Προς το περιεχόμενο

iMac και καμμένο Pixel

no_name_78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλώς σας βρήκα. Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα αλλά σήμερα αποφάσισα να γράψω.

Πρίν 3 ημέρες αγόρασα απο τα Multirama ένα imac 24'' 2,8Ghz στα 1680 ευρώ. Μέσα στην καλή χαρά ήθελα να το ανοίξω με την ησυχία μου οπότε το άνοιξα εχθές που ξέμπλεξα απο δουλειές και μετά απο κάποια περιήγηση διαπίστωσα ένα καμμένο Pixel οπότε και καταλαβαίνεται την ξενέρα μου. Αμέσως πήρα στα multirama όπου η αντίδραση του πωλητή ήταν έλα μωρέ τυχαίνουν αυτά και δεν υπάρχει θέμα εγγύησης μιας που στα 5-6 καμμένα pixels μπορεί να συζητηθεί αντικατάσταση. Και οτι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν δίνουν αντικατάσταση με 1 καμμένο pixel.

Παίρνω στην Rainbow όπου δεν τους πετυχαίνω και περιττό να πώ ότι τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Έλεος δηλαδή. Να πω οτι κάηκε στον χρόνο, το εξάμηνο ή τον μήνα εντάξει. Αλλά να το πάρω με καμμένο pixel πάει πολύ.

Καμία ιδέα κανείς για το τι μπορεί να γίνει? Τί μπορώ να κάνω, αν βέβαια μπορώ?

Δημοσ.

Εχεις καθε δικαιωμα να το πας πισω και να παρεις τα λευτα σου ολα... Χωρις να ειναι χαλασμενο... Μην τους πεις για καμμενο pixel, πες δεν με βολευει. Ολα αυτα χωρις να εχεις υποχρεωση να τους πεις τον λογο... Ετσι γινεται παντου γιαυτο και αν δεις στν σελιδα της apple ta λεγομενα refurbished... Ειναι ολοκαινουρια με εγυηση και απο επιστροφες συνηθως...

Αυτο που σου λεω ισχυει 100% και λεγεται υπαναχωρηση .... Θα σου πει και ο paredwse που κοιταει ολα τα φορουμς και ειδικα των mac

Δημοσ.

Πόσες μέρες προθεσμία έχω? Το αγόρασα την Τρίτη.

Και που το επιστρέφω? Στο multirama ή στη Rainbow?

Για πείτε ρε παιδιά και καίγομαι.

Δημοσ.

Aκριβως ..και μαλιστα ειδικα τα multirama τον διαφημιζουν αυτον τον ορο , αλλα εντος 7 ημερων ...

Τρεξε λοιπον κ κανε φασαρια αν χρειαστει ...

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει να πας και να κάνεις φασαρία εαν χρειαστεί αλλά έχω την εντύπωση ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει όταν ΔΕΝ έχεις βγάλει το προιόν από την συσκευασία. Παρόλα αυτά αξίζει να το τσεκάρεις.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν ΔΕΝ το βγάλεις πως μπορείς να ξέρεις οτι σε βολεύει και οτι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου έτσι ακριβώς που την φανταζόσουν ?

;)

Δημοσ.
ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει όταν ΔΕΝ έχεις βγάλει το προιόν από την συσκευασία
Αυτο μπορει να ισχυει για μια stick μνημη πχ, που σχεδον θες πριονι για να την βγαλεις απο εκει και δεν υπαρχει συσκευασια... Ειναι δικο του θεμα τι θα κανουν το iMac μετα και εχεις καθε δικαιωμα, δεν θα χαλασεις την συσκευασια... Επισης αν σου πουνε εμεις τωρα τι θα κανουμε πες ειναι δικο σας θεμα, εσεις ειστε η ετιαρια... Αλλα μην πας σαν βρεγμενη γατα με τσαμπουκα. Το σημαντικο ειναι να μην τους πεις για καμμενο pixel, μπορει να σε πανε αλλου μετα... Οσο για το imac μετα πηγαινε παρτο απο αλλο καταστημα, απο Αγια Παρασκευη ας πουμε εχει ενα σωρο!!!

Μια φορα που χρειαστηκε να κανω κατι τετοιο, το πηγα πισω με μια χαλαροτητα που η κοπελα με κοιταγε λες και ημουν εξωγηινος... "Εχει προβλημα?".... "Οχι, θα επρεπε"?

Δημοσ.

Η επίσημη πολιτική πάντως της μαμάς Apple είναι οτι αντικαθιστά iMac με έστω και με 1 pixel καμμένο. Απο'κει και πέρα η Rainbow ζει στον δικό της κόσμο. Καλύτερα να μη φτάσεις εκεί μιας και δεν θα βγάλεις άκρη. Κοίτα να το λύσεις το θέμα με το Multirama.

Δημοσ.

απλά να ξέρεις ότι κάπου στους όρους αναφέρει "να μην έχει βγει από την συσκευασία του". Κάποια φορά είχα κανει και εγώ φασαρία και μου το είχαν δείξει και αναφέρεται ξεκάθαρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

και ο όρος υπερισχύει του νόμου? :o

γιατί δεν θυμάμαι ο νόμος να αναφέρει μη παραβιασμένη συσκευασία...

Δημοσ.

σίγουρα όχι

αλλά γνωρίζω ότι ο νόμος έχει πολλά παραθυράκια για τις ηλεκτρονικές συσκευές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...