Προς το περιεχόμενο

Σφραγιστηκε το Θεατρο Λυκαβηττου

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μας αρεσει να γινομαστε ρεζιλι διεθνως, δεν ιδρωνει το αυτακι μας. καθε αλλο...

χθες ματαιωθηκε ξαφνικα η συναυλια του James Blunt, γιατι... σφραγιστηκε το θεατρο λυκαβηττου απο τη δημοτικη αρχη για λογους ασφαλειας!:eek::eek::eek::eek:

ολο το χειμωνα τι εκανε η δημοτικη αρχη; αν κι εφοσον επρεπε να γινουν οι εργασιες για την ασφαλη λειτουργια του θεατρου, γιατι δεν εγιναν τους προηγουμενους 9 μηνες, που ηταν κλειστο;

αν και δεν ειμαι φαν του James Blunt, δε μπορω να μη σχολιασω την αυτιστικη υστεροβουλια των υπευθυνων, οι οποιοι αρεσκονται στο να εξευτελιζουν τη χωρα τους την ιδια. εχουν την εντυπωση πως οι ξενοι καλλιτεχνες ειναι σαν τα δικα μας τα "λουλουδια" που νοιαζονται μονο για τις δωρεαν διακοπες στη μυκονο και τα spa της ελουντας. δεν καταλαβαινουν πως προσβαλλουν επαγγελματιες, των οποιων το καλλιτεχνικο τους εργο δε συγκρινεται μα καμια βισσοβανδηρουβοχατζηγιαννοθεοδωριδου.:X

και μια απορια: αν στη θεση του Blunt, ηταν καμια απο τις προαναφερθησες πηγολαμπιδες, θα σφραγιζοταν το θεατρο;;:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

εγω που ηταν να παω στη σημερινη συναυλια του James και πηρα εισιτηριο τι κανω? αναβληθηκε για αλλη ημερομηνια ή μερος? μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω και αν ναι πως?

Δημοσ.

μπες στο site mixtape.gr, η εταιρια εχει βγαλει ανακοινωση εξαργυρωσης. καταλαβαινω την απογοητευση σου. μια λεξη μονο τους ταιριαζει:

ΝΤΡΟΠΗ!

Δημοσ.

λοιπον πηρα τηλ. στο ticketnet.gr [2111086000] και απο δευτερα ολοι με τα εισιτηρια τους στα σημεια πωλησης που τα πηραν για επιστροφη χρηματων

Δημοσ.
Με τις άλλες συναυλίες τι θα γίνει ? Εχώ πάρει για τον Lenny και δεν θέλω να ακυρωθεί ....

μάλλον θα ακυρωθούν και οι άλλες συναυλίες

λίγο που το γκουγκλαρα το θεμα ειδα οτι ολες οι συναυλιες ειναι στον αερα

Δημοσ.
σοβαρά; για πες αν γνωρίζεις πλιζ

Δεν πρέπει να έχουν ανακοινώσει ακόμα τίποτα για το μέρος.Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό το τόπικ.Ο joker(είναι μέσα εκεί στη διοργάνωση) είπε πως σήμερα το βράδυ,το πολύ αύριο θα έχει βγει ανακοίνωση σχετικά με το μέρος όπου θα γίνει η συναυλία.Προς το παρών κάτι έχει ακουστεί για Τεχνόπολη και Ελληνικό,τίποτα επίσημο όμως.

Άσχετο:Εισιτήριο έχεις πάρει ?

Edit:Στη τεχνόπολη τελικά το rock em all.

http://www.rockemall.gr/DEFAULT.ASPX?PID=52&DTS=36

Δημοσ.

Αντί να προάγουν τον πολιτισμό τον καταστρέφουν σε αυτή τη χώρα!! Άκου εκεί να κλείσουν το θέατρο!

Τόσες εκδηλώσεις που θα πάνε? Είναι σοβαροί?? Και γιατί δεν το φτιάξανε όσο είχανε καιρό ?

Και είμαι σίγουρος πως όλο το καλοκαίρι δεν θα αγγίξουν για να το φτιάξουν και να είναι έτοιμο τουλάχιστον από του χρόνου!

Δημοσ.
Δεν πρέπει να έχουν ανακοινώσει ακόμα τίποτα για το μέρος.Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό το τόπικ.Ο joker(είναι μέσα εκεί στη διοργάνωση) είπε πως σήμερα το βράδυ,το πολύ αύριο θα έχει βγει ανακοίνωση σχετικά με το μέρος όπου θα γίνει η συναυλία.Προς το παρών κάτι έχει ακουστεί για Τεχνόπολη και Ελληνικό,τίποτα επίσημο όμως.

Άσχετο:Εισιτήριο έχεις πάρει ?

Edit:Στη τεχνόπολη τελικά το rock em all.

http://www.rockemall.gr/DEFAULT.ASPX?PID=52&DTS=36

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

όχι δεν έχω πάρει, τα γεγονότα με πρόλαβαν για μία ημέρα.

μάλλον αρχές της επόμενης θα πάρω

Δημοσ.
σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

όχι δεν έχω πάρει, τα γεγονότα με πρόλαβαν για μία ημέρα.

μάλλον αρχές της επόμενης θα πάρω

Τίποτα μαν.Απλά με προβληματίζει λίγο ο χώρος,πιστεύω ο Λυκαβηττός ήταν ο πλέον κατάλληλος για τη συναυλία.

Δημοσ.

Καλα αν ειναι δυνατόν????Που ζούμε????Η δικαιολογία ήταν από ότι άκουσα και καλα θέμα στατικών της σκηνης,μεγάλη μπουρδα κατα την γνώμη μου!Και από οτι καταλαβα ο δημαρχος κακλαμανης είχε πρόβλημα με το φεστιβάλ!

Και επειδή αποφάσισε και διέταξε!Το τίναξε στον αέρα και μας έγραψε όλους!:X:X:X

Σας θυμίζει και κάποιο παλιότερο περιστατικό με το rockwave μήπως????

Αυτή η χώρα πάντως πανω απ όλα προάγει τον πολιτισμό!:eek::eek::eek:

Δημοσ.

πριν 2 εβδομάδες πήγα κ είδα τον Νick Cave ! AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ .... τι βλακείες είναι αυτές? δηλαδή πριν 2 εβδομάδες ήταν καλά? τώρα χάλασε....

αυτά τα κουλά μόνο στο ελλάντα..

πάλι καλά να λέω που πρόλαβα....:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...