meebo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 καλημερα ξερει κανεις αν αξιζει??τι συσκευες υπαρχουν?τιμες? επισης καταστηματα Θεσσαλονικη μερια που να ειναι και λιγο εξυπηρετικοι για καμια ερωτηση??ευχαριστω!!
novice21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Οζον=Σωζον. Φιλε το πινω αρκετο καιρο,και εχω δει να εξαλειφονται αρκετα προβληματακια.Το συνηστω ανεπιφυλακτα.Μην παρεις ομως την συσκευη του Φικιωρη, γιατι ζηταει 600 ?.Υπαρχουν στο εμποριο κατα πολυ φτηνοτερες,που κανουν την ιδια ακριβως δουλεια.Θα την βρεις στα βιολογικα προιοντα,και στα ειδη υγειηνης διατροφης,απο 150-250?,αναλογα εαν ειναι αυτοματη,η οχι.
Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 τι ν τουτο πάλι; μπορείτε να δώσετε καμιά λεπτομέρεια;
meebo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 τι ν τουτο πάλι;μπορείτε να δώσετε καμιά λεπτομέρεια; εδω θα δεις τι υποστηριζουν οτι κανει...εγω λεω να το δοκιμασω...επιφυλασσομαι... http://www.mastercare.gr/products/Imperial_Tech-2527-209.html
meebo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Οζον=Σωζον.Φιλε το πινω αρκετο καιρο,και εχω δει να εξαλειφονται αρκετα προβληματακια.Το συνηστω ανεπιφυλακτα.Μην παρεις ομως την συσκευη του Φικιωρη, γιατι ζηταει 600 ?.Υπαρχουν στο εμποριο κατα πολυ φτηνοτερες,που κανουν την ιδια ακριβως δουλεια.Θα την βρεις στα βιολογικα προιοντα,και στα ειδη υγειηνης διατροφης,απο 150-250?,αναλογα εαν ειναι αυτοματη,η οχι. μπορεις να μου πεις ποια μαρκα ειναι η δικια σου συσκευη?απο το λιγο που εψαξα αυτην που διαφημιζουν πολυ ειναι μια camelot...τιμη δε ξερω...παντως εχεις δικιο θα παω σε καταστημα με βιολογικα προιοντα να ρωτησω...
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το νερό με όζον είναι αρκετά αμφιλεγόμενο για το ανοσοποιητικό σύστημα.O οργανισμός εφησυχάζει και δεν δημιουργεί αρκετά αντισώματα και στο πρώτο μικρόβιο που θα πάρεις αρχίζουν το κόψιμο κ ο εμετός.Είναι σαν να καθαρίζεις τα πάντα με χλωρίνη.
ALFR3D Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 και εγω καποια στιγμη ψαχνομουν για τετοια αλλα διαβασα στην βικιπαιδεια και δεν πειστηκα τελικα με οσα διαβασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.