Προς το περιεχόμενο

Σκατοplayback σε DivX

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό σε έναν υπολογιστή με:<BR>Celeron 466<BR>196 MB RAM<BR>Riva TNT 2 M64<BR>Creative 52x CD-Rom<P>Να έχω το χειρότερο δυνατό Playback σε DivX ταινίες;<P>Έχω:<BR>-το DMA ενεργοποιημένο<BR>-τα utilities της VIA εγκατεστημένα<BR>-δοκιμάσει drivers και της NVidia και της Creative για την κάρτα γραφικών<BR>-BSPlayer, GDivX Player, PowerDivX, Windows Media Player και όλοι παίζουν το ίδιο χάλια<BR>-εγκαταστήσει φίλτρα antifreeze και το DivXG400 που είναι για την Matrox αλλά βοηθάει και στην αναπαραγογή για άλλες κάρτες...<P>ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

Δημοσ.

Kapoio filaraki mou eixe peripou to idio problem .<BR>PII 333 Mhz , 64 Mb RAM , Pioneer CdRom , 3dBlaster Banshee .<BR>Tou evala BSP player , kai stin arxi den epeze.<BR>Meta energopoioisa to DivX filter ( menu-Activate DivX filter H kati tetoio sto proto menu pou tha sou vgalei) .<BR>kaname restar kai ola doulevan JET . Apla exane kare , logo ligis RAM h mikris Graphics Card (8 Mb? )<BR>Try it. tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα και το DivX παίζει άψογα ακόμα και σε υψηλή ανάλυση (740x480).<BR>ʼκου τι να κάνεις: Βάλε τους NVidia drivers v7.58, είναι οι καλύτεροι για TNT2. Επίσης την έκδοση 8.0a του DirectX. Κατά την αναπαραγωγή, μέσα από Media Player, βάλε στις Ιδιότητες, Για Προχωρημένους, DivX MPEG-4 Video Decompressor, CPU Quality στο 0.<BR>Μετά από αυτά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...