Προς το περιεχόμενο

Αρχείο L2.exe

swatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το Lineage 2 οταν πατάω start για να ξεκινήσει μου βγάζει μήνυμα οτι λείπει το αρχείο L2.exe

Αν έχει κανείς το αρχείο μπορει να μου το στείλει ? pm me

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το κατεβάσω απο το rapidshare

μου βγάζει αυτό με τις γάτες ποια γράμματα να διαλέξω?

δες την εικόνα:

post-107097-129062969556_thumb.jpg

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το Lineage 2 οταν πατάω start για να ξεκινήσει μου βγάζει μήνυμα οτι λείπει το αρχείο L2.exe

Δημοσ.

Γιατί δε κατεβαζεις απο official το l2 βασικά ποιο λειτουργικό τρεχεις εμένα όταν μου έβγαλε ίδιο πρόβλημα μπήκα σε άλλο site και το κατεβασα γιατί έλειπε αρχιο

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

φίλε εxής msn να sinoithoume

---------- Προσθήκη στις 10:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:50 ----------

άμα εxής δώσtω πιο γρήγορα θα συνοηθούμε άμα θελήs fisika

---------- Προσθήκη στις 15:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:51 ----------

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:06 ----------

Έχω ένα πρόβλημα με το Lineage 2 οταν πατάω start για να ξεκινήσει μου οτι λείπει το αρχείο L2.exe

τη να κάνω ?

---------- Προσθήκη στις 15:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

τη να κάνω ?

Δημοσ.

Τα ποιο πολλά antivirus αναγνωρίζουν το l2.exe ως trojan και το πάνε στην καραντίνα.Εσύ απλά βγάλτο και κάντο κάτι σαν εξαίρεση.

Δημοσ.

όλα τα antivirus πιάνουν το L2.exe, try it και θα δουλέψει

αν είναι το σωστό :P

edit:και πιθανό είναι να στο έσβησε το antivirus που έχεις

κανε το φάκελο του l2 η το system η το l2.exe να είναι εξαίρεση(οποίο σου ναι πιο εύκολο :) )

αλλιώς ρώτα στα forum του server που παίζεις για το αρχείο

τώρα είδα τη σελίδα 2 Lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...