fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Γεια σας! λοιπόν έχω έναν υπολογιστή ο οποίος έχει 80 σκληρό... τώρα εγώ λέω να του βάλω και έναν δεύτερο περίπου στα 250+... Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε τι βύσμα έχει η μητρική μου η οποία είναι η msi ms 6585...(sata, sata ii ή ata??) ή αν δεν ξέρεται υπάρχει κάποιος τρόπος να το δω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Φιλικά Νίκος
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ...πας σάιτ εμ-ες-άι, ψάχνεις το μοντέλο ,βρίσκεις μάνιουαλ, και βλέπεις εκεί στην ανάλυση της μητρικής τί κουβαλάει επάνω της. Ακόμα και το μοντέλο στο γκούγκλ να βάλεις, κάποια απ' τ' αποτελέσματα θα την αναλύουν, ειδικά αν βάλεις και τον όρο specifications. Επίσης προγράμματα όπως το Sandra ή το Everest, αναλύουν και σου λένε τί καπνό φουμάρει. Τρόπους να θες.
angmar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Πραγματικά, ένα απλό search είναι. Να φανταστείς ο washcloud το περιέπλεξε κιόλας . Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον φίλο σου (τον γκούγκλε) και να γράψεις msi 6585 και να αισθανθείς τυχερος.
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αν έκανες ό,τι σου παν οι washcloud & angmar θα είδες πως η μητρική έχει Dual-IDE ATA 66/100/133 και καθόλου SATA. Επίσης διαβάζοντας τον τίτλο, νόμιζα πως σου κάνανε καμία τρελή εξυπηρέτηση σε κανένα κατάστημα κι ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας
mihalakis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αν έκανες ό,τι σου παν οι washcloud & angmar θα είδες πως η μητρική έχει Dual-IDE ATA 66/100/133 και καθόλου SATA.Επίσης διαβάζοντας τον τίτλο, νόμιζα πως σου κάνανε καμία τρελή εξυπηρέτηση σε κανένα κατάστημα κι ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας Εγώ νόμιζα οτι θα μιλούσε για τα βύσματα που κάθε μα κάθε Έλληνας έχει στο στρατό,μιας και όλοι μας ξέρουμε τουλάχιστον και από έναν στρατηγό
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 οκ!! ευχαριστω πολυ παιδια!!!! τι νομιζετε δεν εψαξα στο γκουγκλε?? αλλα βρήκα για την 6585-020 και δεν ηξερα οτι ειναι το ιδιο... τεσπα... να σας πω τωρα...εχετε καμια καλη επιλογη δισκου σε ατα???? edit: Εγώ νόμιζα οτι θα μιλούσε για τα βύσματα που κάθε μα κάθε Έλληνας έχει στο στρατό,μιας και όλοι μας ξέρουμε τουλάχιστον και από έναν στρατηγό :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 mihalakis, τί θες να πεις, ότι εγώ ΔΕΝ είμαι Έλλην ; ! ...ή ότι απλά είχα πιάστει μαλάκας ...Και 'μενα μου ήρθαν διάφορες σκέψεις όταν διάβασα τον τίτλο... : α)τί ακολουθεί ; Η πρόταση "ο άτιμος ; !" ; β)...άλλο ένα offtopic. γ)...wtf, ΞΕΡΕΙ ότι έχει βύσμα, αλλά δεν ξέρει αν είναι πολιτικό/ή στρατιωτικό ; δ)έγραψε post με : greeklish, all caps , με μπόλικες βρισιές, κριτική για τη διαχείριση, αναφορά σε πολιτικά κόμματα ΚΑΙ ντάιρεκτ τόρρεντ λινκς και ΔΕΝ έχει διαγραφεί ΜΑΖΙ με το post του ; ...και λίγο σοβαρότερα, connector λέγεται η υποδοχή που δέχεται τα καλώδια που στην άλλη μερά τελειώνουν - καλώς εχόντων των πραγμάτων - σε μια συσκευή, όπως σκληρό δίσκο, floppy drive, optical drive (cd/dvd-rom κουτουλουπού), εκτυπωτή, μπλαμπλα fe31h , νομίζω ότι τα έχουμε πει ΚΑΙ σε άλλο σου thread, ότι με ψάξιμο στο site της MSI το μοντέλο σου βρίσκεται πάραυτα. Κι αν δεν το 'χα πει, είχα την τάση και διάθεση αν το κάνω, αλλά μάλλον θα είχαμε φάει κα'να eurogoal και ξέχασα τα πάντα... Για δίσκο, πάρε έναν Seagate απ΄το e-shop .5 χρόνια εγγύηση, και το πιό φθηνό που υπάρχει. Εκτός κι αν έχεις διαφορετικά κριτίρια και πορτοφόλι από αυτά. angmar, είναι που μόλις ξύπνησα - αλλιώς να δεις ΠΟΣΟ περισσότερο θα τον μπέρδευα...
