klarita Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Γειά σας! Λοιπόν αρέσει σε κενέναν από εσάς ο Harry Potter? Μήπως θέλει να κάνουμε κανένα club για αυτόν? Στείλτε μνμ εδώ παρακαλώ!
freedubus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εγώ είμαι φαν της ελληνικής βέρσιον, η οποία προς το παρον αριθμεί 2 ταινίες: Ο ΧΑΡΙ ΣΠΡΩΧΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ Ο ΧΑΡΙ ΣΠΡΩΧΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΨΩΛΙΚΗ ΛΙΘΟΣ οποιος θελει να γινει μελος στο club πρεπει να προσκομισει και μια νεα ταινία (η έστω ένα νέο τίτλο).
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μήπως εννοείς Ο ΧΑΡΙ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΛΙΘΟΣ;
freedubus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μήπως εννοείς Ο ΧΑΡΙ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΛΙΘΟΣ; Αχ ναι αυτο εννοουσα αλλα αυτο το βρωμερο μυαλο μου... New member approved
gadg3takias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Α εμένα μου αρέσει περισσότερο το 4ο μέρος: Ο Χάρι Καπότερ και το Κύπελλο της (Ξε)Παρθενιάς...
BLISS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Who's Gonna Ride Your Wild Horses? [ σχετικά: Equus (1977) ] Tagline: "I am yours and you are mine" :whistle:
palawiaris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εγώ είμαι φαν της ελληνικής βέρσιον, η οποία προς το παρον αριθμεί 2 ταινίες: Ο ΧΑΡΙ ΣΠΡΩΧΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ Ο ΧΑΡΙ ΣΠΡΩΧΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΨΩΛΙΚΗ ΛΙΘΟΣ οποιος θελει να γινει μελος στο club πρεπει να προσκομισει και μια νεα ταινία (η έστω ένα νέο τίτλο). Έχει βγει και ελληνικό μυθιστόρημα με τίτλο ,Ο Χάρι Πότερ και ο Φακ Γιου Μαν Πληροφορίες εδώ
freedubus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ειναι λιγο τσαπατσούλικο αλλα με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το νεο αριστουργημα:
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 αντε να ξανακλησει το μπλα μπλα να υσηχασουμε.Οχι απο τα ατομα που ποσταρουν διαφορα αλλα απο ολους εσας τους εξυπνακιδες που την εχετε δει δε ξερω καιεγω τι και μολις ρωτησει καποιος κατι ασχετο πιανετε το φτιαρακι σας και το κουβαδακι σας που περνατε μεχρι περισυ στη παραλια
freedubus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δε ξέρω για τους άλλους εγω παντως περισυ στην παραλία διαβαζα αυτό:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.