Προς το περιεχόμενο

Midi tower case , ποιο ?

iNorganic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω ενα κουτι που απλα να προσφερει καλες θερμοκρασιες, η εμφανιση δεν με ενδιαφερει καθολου.΄Διαθετω μεχρι κ 90 ευρω , ακουω τις προτασεις σας

(links απο eshop και πλαισιο pls)

thnx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πριν μια βδομαδα πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650689

και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι νεο μοντελο, αν και midi αλλα περιπου ιδιο μεγεθος με το προηγουμενο armor που ηταν full tower. Γενικα σε μεγεθος ειναι μια χαρα. Εχει 2 12αριδες ανεμιστηρες. Προσωπικα τους εχω βαλει στα 7 v (αντι για 12 και δεν ακουγονται ΚΑΘΟΛΟΥ μιας και το pc ειναι στο υπνοδωματιο και κατεβαζει αρκετα βραδια, και δεν θελω καθολου θορυβο.Θερμοκρασιες μια χαρα και ας εχω τον q6600 μεσα που θερμενεται αρκετα. Α ξεχασα εχει και ενα 24αρι αν θυμαμαι καλα ανεμηστηρα στα πλαγια, το οποιο ειναι συνδεμενο στα 5v (απο τον κατασκευαστη , δεν το τροποποιησα εγω αυτο) και φερνει πολυ αερα με απολυτος καθολου θορυβο. γυρω στα 90 ευρω. Επισης κρυβεις ολα τα καλωδια απο την αλλη πλευρα του κουτιου και το pc φαινεται αδειο.. (και πολυ καλυτερο εξαερισμο). προσωπικα παντως το πηρα γιατι μου αρεσε το disign κατι που δε σε ενδιαφερει. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος, αν κα τωρα μπορει να επαιρνα το μεγαλυτερο ιδιο μοντελο.

• Super Moderators

και επειδή είναι παλιό τι έγινε? από την στιγμή που λέει ότι δεν τον νοιάζει η εμφάνιση δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Σωστος.. Δεν το ειχα σκευτει ετσι. Αν εξαιρεσουμε την εμφανιση (που ειναι παντα υποκειμενικο ζητημα τι ειναι ομορφο και τι οχι), το παραπανω κουτι ειναι πολυ καλο.

Cooler Master 690. To παρήγγειλα προχθές και το περιμένω. Τα σπάει. Tool free εγκατάσταση hardware, 8 θέσεις για fans σε πολύ σωστές θέσεις (5*12 + 1*8) στιβαρό, απλά άψογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...