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 mihalakis, τί θες να πεις, ότι εγώ ΔΕΝ είμαι Έλλην ; ! ...ή ότι απλά είχα πιάστει μαλάκας ...Και 'μενα μου ήρθαν διάφορες σκέψεις όταν διάβασα τον τίτλο... : α)τί ακολουθεί ; Η πρόταση "ο άτιμος ; !" ; β)...άλλο ένα offtopic. γ)...wtf, ΞΕΡΕΙ ότι έχει βύσμα, αλλά δεν ξέρει αν είναι πολιτικό/ή στρατιωτικό ; δ)έγραψε post με : greeklish, all caps , με μπόλικες βρισιές, κριτική για τη διαχείριση, αναφορά σε πολιτικά κόμματα ΚΑΙ ντάιρεκτ τόρρεντ λινκς και ΔΕΝ έχει διαγραφεί ΜΑΖΙ με το post του ; edit: και απο ρδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ την λέξη υποδοχή! ...και λίγο σοβαρότερα, connector λέγεται η υποδοχή που δέχεται τα καλώδια που στην άλλη μερά τελειώνουν - καλώς εχόντων των πραγμάτων - σε μια συσκευή, όπως σκληρό δίσκο, floppy drive, optical drive (cd/dvd-rom κουτουλουπού), εκτυπωτή, μπλαμπλα fe31h , νομίζω ότι τα έχουμε πει ΚΑΙ σε άλλο σου thread, ότι με ψάξιμο στο site της MSI το μοντέλο σου βρίσκεται πάραυτα. Κι αν δεν το 'χα πει, είχα την τάση και διάθεση αν το κάνω, αλλά μάλλον θα είχαμε φάει κα'να eurogoal και ξέχασα τα πάντα... Για δίσκο, πάρε έναν Seagate απ΄το e-shop .5 χρόνια εγγύηση, και το πιό φθηνό που υπάρχει. Εκτός κι αν έχεις διαφορετικά κριτίρια και πορτοφόλι από αυτά. angmar, είναι που μόλις ξύπνησα - αλλιώς να δεις ΠΟΣΟ περισσότερο θα τον μπέρδευα... Ε ρε να πάρει! μαρέσει αυτό το forum όσο κανένα άλλο!!:lol::lol: Όσο για το ψαξιμο που λες το έχω ψάξει αλλά βρίσκω για την 6585-020... οπότε δεν ξέρω αν είνα η ίδιες... αλλά οκ! μετά την βοήθειά σας θα πάρω σίγουρα τον κατάλληλο σκληρο Πάντως ευχαριστώ για την ανοχή σας!!!!(άλλοι δεν θα μου απαντούσαν καν...) edit: απο εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ την λέξη υποδοχη για τέτοια πράγματα...:devil:
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 μετά την βοήθειά σας θα πάρω σίγουρα τον κατάλληλο σκληρο ...με την προυπόθεση ότι το BIOS της μητρικής σου ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ δίσκους > 32 / 64 /128/ 160 Gb ...
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ...με την προυπόθεση ότι το BIOS της μητρικής σου ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ δίσκους > 32 / 64 /128/ 160 Gb ... ώχου τώρα... από που ήρθε και αυτό??? δίκιο έχεις... και πως το μαθαίνω αυτό???? το ΒΙΟS είναι: american megatrends Inc. σε βοηθάει αυτό????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.