία XviD,και κατόπιν το έκαψα στο dvd μαζί με την ταινία.

Ολα καλά,αλλά μπορεί να αυξηθεί το μέγεθος των υπότιτλων που εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης,όταν παίζει το επιτραπέζιο dvd player?

Το Philips που έχω δεν φαίνεται να έχει τέτοια ρύθμιση...

Γίνεται;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω το προγραμμα ConvertXtoDvd για να φτιαγνω dvd. Εχει επιλογη για το μεγεθος και το ειδος της γραμματοσειρας των υποτιτλων. Παντως σε καποια dvd player οτι μεγεθος και γραμματοσειρα και να βαλεις αυτα θα δειχνουν το δικο τους. Το Philips δεν ειναι ενα απο αυτα οποτε δεν θα εχεις προβλημα...

Δημοσ.

επειδη εχω ακριβως την ιδια απορια και εγω με τον sdim , Που ακριβω μεταφερθηκε αυτη η ερωτηση ? σε ποια ενοτητα ? pls

Δημοσ.

Αφού μπορείς και βλέπεις την ερώτηση του sdim, άρα είσαι στο σωστό σημείο. Το θέμα μεταφέρθηκε εδώ που είμαστε τώρα (ενότητα Gadgets)...

Δημοσ.

sdim,

Για υποτίτλους που δεν είναι «καμμένοι» μέσα στην εικόνα, ευθύνη για το είδος της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται όπως και για το μέγεθος των χαρακτήρων φέρει το firmware, δηλαδή το ενσωματωμένο λογισμικό του κάθε player. Αν είσαι τυχερός και το player σου περιέχει ολοκληρωμένο Mediatek 1389, υπάρχει μεγάλη υποστήριξη με 3rd party firmwares και tools για να φέρεις στα μέτρα σου τις παραμέτρους προβολής υποτίτλων. Λυπάμαι που δε μπορώ να δώσω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά δεν κατέχω τέτοιο μηχάνημα και δεν έχω παίξει με τα αντίστοιχα εργαλεία. Εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει σχετικά, παλιότερα. Υπάρχουν μάλιστα μέλη που ασχολούνται πολύ με το θέμα των firmwares. Μία Αναζήτηση στο φόρουμ για τον όρο Mediatek και/ή firmware νομίζω θα δώσει πολλά ενδιαφέροντα αποτελέσματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...