Amadeus7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 γειάσας, θα ήθελα, αν ξέρετε, να μου προτείνετε ένα free mmorpg το οποίο όμως να δίνει πολλύ σημασία στα quests. δηλαδή ο παίχτης για να μαζέψει αρκετά χρήματα-exp-items να πρέπει να κάνει πολλά quests. δε θέλω να expάρω συνέχεια για να μπορώ να ανέβω lvl και να κάνω 3-4 quests μόνο για να πάρω class... ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω. βρήκα ένα τέτοιο free mmorpg το οποίο λέγεται regnum online αλλά σχεδόν όλοι οι παίχτες εκεί μέσα είναι ισπανοί και δε μπορώ να συνενοηθώ (αυτοί οι ισπανοί γιατί δε μαθαίνουν αγγλικά; μόνο καμιά 20αριά άτομα ξέρουν).
Greygore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δοκιμασε το Tales Of Pirates, εχει παρα πολλα quests, αν και τα περισσοτερα απο αυτα περιοριζονται στο συνηθες grind (σκοτωσε x mobs, γυρνα στον quest giver, σκοτωσε y mobs, και ουτω καθ'εξης) - εχει ομως και αρκετα που περιλαμβανουν κυνηγι θησαυρου (Pirates ftw ) Σελιδα: http://top.igg.com/
Amadeus7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 καλό το παιχνιδάκι αυτό. θα μπορούσε και κάποιος άλλος αν ξέρει να μου προτείνει και κάποιο άλλο παιχνιδάκι, με λίγο καλύτερα γραφικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.