Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2008

perlantidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οι βάσεις βγήκαν σήμερα. Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν κ πέρασαν, κουράγιο στα παιδιά που θα ξαναπροσπαθήσουν. Στο πρώτο πεδίο οι βάσεις ανέβηκαν κατα πολύ! Οι σχολές του τρίτου πεδίου παραμένουν στο 19 κ τόσο και τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα! Λοιπόν, θα ήθελα να ρωτήσω αν πιάνονται οι τρίτεκνοι για πολύτεχνοι. Βλέπω στις βάσεις για στρατιωτικές σχολές να λέει εκτός από Γενική Κατηγορία και ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α, ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β. Το α ειναι για τρίτεκνους ενώ το β για 4 και πάνω παιδιά;

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περασα "Πληροφορικη και Τεχνολογια Υπολογιστων Λαμιας"... (Β' Εξαμηνο)

Ηταν η πρωτη μου επιλογη και επεσε 1200 μορια!

Δυστυχως δεν ειχα γραψει καθολου καλα λογω λαθους "τακτικης" την ωρα που γραφαμε...

Δε πειραζει παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Δημοσ.
Περασα "Πληροφορικη και Τεχνολογια Υπολογιστων Λαμιας"... (Β' Εξαμηνο)

Ηταν η πρωτη μου επιλογη και επεσε 1200 μορια!

Δυστυχως δεν ειχα γραψει καθολου καλα λογω λαθους "τακτικης" την ωρα που γραφαμε...

Δε πειραζει παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Κι εγώ φίλε πέρασα Σπάρτη Τεχνολογία Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνίες.Πάντως ναι έπεσαν πάρα πολύ οι βάσεις ειδικά στην επαρχία. Να κάνω μια ερώτηση?Αυτό για το Β Εξάμηνο μου το βγάζει κι εμένα αυτό σημαίνει πως τα μαθήματα τα αρχίζουμε από το Β Εξάμηνο?Δλδ δεν πάμε στο πρωτο?

Δημοσ.
Κι εγώ φίλε πέρασα Σπάρτη Τεχνολογία Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνίες.Πάντως ναι έπεσαν πάρα πολύ οι βάσεις ειδικά στην επαρχία. Να κάνω μια ερώτηση?Αυτό για το Β Εξάμηνο μου το βγάζει κι εμένα αυτό σημαίνει πως τα μαθήματα τα αρχίζουμε από το Β Εξάμηνο?Δλδ δεν πάμε στο πρωτο?

Ναι, εσυ αρχιζεις απο τελη Φεβρουαριου το 1ο σου εξαμηνο. Ενα εξαμηνο πιο αργα δηλαδη.

Δημοσ.

Ειχα δηλωσει τεχνολογια πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων Ναυπακτο (και Σπαρτη) αλλα τελικα περασα Πληροφορικη και Τεχνολογια Υπολογιστων...

Εφοσον θα ειμαι Β' Εξαμηνο θα πιασω τωρα μια δουλιτσα για να παρω τη μηχανη που θελω...

Η πικρα ηταν πως εγω εδωσα 2η φορα...

Δημοσ.

Σε ολα τα ΤΕΙ οι μισοι εισακτεοι ξεκιναν το Σεπτεμβρη και οι αλλοι μισοι το Φεβρουαριο για να χωρανε στα εργαστηρια υποθετω.

Δημοσ.

Β εξαμηνο βαζουν τους υποψηφιους που εχουν πιασει τον βαθμο προσβασης της σχολης αλλα δεν υπαρχουν κενες θεσεις ετσι ωστε να μπουνε Α εξαμηνο...

Δημοσ.

Ο μονος τροπος να μην παει κανεις Β'εξαμηνο ειναι οι ο αριθμος των εισακτεων να ειναι μικροτερος του μισου απο το συνολο των εισακτεων της σχολης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...