Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Συγνωμη, αλλα στη G και στο επισημο Site της κατασκευαστριας εταιρειας εγω πουθενα δε βλεπω υποστηριξη για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Το τεχνικο τμημα του καταστηματος δεν εχει καμια υποχρεωση να γνωριζει τα παντα για ολες τις μητρικες (αυτο ελειψε αλλωστε), και επισης εφοσον στο πουν αυτο προφορικα δεν εχεις και καμια αποδειξη οτι σου το ειπαν. Αρα προσωπικα δε με πειθει ουτε στο ελαχιστο αυτο. Και επειδη εχω βιωσει την πικρα να μην υποστηριζεται επεξεργαστης (ειχα mobo s478 με το i845G το οποιο ελεγε οτι υποστηριζεται εως 533ρι FSB και εως επεξεργαστες 3,06GHz και 256ΚΒ L2 -> πηγα κι εγω να βαλω εναν CeleronD 2,8 533 256KB L2 αλλα επειδη ηταν Prescott και η μητρικη εβλεπε εως Northwood ποτε δεν τον ειδε). Αν το δεις ειναι ιδια περιπτωση με αυτην εδω, ταιριαζουν ολα εκτος απο τη λιθογραφικη μεθοδο κατασκευης. Γιαυτο λεω οτι εκτος και εαν βγαλουν αναβαθμισμενο BIOS που να το λεει οτι υποστηριζεται ο 7200 τοτε εγω προσωπικα πιστευω οτι οι πιθανοτητες να δουλεψει ειναι κατω του 5%. Οσο για τον Ε4700, μαλλον κακη επιλογη φιλε topic starter διοτι ολοι οι Ε4xxx κλοκαρουν εως τα 3-3,2GHz περιπου. Λογω πολυ υψηλου πολλαπλασιαστη (13χ), ισως θα ηταν πιο συνετο να πληρωσεις λιγοτερα λεφτα και να παρεις τον Ε4600 τον οποιο μπορεις να κλοκαρεις στο οριο του επισης, πριν ''τερματισει'' η μητρικη σου.
Sokopa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 θες αλλη μητρικη. οι καινουργιες σειρες επεξεργαστων της Intel (8***, 7***) έχουν FSB 1333, αλλά η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 1066... οπότε, πάπαλα η ιδέα σου για άλλον επεξεργαστή...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Κανεις λαθος. Η σειρες Ε6x50 και Ε6x40 εχουν 1333FSB, οπως επισης οι Ε8xxx. (μιλαμε παντα για Duo επεξεργαστες) Η Ε7x0x εχει FSB 1066, γιαυτο το συζηταμε τοσο καιρο εδω περα
Sokopa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ουπς, νόμιζα ότι είχαν κι αυτόι FSb 1333. Άμα είναι έτσι τότε υποστηρίζει μια χαρά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.