Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση Συμβατότητας

pedj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια Asrock 945DVI και θελω να βαλω CPU τον 7200.

η μητρικη υποστιριζει fsb 1066 που εχει η cpu.

αλλα η cpu ειναι στα 45nm...

υπαρχει ασυμβατοτητα???

θελω αλλη μητρικη ειναι ολα ΟΚ????

Δημοσ.

φιλε δεν παιζει ρολο η λιθογραφικη μεθοδος στην οποια εχουν τυπωθει τα κυκλωματα του επεξεργαστη αλλα το socket για το οποιο ειναι φτιαγμενος.

Ο συγκεκριμενος ειναι για Socket LGA775 αλλα η μητρικη σου στο site της Asrock.... δεν την βρισκω (στην εκδοση DVI) αλλα σε εκδοσεις 945G, 945PL και 945GZ, μηπως εχεις κανει λαθος στο μοντελο που αναφερεις πιο πανω?

...αν εχεις παντως την Asrock 945G-DVI τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα απολυτως.

Δημοσ.

Ούτε το socket είναι ικανό για να κρίνεις από μόνο αυτό αν ένας επεξεργαστής θα παίζει σε μια μητρική. Το μόνο για το οποίο θα είσαι βέβαιος είναι πως απλώς θα κουμπώνει :)

Δημοσ.

'...αν εχεις παντως την Asrock 945G-DVI τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα απολυτως.'

φιλε TechnoState εισαι σιγουροσ για αυτο που λες???

• Moderators
Δημοσ.

Παρε 7200 και τοτε που δε θα δουλευει ψαξε να βρεις τον Technostate... ;)

Παντως νομιζω πως εαν βγαλουν αναβαθμιση του BIOS θα δουλεψει.

Δημοσ.

αν βγει και τον υποστηρίζει παρτον. αν όχι μείνε ως έχεις.αν είναι παλιά η μητρική ισως να μην ασχοληθούν καν...

Δημοσ.

Καλυτερα δωσε καμμια 60αρια ευρω και παρε μητρικη με Ρ35 η ασε τον cpu που εχεις.Εγω εχω ακριβως παρομοια μητρικη αλλα σε GIGABYTE αλλα πανω απο 1060fsb(με το ζορι) δεν σηκωνει(overclocking) οποτε μαλλον θα εχεις προβλημα.Μ'αρεσει που η δικια μου εχει παραμετρο στο βιος για οverclovking στα 1333 και οταν το επιλεγεις θελει clear cmos:lol::lol::lol:

Δημοσ.

τελικα θα αλλαφω τον επεξεργαστη και θα παρω τον Ε4700...γιατι δεν το κοβω να πολυασχολουνται με το BIOS της συγκεκριμενης μητρικης εκει στην Asrock...

thanks guys...

Δημοσ.
Παρε 7200 και τοτε που δε θα δουλευει ψαξε να βρεις τον Technostate... ;)

καλο το αστειακι σου. Λοιπον αν εχεις την G σειρα τοτε δεν θα εχεις προβλημα τωρα για να σε πεισει κατι στα σιγουρο αυτο ειναι το τεχνικο τμημα του καταστηματος απο το οποιο θα κανεις την αγορα

...κ στην τελικη να παιρνουμε τηλ. εκει GeorgeMan, οποτε χρειαστουμε κατι, γιατι μαλλον δεν εχει νοημα το comunity, ετσι????Φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...