Προς το περιεχόμενο

Στο όνομα της Τρομοκρατίας μπορείς...

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα εδώ το όποιο με δύο λόγια λέει ότι από του χρόνου στην Σουηδία θα επιτρέπετε ελεύθερα από το κράτος να παρακολουθεί χωρίς κάποια ειδική άδεια τα Email τα Fax και φυσικά τα τηλέφωνα οποιουδήποτε θέλει!!!

Πως θα πρέπει να λέγεται το πολίτευμα αυτής της χώρας???

Σίγουρα όχι δημοκρατικό....

Όπου να ναι θα έρθει και η ώρα μας!

Όλα θα γίνονται στο όνομα της τρομοκρατίας και θα "χαιρόμαστε" κιόλας....

Βλέπε πόλεμο Ιράκ.

Ας είναι καλά ο Bin Laden... στην Αμερική του χρωστάνε πολλά!!!

Δημοσ.

Όποιος κινείται μέσα στα πλαίσια του νόμου δέν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αρκεί το κράτος της Σουηδίας να κάνει το ίδιο και στον εαυτό του γιατί άν επεκταθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα είναι δεδομένο οτι θα εφαρμοστεί επιλεκτικά.

Δημοσ.

Θα πρεπει να αρχιζουμε να μαθαινουμε να κωδικοποιουμε τα μηνυματα μας...

Αυτο δεν ειναι παραβιαση των προσωπικων δεδομενων ?!?

Δημοσ.

Εννοείτε πως είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Φίλε Berolineze τότε δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να σε παρακολουθούν ασχέτως εάν είσαι νόμιμος ή όχι.

Δημοσ.
Εννοείτε πως είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Φίλε Berolineze τότε δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να σε παρακολουθούν ασχέτως εάν είσαι νόμιμος ή όχι.

Άν τα κρατάνε βουλωμένα κάπου τις μ@λ@κίες που κάνω χωρίς να έχουν σκοπό να τις κάνουν σίριαλ για να γελάνε άλλοι όχι. Απλά σε μερικές περιπτώσεις εξιχνίασης φόνων, ληστειών, υπόπτων άν υπάρχουν τα αντίστοιχα αρχεία μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά.

Δημοσ.

τώρα που πήρε η d. telecom τον Οτε ετοιμαστείτε για ανάλογα.

ξέρω από γνωστούς που έχουν dsl με telecom ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν torrents, emule και παρόμοια προγράμματα γιατί παρακολουθούνται...

Δημοσ.
Όποιος κινείται μέσα στα πλαίσια του νόμου δέν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Συμφωνώ. Δεν νομίζω να απασχολεί κανένα τί λέω εγώ στο τηλεφωνό μου αλλά σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να μπορούν να βρούν τις συνομιλίες ενός ατόμου ο οποίος διέπραξε για παράδειγμα ένα έγκλημα.Προφανώς πιστεύω ότι δεν θα ακούν εμένα αλλά κατα περίπτωση θα ανασήρουν απο κάποια βάση δεδομένων τις συνομιλίες ατόμων που απασχολούν τις αρχές.:-)

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς φίλε μου θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι θα δουλεύει.

Το ότι επειδή εσύ πιστεύεις ότι με το να είσαι νόμιμος δεν είναι κακό να σε παρακολουθούν και ότι με αυτό τον τρόπο όλες αυτές οι πληροφορίες που θα συλλέγονται από την παρακολούθηση θα χρησιμοποιούνται για περιπτώσεις εξιχνίασης φόνων, ληστειών, υπόπτων... και όχι για προσωπικό συμφέρον αυτού που τα έχει τότε μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη (χωρίς παρεξήγηση δεν το λέω προσωπικά).

Για δες φίλε που οδηγεί

μια τέτοια ενέργεια ...

Αν και το Αμερικάνικο ECHELON από ότι ξέρω δουλεύει παγκοσμίως οι Ευρωπαίοι ζήλεψαν φαίνεται και θέλουν να ξεκινήσουν Project Ευρωπαϊκών προδιαγραφών...

Δημοσ.
Συμφωνώ. Δεν νομίζω να απασχολεί κανένα τί λέω εγώ στο τηλεφωνό μου αλλά σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να μπορούν να βρούν τις συνομιλίες ενός ατόμου ο οποίος διέπραξε για παράδειγμα ένα έγκλημα.Προφανώς πιστεύω ότι δεν θα ακούν εμένα αλλά κατα περίπτωση θα ανασήρουν απο κάποια βάση δεδομένων τις συνομιλίες ατόμων που απασχολούν τις αρχές.:-)

Να το πω ποιο απλά....

Πως θα νιώθατε εάν σας βάζαν ΠΑΝΤΟΥ κάμερες?

Θα γουστάρατε?

Εγώ πάντως ΟΧΙ!

Το ότι δεν βλέπετε ορατά κάποιον - κάτι να σας παρακολουθεί δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί έξω.

Δημοσ.

Η Σουηδία υποστηρίζει πως ο νόμος είναι απαραίτητος για την εθνική ασφάλεια εξαιτίας της... διεθνούς τρομοκρατικής απειλής!!! Αρκετά αστειο αν σκεφτεί καποιος την πολιτική της «ουδετερότητας» αυτης της χώρας και της μη συμμετοχής σε στρατιωτικές συμμαχίες. Ποιον πάνε να κοροιδεψουνε? Ποια τρομοκρατία και ποιοι κακοποιοί… Τα μέηλ και τα τηλέφωνα του μέσου φορολογούμενου μαλάκα θα παρακολουθούνται. Αντε, καλό 1984.

Δημοσ.

Έπεσε καμμιά 20ριά χρόνια έξω ο Orwell, αλλά πραγματικά το 1984 μπορεί να θεωρηθεί προφητικό...

Όσοι δεν πολυχαλιούνται με τις παρακολουθήσεις που αποσκοπούν στην "ασφάλειά" τους, καλό είναι να το διαβάσουν.

Δημοσ.
Έπεσε καμμιά 20ριά χρόνια έξω ο Orwell, αλλά πραγματικά το 1984 μπορεί να θεωρηθεί προφητικό...

Όσοι δεν πολυχαλιούνται με τις παρακολουθήσεις που αποσκοπούν στην "ασφάλειά" τους, καλό είναι να το διαβάσουν.

Πες τα ρε liopyr γιατί νομίζουν ότι θα είναι και πιο ασφαλείς με αυτό τον τρόπο (τρόμο) τρομάρα τους...

(Για ποιο βιβλίο του Orwell μιλάς?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...