yassan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 γεια σας. έχω ένα σκληρό 250άρι , και τον εχω χωρίσει σε 2 partitions, ένα 148 gb , με λειτουργικό vista , και στον υπόλοιπο είχα το acronis. τώρα βλέπει μόνο τον 148αρι. πως μπορώ να τον ενοποιήσω πάλι σε 250 , χωρίς φορμάτ ? ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
million_voices Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 αν δεν βλεπεις το 2ο partition δεν νομιζω οτι μπορεις μεσα απο windows βαλε κανα live cd linux μηπως το δει και το διαγραψεις και μετα μεσα απο windows να προσθεσεις τον unpartioned χωρο στο primary partition τα Vista μπορουν να το κανουν μεσα απο τα administrative tools
yassan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ. εννοεις να διαγράψω το partition , ενοσω είμαι σε linux , θα ισχυσει αυτό μετα που θα ξαναμπουτάρω στά vista ?
million_voices Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ.εννοεις να διαγράψω το partition , ενοσω είμαι σε linux , θα ισχυσει αυτό μετα που θα ξαναμπουτάρω στά vista ? ναι φυσικα
yassan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ok , ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.