varemarious Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω.... Εαν εγκαταστήσω κάποιο antivirus στο linux μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να διαγράψω ιούς των windows? θα τους εντοπίσει σαν αρχεία ή δεν θα ασχοληθεί καν μαζί τους επειδή δεν το επηρεάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το antivirus σε linux ιούς windows ψάχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αν έχεις 32-bit Linux, τότε το AVG Free είναι μια καλή επιλογή. Είναι λίγο σπαστικό όμως να έρχονται συνέχεια οι φίλοι με τα φλασάκια και να ζητάνε να τα σκανάρεις για ιούς. (δεν έγινε αντιληπτό... είναι φλασάκια από άτομα που έχουν windows) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το χω ξαναπεί Αν φτάσω στο σημείο να χρειάζομαι antivirus θα αλλάξω λειτουργικό. Θα βάλω GNU με πυρήνα Hurd ή FreeBSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Mα..δεν χρειάζεται antivirus το linux! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Mα..δεν χρειάζεται antivirus το linux! Ένας Linux mail server χρειάζεται antivirus για να τσεκάρει τα attachments ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τελικά σοβαρά όμως το linux υπάρχει πιθανότητα να προσβληθεί απο ιό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τελικά σοβαρά όμως το linux υπάρχει πιθανότητα να προσβληθεί απο ιό? Όπως έχει ειπωθεί, 20 ιοι υπάρχουν στο λινουξ και αυτοί για σκοπούς testing. Τώρα, άμα σκεφτείς πως τα προγράμματα σου δεν τα κατεβάζεις από το ιντερνετ, αλλά από τις αποθήκες της διανομής σου και επίσης ότι στο λινουξ δεν ανοίγουν .exe αρχεία τότε δε νομίζω να υπάρχει κίνδυνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μια συμφοιτήτρια μου πήρε πτυχιακή με θέμα , ασφάλεια στο linux. Μετά απο 1-2 μήνες παίδεμα βρήκε τρύπα στο iptables και έφτιαξε ένα rootkit...δυστυχώς όμως για αυτήν η τρύπα είχε κλείσει πριν το πάρει ακόμα πρέφα με ένα kernel update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλά για προγράμματα. Τι γίνεται όμως απο εξωτερικές επιθέσεις? Χρειάζομαι extra firewall? (ίσως έχει ένα το mandriva ενσωματωμένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ενα παιδι μου λέει : " Εδω τρομαζω να εγκαταστησω ενα απλό προγραμμα, φαντάσου τι δυσκολία θα εχω να εγκαταστησω εναν ιό ! " Καλά για προγράμματα. Τι γίνεται όμως απο εξωτερικές επιθέσεις? Χρειάζομαι extra firewall? (ίσως έχει ένα το mandriva ενσωματωμένο) Το mandriva έχει το shorewall και ειναι ενεργοποιημενο by default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.