johnt_gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Χαίρεται! Εχω στο λαπτοπ Windows Vista SP1 ενημερωμένο και θα θελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που βγάζει στην εξερευνηση. Οταν παω να εμφανήσω εναν κατάλογο βίντεο με την μορφή εικονιδίων στην εξερεύνηση, μου βγαζει σφάλμα οπως φορτώνει τις μικρογραφίες των μηνυμάτων και μου λεει "η εφαρμογη SurrogateCOM σταματησε να λειτουργεί". Αυτο το μήνυμα εμφανίζεται αρκετες φορες καθως φορτωνει τις μικρογραφίες των αρχείων. Τι λέτε να συμβαίνει? οπως είπα, εχω Vista SP1 με όλες τις ενημερώσεις.
theo37 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 και ήμουν έτοιμος να ανοίξω θέμα.το ίδιο συμβαίνει κι εμένα στο laptop με windows vista sp1(το έκανε και πρίν το sp1)
hthe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 και ήμουν έτοιμος να ανοίξω θέμα.το ίδιο συμβαίνει κι εμένα στο laptop με windows vista sp1(το έκανε και πρίν το sp1) http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fix-for-com-surrogate-has-stopped-working-error-in-vista/ Μπορεί να βοηθήσει !!!
theo37 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fix-for-com-surrogate-has-stopped-working-error-in-vista/ Μπορεί να βοηθήσει !!! thanks hthe διορθώθηκε!
johnt_gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 thanks hthe διορθώθηκε! Με ποιον απο ολους αυτους τους τροπους που λεει το διορθωσες? Εγω δοκιμασα τον τελευταιο, αλλα επειδη επειδη απενεργοποιησα το Com Surrogate δεν επαιζε το Windows Media Player, οποτε ακυρο, το ρυθμισα οπως πριν. Τωρα, ως δια μαγείας, με τις αρχικες ρυθμίσεις λύθηκε το πρόβλημα! Περιεργα πραματα! Ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει.
theo37 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 με τον τελευταίο τρόπο.ελπίζω κι εγώ να μην ξαναεμφανιστεί...
johnt_gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Τελικά ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα και δοκίμασα την δεύτερη λύση που βρήκα σε ενα σχόλιο που εκανε καποιος στην σελιδα: (If you have Nero 7 installed, rename the file: C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeVideo.ax to NeVideo.ax.bak but this will result in Nero Showtime being unable to play the video component.). Μέχρι στιγμης, φαίνεται να δουλευει. Είδομεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.