De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Βασικά το καλύτερο είναι ελληνικός καφές σε αλουμινόχαρτο και του βάζεις φωτιά να αρχίσει να καίγεται..Στην αρχή θα μυρίσει λίγο άσχημα αλλά μετά είναι άοσμο.
clevercitizen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά εγώ πρίν από καμιά βδομάδα κατέβασα ένα πρόγραμμα στο κινητό που έλεγε και καλά ότι διώχνει τα κουνούπια. Κανονικά στο σπίτι δεν είχα κουνούπια. Το έβαλα όμως ένα βράδυ που έπεσα για ύπνο και όταν ξύπνησα με είχανε μαμήσει τα κολοκούνουπα! 'Ελεος δλδ.... Να σημειώσω επίσης ότι το πρόγραμμα είναι στα κινέζικα... Αυτοί οι κινέζοι όλο μούφες βγάζουν τελικά. Ε, από τότε, όποτε μου τη λέει ο αδελφός(ή κ κάνας φίλος), κοιμάται αγκαλία με το κινητό μου
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά εγώ πρίν από καμιά βδομάδα κατέβασα ένα πρόγραμμα στο κινητό που έλεγε και καλά ότι διώχνει τα κουνούπια. Κανονικά στο σπίτι δεν είχα κουνούπια. Το έβαλα όμως ένα βράδυ που έπεσα για ύπνο και όταν ξύπνησα με είχανε μαμήσει τα κολοκούνουπα! 'Ελεος δλδ....Να σημειώσω επίσης ότι το πρόγραμμα είναι στα κινέζικα... Αυτοί οι κινέζοι όλο μούφες βγάζουν τελικά. Ε, από τότε, όποτε μου τη λέει ο αδελφός(ή κ κάνας φίλος), κοιμάται αγκαλία με το κινητό μου χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα να σαι καλά βραδιάτικα
_GiorgosK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Βασικά το καλύτερο είναι ελληνικός καφές σε αλουμινόχαρτο και του βάζεις φωτιά να αρχίσει να καίγεται..Στην αρχή θα μυρίσει λίγο άσχημα αλλά μετά είναι άοσμο. Και αυτό για πόσο διαρκεί Death Lord ?? Καθε μέρα πρέπει να καις καφέ ??
livewire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Το καλύτερο, το καλύτερο όμως, είναι φέτα σε αλουμινόχαρτο, με ντομάτα ροδέλα, καυτερή πιπεριά, λίγο λάδι και ρίγανη. Αλλά αυτό του Death_Lord μου το είχε δείξει μια ταβερνιάρισσα στη Θάσο για να μη σε ενοχλούν -λέει- οι μέλισσες. Και είχε δουλέψει, επίσης. Αλλά, ακόμα και αν είναι για universal use(κουνούπια και σκνίπες), θέλουμε κάτι πιο οικονομικό και λιγότερο μπελαλίδικο, σωστά? Οπότε θα προτείνω για δοκιμή, το cheat που συνήθως πιάνει με τις μύγες το καλοκαίρι: Μια σακούλα με νερό και μερικές τρύπες( ή ένα άνοιγμα πάνω από την επιφάνεια του υγρου) κρεμασμένη κάπου κοντά στο σημείο που κάθεται η συντροφιά μας. Υποτίθεται πως τα έντομα διαισθάνονται την υγρασία και τη μεταφράζουν ως σημάδι βροχής και σπάνε. Λειτουργεί αρκετά καλά και σε ανοιχτούς χώρους. Δεν χάνετε τίποτα αν το δοκιμάσετε!
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Α και μην κάνετε το λάθος και πάρετε bug zapper δηλαδή την μωβ λάμπα με το πλέγμα για να σκοτώνετε κουνούπια.Το μόνο που δεν θα σκοτώνει είναι τα κουνούπια τα οποία δεν έλκονται από το υπεριώδες φώς όπως τα άλλα έντομα αλλά μόνο από την θερμότητα και την υγρασία.Είχα πάρει μία και σκότωνε στην αρχή μερικά που έπεφταν κατα τύχη πάνω αλλά τα υπόλοιπα στεκόντουσαν δίπλα και πάνω στο πλαστικό της λάμπας έτσι για να σε τσαντίζουν...
asxetos_o enas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 υπάρχει και αυτό S204H2 + CH + Ca3RA. Ειναι μια χημικη ενωση που απωθει οχι μονο τα εντομα αλλα οτι υπαρχει σε ακτινα 3 μετρων.
skiabox Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ειδα πουλανε καποια συσκευη στο media markt που παραγει ηχους.Την αγορασε κανεις?Κανει δουλεια?
gf030 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 +1 στον ελληνικο καφε με αλουμινοχαρτο, δοκιμασμενο... Επισης, φυλλα ευκαλυπτου.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 υπάρχει και αυτό S204H2 + CH + Ca3RA. Ειναι μια χημικη ενωση που απωθει οχι μονο τα εντομα αλλα οτι υπαρχει σε ακτινα 3 μετρων. Kι αυτό εδώ καλό είναι : C4H8Cl2S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.