nhn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 θέλω να πάρω ένα GPS το οποίο να μπορώ να το έχω και στη θάλασα (σε βάρκα) αλλά να μπορώ να βάλω και χάρτες για το αυτοκίνητο. Έχει κανεις υπ'όψιν κανενα μοντελό που να κανει και τα δυο?
vision Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 δε γίνεται αυτό που λες.θες 2 ξεχωριστές συσκευές. που να πας με τη βάρκα και θες και gps..ψαρόβαρκα είναι;
panosvlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μονο οι ψαροβαρκες χρειαζονται GPS??? Μην ακουω λ@λ@κιες.... Φιλε nhn εχω ενα GPS για το αμαξι και ψαχνομουν να βαλω και για θαλασσα αλλα δεν εβγαλα ακρη.Καταφερα και του εβαλα ενα με χαρτες χωρις ομως χρηση δορυφόρων κτλ απλα βλεπεις τους χαρτες και τιποτα αλλο.Αν βγαλεις καμια ακρη γραψε εδω γιατι δεν με βλέπω να γλυτωνω την αγορα 2ου GPS
ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Παιδια το θεμα ειναι απλο.Αγοραζεις μια συσκευη με ενσωματομενο grs και απο εκει και περα βαζεις λογισμικο για την στερια π.χ. Destinator και λογισμικο για την θαλασσα π.χ. c-emap. Και αναλογα που εισαι τρεχεις και το αναλογο προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.