takistmr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για την επιλογή του κατάλληλου τροφοδοτικού για τον υπολογιστή μου. Αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής μου είναι παλιός, έχει Athlon 64 3000+, mobo Gigabyte K8NS Ultra 939 και κάρτα γραφικών nVidia FX5200. Το τροφοδοτικό του είναι άγνωστης μάρκας 550Watts, αλλά κάνει τόσο θόρυβο που όταν λειτουργεί ο υπολογιστής μου νομίζεις ότι λειτουργεί ηλεκτρική σκούπα. Πρέπει να το αντικαταστήσω με ένα νέο αθόρυβο. Αλλά επειδή σε κανένα 6μηνο περίπου πρόκειται να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου σε κάτι με Dual/Quad/....Core δεν θα ήθελα να πάει χαμένο το νέο αυτό τροφοδοτικό. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ των τροφοδοτικών (του τωρινού mobo και του mobo για υποστήριξη Dual/Quad/....Core) και αν ναι τότε πιο μου προτείνεται ώστε να αφήνω τα βράδια τους γείτονες μου να κοιμούνται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
parsifal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 1. Δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας, θα το χρησιμοποιήσεις μια χαρά και σε επόμενο σύστημα 2. Για προτάσεις, καλό είναι να αναφέρεις μία ενδεικτική τιμή που σκοπεύεις να κινηθείς και τί λογισμικό θα κληθεί να τρέχει το σύστημα που σκοπεύεις να πάρεις μετά το εξάμηνο που λες
takistmr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 1. Όχι περισσότερο από 100 ευρώ. 2. Vista. (Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!)
takistmr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Σ' αυτό το topic προτείνεται στον φίλο μας paonikgt αυτό το τροφοδοτικό. Κάνει για την περίπτωσή μου;;; Μ' ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο θορυβώδες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 για αθόρυβα πας προς Seasonic, Corsair, Zalman
takistmr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 για αθόρυβα πας προς Seasonic, Corsair, Zalman Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 αναλόγως τι θες να κάνεις...πχ όταν πάρεις καινούριο pc θα βάλεις το τροφοδοτικό αυτό ή θα το αφήσεις στο 2ο μηχάνημα? αν είναι να το αφήσεις πάρε ένα 450αρι Corsair...αν είναι να το βάλεις στο επόμενο pc τότε πάρε μεγαλύτερο πχ 550-600w
takistmr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το παλιό psu θα αποσυρθεί. Το νέο θα μπεί στο νέο pc. Απλά επειδή το παλιό είναι πολύ θορυβώδες θέλω να το αντικαταστήσω από τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.