Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2008

perlantidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-------> ΙΕΚ ή ιδιωτικο πανεπιστημιο ή να φυγεις εξω... Αν και δε σε βλεπω να εχεις και πολυ ορεξη για διαβασμα ρε μπαγασα.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φιλε εσυ με τι θελεις να ασχοληθεις στη ζωη σου??

βρες πρωτα τι θες να κανεις και μετα ψαξε για την καλυτερη σχολη / πανεπιστημιο εξωτερικου / κολεγιο

Δημοσ.

Ας πούμε οτι έχω διαλέξει με τι θέλω να ασχοληθώ,τις σχολές(ΙΕΚ ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο) που θα τις βρώ?

Δημοσ.
Ας πούμε οτι έχω διαλέξει με τι θέλω να ασχοληθώ,τις σχολές(ΙΕΚ ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο) που θα τις βρώ?

Στη θεση τους...Δεν παιζει να εχουν φυγει!!Τι εννοεις που θα τις βρεις?:rolleyes:

Δημοσ.
Στη θεση τους...Δεν παιζει να εχουν φυγει!!Τι εννοεις που θα τις βρεις?:rolleyes:

+1

δεν νομίζω ότι με ερωτήσεις στο insomnia θα καταφέρεις τπτ...

Δημοσ.

Εχει κανεις σχεση με τον τομεα της οπτικης? Ξερετε τροπο για να διδαχτεις κατι τετιο σε δημοσιο ή ιδιοτικο τομεα περαν του ΙΕΚ που υπαρχει?

Μπορείς με το χαρτί του ΙΕΚ να ανοίξεις μαγαζί με οπτικά?

Δημοσ.
γτ ρε παιδες το αποπαιρνετε το παιδι?μια ερωτηση εκανε.ζητησε μια γνωμη

Δεν αποπηραμε κανενα..Απλα 27 Αυγουστου θα επρεπε να το εχει ψαξει περισσοτερο καθως εχουν αρχισει οι εγγραφες στα περισσοτερα ιδιωτικα ιεκ και δεν μας ειπε κλαδο να μπορεσουμε να βοηθησουμε ή να προτεινουμε και καποιο δημοσιο ιεκ;)

Δημοσ.

νταξει γιαυτο κραξτον αβερτα!:-D:lol:B) για το οτι θελει να μαθει και εχει αγχωθει δεν ειναι αναγκη.;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ρωτήσω κάτι κι εγω....Για να μπεις στη σχολή πολιτικών μηχανικών στο 4ο πεδίο πρέπει να πας τεχνολογική???Απο θετική γίνεται??Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γίνεται και απο θετική???Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος???Απο θετική με βαρύτητας χημεία-βιολογία ή φυσική μαθηματικά????Αν μπορείς και γνωρίζεις περίγραψε λίγο την κατάσταση...Ευχαριστώ

Δημοσ.
ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Κ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Περαστικά. Ελπίζω να' χεις γερό στομάχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...