Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 το dynamic αξιοποιείται μόνο από ταινίες νομίζω...
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Thnx Milion_voices!! Να κανω μια ακόμα ερώτηση. Ποιά η διαφορά του Dynamic με του απλου κοντράστ και πού χρησημεύει? Ποιά τιμή είναι πιο κοντα στην καλύτερη για τα ματάκια μας? δεν εχω καταλαβει πως ακριβως μετρανε το dynamic και τι ειναι πραγματικο contrast ειναι περιπου 1000 στις περισσοτερες νομιζω βασικα υποτιθεται οτι οσο μεγαλυτερο το contrast τοσο περισσοτερες χρωματικους τονους μπορεις να δεις με αποτελεσμα καλυτερη ευκρινεια και ποιο ζωντανα χρωματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Contrast_ratio λέει και για το dynamic...
nicsie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ενδιαφέρομε για tft για χρησιμοποίηση σε cad και τα συνηθησμένα καμιά ταινία, ιντερνετ αλλά το πρόβλημα που μπορεί να έχω, αν και δεν είμαι σίγουρος είναι ότι η κάρτα γραφικών είναι GeForce4 440MX 4X AGP και δεν ξέρω κατά πόσον θα υποστηρίζει πχ την samsung 22" που έχετε προαναφέρει, έχω ακούσει ότι σε κάποιες widescreen ο κύκλος πχ φαινόταν σαν έλλειψη. ο υπολογιστής είναι σχετικά παλιός αλλά για τη δουλεία που τον θέλω είναι υπέραρκετος. PS ο υπολογιστής είναι εκτός αθηνών, και την οθόνη θα την πάρω από αθήνα άρα δεν μπορώ να ελέξω ανάλυση.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ενδιαφέρομε για tft για χρησιμοποίηση σε cad και τα συνηθησμένα καμιά ταινία, ιντερνετ αλλά το πρόβλημα που μπορεί να έχω, αν και δεν είμαι σίγουρος είναι ότι η κάρτα γραφικών είναι GeForce4 440MX 4X AGP και δεν ξέρω κατά πόσον θα υποστηρίζει πχ την samsung 22" που έχετε προαναφέρει, έχω ακούσει ότι σε κάποιες widescreen ο κύκλος πχ φαινόταν σαν έλλειψη. ο υπολογιστής είναι σχετικά παλιός αλλά για τη δουλεία που τον θέλω είναι υπέραρκετος. PS ο υπολογιστής είναι εκτός αθηνών, και την οθόνη θα την πάρω από αθήνα άρα δεν μπορώ να ελέξω ανάλυση. δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με νεους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.