Προς το περιεχόμενο

Σφραγιστηκε το Θεατρο Λυκαβηττου

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Emilie,όσοι θέλουν να πάνε στο rock em all είναι μια χαρά,θα γίνει τελικά.Το πρόβλημα είναι με τις άλλες προγραμματισμένες συναυλίες αλλά και αυτές φυσικά που θα μπορούσαν να γίνουν εκεί.Μπορεί να κλείνανε κι άλλα μεγάλα ονόματα.

Δημοσ.
Καλα αν ειναι δυνατόν????Που ζούμε????Η δικαιολογία ήταν από ότι άκουσα και καλα θέμα στατικών της σκηνης,μεγάλη μπουρδα κατα την γνώμη μου!Και από οτι καταλαβα ο δημαρχος κακλαμανης είχε πρόβλημα με το φεστιβάλ!

Και επειδή αποφάσισε και διέταξε!Το τίναξε στον αέρα και μας έγραψε όλους!:X:X:X

Σας θυμίζει και κάποιο παλιότερο περιστατικό με το rockwave μήπως????

Αυτή η χώρα πάντως πανω απ όλα προάγει τον πολιτισμό!:eek::eek::eek:

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω εσένα αν ξέρεις εμπεριστατωμένα οτι δεν υπάρχει όντως θέμα με τη στατικότητα των κερκίδων (και όχι της σκηνής).

Η αρμόδια αρχή έβγαλε αρχικά πόρισμα στο οποίο έλεγε οτι όντως υπάρχει θέμα και μετά από πίεση (πίεση υπογείως) των υπευθύνων του Φεστιβάλ το ανακάλεσαν.

Ποιός σου λέει εσένα και εμένα και του Κακλαμάνη οτι κάποιος δεν γέμισε την τσεπούλα του για να πεί άλλα από αυτά που έβλεπε?

Εμένα μου μυρίζει προχειρότητα από τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ που αντί να ξοδεύουν και χρήματα που κερδίζουν, για την επάρκεια των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν, το αφήνουν το θέμα στο έλεος άλλων. Και τώρα που έσκασε η κεραμίδα, κάνουν και καλά τους θιγμένους και αδικημένους.

Δημοσ.
Τίποτα μαν.Απλά με προβληματίζει λίγο ο χώρος,πιστεύω ο Λυκαβηττός ήταν ο πλέον κατάλληλος για τη συναυλία.

δεν έχω πάει ποτέ Τεχνόπολη, τί λέει;

Δημοσ.
δεν έχω πάει ποτέ Τεχνόπολη, τί λέει;

O χώρος είναι αρκετά μεγάλος θα έλεγα,έχει και γρασίδι να αράξεις κάτω αν θες.Ο joker(στο άλλο το forum) είπε πως χωράει τα ίδια με Λυκαβηττό και περισσότερα(κάτι το οποίο με προβλημάτιζε).Η μόνη ένσταση που έχω είναι η σκηνή,όταν είχα πάει στο schoolwave μου φάνηκε σχετικά μικρή*.Έχω την εντύπωση βέβαια ότι είχαν ανακοινώσει πως θα υπάρχουν 2 σκηνές,το λέω όμως επιφυλακτικά γιατί δεν είμαι σίγουρος.Ωραίος χώρος γενικά,εύκολη πρόσβαση με μετρό.Λίγες πληροφορίες με ένα πρόχειρο search.

*Αν και δε νομίζω να τους βάλουν να παίξουν στο συγκεκριμένο μέρος,ίσως πιο πέρα για να χωρέσουν οι σκηνές(αν τελικά έχει 2).

Δημοσ.

Ontopic, και για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Όταν όποιες δημοτικές αρχές σταματάνε μια συναυλία με φαινομενικά άσχετη δικαιολογία εν Ελλάδι, κατά κανόνα οι ιθύνοντες της συναυλίας δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απένταντι στο δήμο. ;)

Τα τελευταία 15-20 χρόνια που θυμάμαι είναι πάγια τακτική. (Εναλλακτικά "κόβεται" το ρεύμα σε κάποιες :P ).

/sc

Δημοσ.
ευχαριστώ βρε, να σαι καλα :)

Τίποτα,άλλωστε εδώ δίπλα είναι,όφειλα να σε ενημερώσω.:P

Για το κλείσιμο,στις 13 ιουνίου είχε συναυλία ο Mark Knopfler και έγινε μια χαρά.Στις 19 είχε ο James Blunt...και βρήκανε πρόβλημα ? Απλά βρωμάει πολύ η ιστοριούλα,κάτι που δε νομίζω άλλωστε και πολύ σκέψη για να καταλάβεις.

Δημοσ.

Από τις εφημερίδες, και όχι από τα κανάλια, διάβασα ότι το θέμα "στατικότητα των κερκίδων" προέκυψε για έλεγχο από τον Ιανουάριο. Το ότι τα έγγραφα με τις υπογραφές (το πρώτο, περί σφράγισης του θεάτρου) ή όχι (το δεύτερο, περί ανάκλησης της σφράγισης) (δε θυμάμαι ακριβώς που το διάβασα... ίσως έχω και λάθος πηγές), άρχισαν να ανταλλάσονται τέλος Μαΐου, δείχνει απλά για άλλη μια φορά την ανοργανωσιά του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι μπαλάκι μεταξύ της ΕΤΑ και του ΕΦ για το ποιος θα πληρώσει το "κουστούμι" για τις όποιες ενισχύσεις χρειάζονται ή όχι στο θέατρο?

Το γεγονός βέβαια ότι φτάσαμε μέσα Ιουνίου για να σφραγιστεί το θέατρο, είναι απόλυτα λυπηρό...

Δημοσ.

αν είναι έτσι δεν μπορούν όλοι όσοι πήγαν στις συναυλίες του Cave + Knopfler να κάνουν μια ωραιότατη μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο;

Δημοσ.

Φανταστείτε λοιπόν να τραυματιζόταν κανείς σε κάποια απ' αυτές τις συναυλίες...Πας να απολαύσεις κάποιον καλλιτέχνη και να περάσεις καλά και δε ξέρεις αν θα γυρίσεις σώος σπίτι σου δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...