Προς το περιεχόμενο

iMac και καμμένο Pixel

no_name_78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα πάω αύριο να δοκιμάσω. Να ρωτήσω κάτι ακόμα.

Την αγορά την έκανα με άτοκες δόσεις στην πιστωτική μου.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό?

Δημοσ.

Οχι δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Μπορούν να ακυρώσουν την χρέωση, αν σου πουν οτι δεν γίνεται είναι ψέμματα. Εγώ το έχω κάνει (σε άλλο κατάστημα βέβαια..) αλλά χρησιμοποιούν τα ίδια μηχανάκια πιστωτικών.

Δημοσ.

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που μου ανοίξατε τα μάτια τόσο γρήγορα. Πραγματικά ευχαριστώ είστε τέλειοι και με σώσατε.

Δεύτερον εχθές το πήγα πίσω όπου το δέχτηκαν χωρίς καν να το ανοίξουν να δούν αν δουλεύει και μου επέστρεψαν τα λεφτά σε μετρητά. Και πήγα και το πήρα σήμερα το πρωί απο το Πλαίσιο.

Λοιπόν το παιδί που το παρέλαβε μου είπε οτι θα ξαναπεράσει τα πάντα και προφανώς κάποιος κακομοίρης θα πάρει το καμμένο πίξελ μου. Δυστυχώς η επιστροφή έχει και τα κακά της. Εγώ δεν θα ήθελα να πάρω φορμαρισμένο καινούριο μηχάνημα για ψυχολογικούς και μή λόγους.

Και έχω λόγους να πιστεύω ότι και το δικό μου ήταν επιστροφή κάποιου άλλου. Και το λέω αυτό γιατί αυτό που πήρα στα multirama το παρέλαβα με την θήκη του που έχει την λαβή επάνω σαν βαλίτσα και μάλιστα το δέσιμο του με σελοτειπ ήταν λίγο χαλαρό αλλά θεώρησα ότι χαλάρωσε απο το βάρος. Δύο φίλοι μου που το είχαν πάρει απο αλλού το είχαν πάρει σε χάρτινη κούτα σφραγισμένη όπου μέσα της βρίσκεται η θήκη βαλιτσάκι. Για τον λόγο αυτό δεν εμπιστεύτηκα να το πάρω απο άλλο multirama αλλά απο το Πλαίσιο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Όχι δεν τους το είπα γιατί όταν τους είχα πάρει τηλ και είπα για το πίξελ μου είπαν οτι δεν δικαιολογείται αντικατάσταση. Αλλά εμένα μου το έδωσαν με καμμένο πίξελ απο την πρώτη στιγμή και απο ότι κατάλαβα ήταν απο επιστροφή κάποιου άλλου.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που σου δίνουν τη δυνατότητα να επιστρέψεις ένα προιόν μέσα σε λίγες μέρες αν δε μείνεις ευχαριστημένος, δεν παίζει ρόλο γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένος. Ο φίλος μας δυσαρεστήθηκε από το καμμένο pixel. Καλά έκανε κ το επέστρεψε...

Δημοσ.

Μάλιστα... δηλαδή αν πάρω κάτι και για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλω να το κρατήσω, το πακετάρω και το πάω πίσω, και είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν αν δεν έχει περάσει 10ήμερο;

Πολύ ενδιαφέρον και πολύ χρήσιμο. Αν και μου κάνει εντύπωση η αδιαμαρτύρητη αλλαγή από τα Ελληνιά μαγαζιά. Μπράβο.

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Δημοσ.
offtopic:

Αυτος ο iMac εχει tower οπως τα PC ή τα εχει ολα ενσωματωμένα στην οθονη;

Όλα στην οθόνη. Και η προθεσμία είναι 7 εργάσιμες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι δεν το άνοιξαν καν να δούν αν bootάρει. Θα μπορούσα να το είχα διαλύσει. Μόνο είδαν οτι δεν έλειπε κάτι. Δηλαδή και την οθόνη να είχα σπάσει δεν θα το έβλεπαν. Κρίμα γιατι μπορεί με ανεύθυνες συμπεριφορές να την πατήσει κάποιος άλλος. Εμένα εκτός απο το πίξελ δεν είχε τίποτα άλλο. Αν όμως δεν ήταν έτσι?

Δημοσ.

Ετσι πως ειναι τα πραγματα μαλλον πρεπει να ανοιγουμε επιτοπου για να τσεκαρουμε πριν παρουμε κατι... Γινεται μια αλυσιδα και το ελλατωματικο γυρναει μεχρι να καταληξει σε καποιον που δεν θα το δει ή δεν θα τον ενοχλει ή δεν θα εχει την ψυχικη δυναμη να το παει πισω και να διεκδικησει τα δικαιωματα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...